Balso par labāko Ventspils 2009. gada fotoattēlu

2009.gada 18.septembrī, konkursa komisija izvērtēja Ventspils 2009.gada fotoattēlu konkursam iesniegtos darbus. Četrdesmit labākos var apskatīt un novērtēt balsojot portālā www.ventspils.lv.

Balsot varēs no pirmdienas, 21.septembra līdz trešdienai, 23.septembrim. Fotogrāfijas autors, kurā darbs portāla balsojumā uzvarēs, saņems speciālu balvu.

Pavisam konkursam tika iesniegti 563 divdesmit piecu autoru darbi. Konkursa komisija balsojot noteica pirmās, otrās un trešās vietas ieguvējus.Uzvarētājus apbalvos piektdien, 25.septembrī plkst. 14:00 Ventspils Prāmju terminālī (Dārza ielā 6) Starptautiskās tūrisma dienas un Tūrisma informācijas centra 10 gadu svinību laikā. Turpat tiks atklāta 40 labāko fotoattēlu izstāde, ko varēs apskatīt līdz 2009.gada beigām.

Ventspils fotoattēlu konkurss notiek jau sesto gadu. Tā mērķis ir veikt atraktīvu un mākslinieciski kvalitatīvu Ventspils fotoattēlu atlasi Ventspils pilsētas 2009. gada tūrisma brošūras, kartes, kalendāra un citu izdevumu sagatavošanai, kā arī piedāvāt šos fotoattēlus apskatei plašai publikai, veidojot fotoizstādi.

Iesniegtajiem fotoattēliem ir jāraksturo Ventspils ekonomiskās, sabiedriskās aktivitātes, kā arī Ventspils kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, tūrisma un atpūtas objekti, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, Ventspils iedzīvotāji ikdienā un svētkos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Rēzeknes āra peldbaseins atsāk sezonu! Rēzeknes pilsētas TIC
Un beidzot pēc ziemas sezonas, no 7.maija ir atsākusi darbu Olimpiskā centra Rēzekne “karstā sirds” – brīvdabas peldbaseina zona. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 24.05.2024 Lielais plosts 2024 TAKA
Šogad paredzētais maršruts ir Slutišķi (kempings “Daugavas loki”) – Butišķi (atpūtas vieta “Zemenīte”). | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.81045604sec.