Ventspilī norisināsies Baltijas jūras reģiona motobraucēju salidojums "Kurland Bike Meet 2009"

Šajā nedēļas nogalē – no 17. – 19. jūlijam – Ventspilī norisināsies 5. Starptautiskais Baltijas jūras reģiona valstu motobraucēju salidojums KURLAND BIKE MEET, kurā piedalīsies turpat 1000 motobraucēju no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Zviedrijas, Polijas, Holandes, Krievijas, Vācijas un Anglijas.

Piektdien, 17. jūlijā, paredzēta motobraucēju salidojuma dalībnieku ierašanās un reģistrācija, kā arī vakara izklaides pasākums Piejūras kempingā – karaoke, zolītes turnīrs un diskotēka.

Savukārt sestdien, 18. jūlijā, norisināsies galvenie motobraucēju salidojuma pasākumi. Plkst. 13:00 ikvienam būs iespējams vērot parādes braucienu pa Ventspils ielām maršrutā Piejūras kempings – Vasarnīcu iela – Lielais prospekts – Dzintaru iela – Kurzemes iela – Siguldas iela – Celtnieku iela – Talsu iela – Tārgales iela – Embūtes iela – Dzintaru iela – Sarkanmuižas dambis – Lauku iela – Kuldīgas iela – Jūras iela – Vasarnīcu iela – Ostas ielas promenāde.

Pēc parādes brauciena no plkst. 13:30 līdz 15:30 salidojuma dalībnieku motocikli būs pieejami apskatei Ostas ielas promenādē. Skanēs mūzika un norisināsies klasiskās rokeru motoatrakcijas.

No plkst. 16:00 motobraucēju salidojums turpināsies ar pasākumu Piejūras kempingā, kurā norisināsies komandu sporta spēles un dažādas atrakcijas, būs arī piepūšamās atrakcijas bērniem. No plkst. 18.00 lielajā teltī sāks darboties karaoke un tetovēšanas konkurss.

No plkst. 21:00 Piejūras kempingā norisināsies vakara un nakts pasākums - uz lielās skatuves leģendārās latviešu rokgrupas "Linga" 20 gadu jubilejas koncerts: muzicē "Age of Stones"; "Dzelzs vilks" un "Linga". Pēc pusnakts diskotēku līdz rītam spēlēs DJ Edmunds. Ieejas maksa: Ls 5,00.

Svētdien, 19. jūlijā, salidojuma dalībnieki dosies mājupceļā.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 22.05.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Rūjienas saldējuma svētki Valmieras novada Tūrisma pārvalde
25.maijā Rūjienā norisināsies, iespējams, gardākie svētki šajā pusē - Rūjienas saldējuma svētki! | Skatīt vairāk
Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Sonora Vaice un Andrejs Osokins Akustikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.maijā plkst.16.00 Kultūrtelpā Akustika norisināsies apburošās soprānes Sonoras Vaices un meistarīgā pianista Andreja Osokina koncerts. | Skatīt vairāk
25 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64322305sec.