Liepājā būs apskatāma 3000 bilžu mozaīka

Liepājas radošajā telpā "Krāsu Aplis" no 13.11.2009 līdz 08.12.2009 būs apskatāma Lomogrāfijas izstāde "Baltija Lomogrāfijas krāsās".

Apmeklētāju acis priecēs aptuveni 3000 Latvijas, Lietuvas un Igaunijas lomo-entuziastu veidotas bildes, kuras ir sakombinētas koloristiskā mozaīkā – tā ir līdz šim lielākā lomogrāfijas izstāde Baltijā, kas pēc veiksmīga starta Rīgā ceļo uz otro pieturvietu – Liepāju.


Ikviens tiek aicināts arī uz izstādes atklāšanas pasākumu – piektdien, 13.11.2009 plkst. 19:00

Atklāšanas pasākumā varēs iegūt savā īpašumā arī kādu no lomogrāfijas kičīgajām kameras par īpaši draudzīgām cenām.

“Lomo-sienas ideja ir iedvesmot un parādīt apmeklētājiem dažādus dzīves stilus, kas ir pilni ar lomogrāfijas garu, žilbinošām zibspuldzes krāsām, nepareizi attīstītu filmiņu efektiem un neiedomājamām multiekspozīcijām” stāsta Maksims Šadurskis, lomogrāfijas vēstnieks Baltijā.

“Pie tam "Baltija lomogrāfijas krāsās" ir nevien vērta-to-redzēt izstāde, bet arī interaktīvs projekts,” piebilst Anna Avsejenko, kas arī darbojas Baltijas Lomogrāfijas biedrībā ”katrā pilsētā, kurā šī izstāde viesosies, interesentiem būs iespēja to papildināt, pievienojot lomo-bildes ar Savu skatījumu uz pilsētas dzīvi, iedzīvotajiem, vietām un lietām, kā arī būs iespēja piedalīties lomo-sienas būvēšanas procesā.”


Šī tūre tiek rīkota, jo lomogrāfija nav tikai analogās fotogrāfijas stils, bet arī komunikācijas veids starp dažādu kultūru cilvēkiem, viņu dzīves stiliem un visu Pasaulē notiekošo, tāpēc paralēli šīs tūres pieturām, Biedrība organizēs arī vairākas aktivitātes, kas iedrošina komunicēt, skatīties uz dzīvi bez aizspriedumiem, vieno cilvēkus, veicina sarunu starp tiem un palīdz izplatīt lomogrāfijas ideju.

Izstādes pirmā pietura bija Rīgā, Otrā pieturvieta no 13.11.2009 līdz 08.12.2009 būs Liepājā, radošajā telpā un mākslinieku darbarīku veikaliņā "Krāsu Aplis". Pēc tam izstāde noteikti aizceļos uz Viļņu, Tallinu un Tartu.

Bez lomo-entuziastu iesūtītajām bildēm, bilžu mozaīku veido arī foto no Baltijas Lomogrāfijas biedrības arhīva (arī no radošajām darbnīcām, ballītēm un cita veida aktivitātēm).

Ja arī Jums rodas vēlēšanās pievienot savas bildes šajā mozaīkā, sekojiet informācijai Baltijas Lomogrāfijas mājaslapā http://www.lomography.lv/ un piesakaties kādai no radošajām darbnīcām: tās notiks katrā pilsētā, kurā viesosies izstāde.

Vairāk par projektu “Baltija lomogrāfijas krāsās” var uzzināt www.lomography.lv/lomowall

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.05.2024 - 01.06.2024 Tivata un Melnkalne  Karstais piedāvājuma Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri , 7 naktis viesnīcā ar izvēlēto ēdināšanas programmu | Skatīt vairāk
no 249 EUR
Mistiskais Omānas sultanāts Valsts svētkos Latvia Tours
Ceļojums piemērots visiem, kurus interesē atklāt un izpētīt jaunas valstis citā kontinentā ārpus Eiropas, kā arī tiem, kas vēlas baudīt sauli un | Skatīt vairāk
no 1989 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.05.2024 - 01.06.2024 Iztāde "Talsu rallijs" Talsu novada TIC
Maija mēnesī Valdemārpils izstāžu zālē, apskatāma dubultizstāde, kas ir kā ceļojums cauri laikam un emocijām. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4876461sec.