Debesīs virs pludmales Kite Party 2009 laikā šogad pacelsies vismaz 100 pūķu

Šajā nedēļas nogalē - no 23. līdz 25. jūlijam, - Ventspilī notiks Baltijā lielākais kaitbordistu pasākums, kas pulcēs šī sporta veida entuziastus, viņu atbalstītājus un fanus no visas Latvijas un tuvākajām kaimiņvalstīm.

Sagaidāms, ka Venstpils sērfošanas pludmalē, kur notiks Kite Party 2009, šogad ieradīsies vismaz 130 kaitbordisti.

Kite Party 2009 ietvaros notiks gan semināri iesācējiem un profesionāļiem, gan arī sacensības vīriešu un sieviešu konkurencēs. Ikviens kaitbordists varēs pacīnīties par Burusporta Kaitborda Kausu 2009 brīvā stila, maratona, viļņu braukšanas un kite loop disciplīnās.

Jaunievedums šī gada Kite party būs speciālās kaitborda jogas nodarbības, bet noslēgumā, kā vienmēr – trakulīga balle Ventspils Akvaparkā.

Kaitbords visā pasaulē šobrīd ir ļoti populārs sporta veids. Arī Latvijā pēdējo gadu laikā tas izplatījies neprognozēti strauji un kļuvis par vaļasprieku visdažādāko vecumu, profesiju un filozofiju pārstāvjiem.

“Ekonomiskā krīze ir skārusi mūs visus, tomēr labā ziņa ir tā, ka daudziem tagad ir vairāk laika, ko veltīt savam vaļaspriekam - kaitbordam. Domājot pozitīvi, Kite Party aicina būt aktīviem arī šogad – par spīti negācijām, kas valda apkārt. Nekas tā nepalīdz izvēdināt galvu vārda tiešā nozīmē, kā pūķošana, tādēļ kaitbordistu gada galvenais notikums būs arī šogad un turklāt tas notiks jau 5. gadu”, stāsta Larss Āboliņš, Kite Party idejas autors un organizētājs.

Pagājušogad Kite Party apmeklēja gandrīz 1000 kaitbordisti un draugi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Spānijas, Īrijas un Anglijas. Sacensībās piedalījās 80 dalībnieki, no kuriem jaunākie bija 12 gadīgais Lietuvas pārstāvis un 13 gadīgais latvieties - Dāvis Čeža.

Kite Party 2009 atbalsta: Akvaparks Ventspils, Olimpiskais centrs Ventspils, Ventspils Dome, Tupla, Burusports, North Kiteboarding, BlackPepper.lv, LiquidForceKites.lv, BestKiteboarding.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.05.2024 - 19.05.2024 Muzeju nakts Naukšēnos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
18.maijā no plkst.19.00- 01.00 aicinām uz muzeju nakti Naukšēnu Cilvēkmuzejā, iepazīstot muzeju citā gaisotnē! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šī gada 25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47201204sec.