Kuldīgā viesosies ceļojošā cirka performance no Tasmānijas

Pirmo reizi Kuldīgā 31. 07.2010 būs ceļojošā cirka performance no Tasmānijas Austrālijā Samora Squid and Bridget Bridge ar izrādi Circus Horrificus.

Kuldīgas Pils parkā – novada muzeja pagalmā izrāde sāksies 31. jūlijā 19.00. Pozitīvās emocijas rosinās iedzīvotājus pasmaidīt un liks saprast, ka nemaz nevajag daudz, lai kādu iepriecinātu.

Somara Clark ir cilvēks-orķestris, kurš savā stilā apvieno tradicionālos ielu mākslinieku trikus ar labdabīgu melno humoru. Viņa smieklīgās izdarības var notikt jebkādos apstākļos un tās visā pasaulē sagādā skatītājiem milzum daudz prieka.


Bridget Bridge ir aktrise, horeogrāfe un pasniedzēja, kas darbojas deju, teātra un cirka jomās. Viņa savās izrādēs ietver un apvienoķermeņa valodas pamatmetodes un žestus ar citiem performances mākslas veidiem, lai radīt galvenokārt neverbālu šovu. Tā izveidojot dīvainus tēlus un stāstus par ikdienas dzīvi. Ar ķermeņa kustībām atklājot skatītājiem tēlu paradumus, priekus un bieži absurdās sadzīves cīņas. Viņu raksturo maigas, taču viltīgas kustības, kuras parasti izpilda stāvot uz zemes, bet dažkārt pilnīgi kājām gaisā.


Ceļojoša cirka izrādes no sendienām ir priecīgs un nozīmīgs pilsētas notikums. Nav citas mākslas vai teātra, kas būtu dažādāks, spontānāks un pieejamāks. Izrāde tiek sagatavota, izmēģināta un tikai tad atrādīta publikai, taču ielu performance ir sabiedrisks pasākums, kurā skatītājiem ir tikpat liela loma, kā aktieriem. Ielu performances ir mākslas veids ko grūti raksturot, ja nav būts klāt.


Kuldīgā cirka mākslinieki ir ieradušies Pils sarga namiņa mākslinieku rezidenču programmas "Watchman's House" ietvaros. Uzņemot tik lielus māksliniekus, biedrība "Watchman's House" vēlās stiprināt Kuldīgas jau dinamisko un daudzveidīgo sabiedrisko dzīvi, vienlaikus turpinot attīstīt starptautiskos radošās sadarbības tīklus ar citiem māksliniekiem un producentu apvienībām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78984213sec.