Karstākais pusmaratons Baltijā ir klāt!

07.08.2010 Kuldīgā notiek 5. SEB Kuldīgas pusmaratons – Latvijas čempionāts pusmaratonā.

Internetā http://www.kuldigas-pusmaratons.lv/ sacensībām reģistrējušies gandrīz 1000 dalībnieku. Pieteikšanās turpināsies arī rīt klātienē. Reģistrācija katram skrējienam beigsies pus stundu pirms starta.

Pirmo reizi Kuldīgas pusmaratonam varēs sekot līdzi arī online režīmā. Proti, internetā www.kuldiga.lv/maratonsonline.php ikviens interesents varēs redzēt, kas norisinās finiša zonā 5.SEB Kuldīgas pusmaratona laikā. Savukārt tiešā RTSP video straumēšanas saite ir rtsp://195.122.7.205:554/axis-media/media.amp.

Arī šogad Kuldīgas pusmaratonā dosies daudzi Latvijas elites skrējēji, tai skaitā Jeļena Prokopčuka, Valērijs Žolnerovičs un citi. Pusmaratona distancē dosies arī pagājušā gada uzvarētājs, Baltkrievijas pārstāvis Stsiapans Rahautsou. Pusmaratonu tradicionāli skries arī Kuldīgas pusmaratona idejas aizsācējs, bijušais veselības ministrs, Kuldīgas slimnīcas valdes priekšsēdētājs Ivars Eglītis. Tas nozīmē, ka par godalgotām vietām pusmaratonā būs ļoti spraiga cīņa un interesanti būs ne tikai pašiem dalībniekiem, bet arī skatītājiem.

Savukārt Tautas skrējienam dalību apstiprinājis arī kuldīdznieks, talantīgais Latvijas bobsleja pilots Jānis Miņins.

Rīt uz starta dosies arī Kuldīgas novada iestāžu un uzņēmumu komandas, tai skaitā Kuldīgas novada Domes komanda, kuras sastāvā ir jurists Aivis Tjagunovičs, projektu speciālists Gints Preiss, iepirkumu speciāliste Zaiga Kudiņa un vides speciāliste Evita Pētersone.

Savukārt bērni varēs izmēģināt spēkus 500 metru skrējienā pa Liepājas ielu.

„Prieks, ka šīs sacensības kļuvušas tik apmeklētas, un aizvien vairāk iedzīvotāju kā veselīga dzīvesveida pamatu izvēlas skriešanu. Šogad sacensībā pieteicies rekordliels dalībnieku skaits, kas tikai liecina, ka skriešanas kustība Latvijā un Kuldīgā ir augoša. Novēlu katram sasniegt savu mērķi, vai tas būtu rezultāts, uzvara, vai vienkārši distanci noskriet līdz galam. Kuldīgas pusmaratona izaicinājums nav grūtais reljefs, bet gan karstums. Ne velti tas ir karstākais pusmaratons Baltijā. Visiem veiksmīgu startu un, lai katram rastos pārliecinoša vēlme arī nākamgad piedalīties Kuldīgas pusmaratonā!” saka I.Eglītis.

Sacensību organizatori atvainojas par trases posmu Mucenieku ielā, jo tur tomēr nebūs vēl ieklāts pagaidu asfalts, līdz ar to šis posms būs jāpārvar, skrienot pa noblietētām šķembām.

Jau ziņots, ja 5. SEB Kuldīgas pusmaratonā būs šādas distances: pusmaratons – 21,097 km (sākums plkst. 13.00), Tautas skrējiens – 5,27 km (sākums plkst. 12.00), Komandu skrējiens (2 vīrieši + 2 sievietes) – 5,27 km (sākums plkst. 12.00), Bērnu skrējiens – 500 m (sākums plkst. 11.00).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Nomā auto Indijā! Europcar
Europcar atklājis 12 stacijas Indijā lielākajās pilsētās, piemēram, Deli, Mumbajā, Bangalorā, Haidarabadā, Čennajā. Rezervē savu auto! | Skatīt vairāk
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.05.2024 - 01.06.2024 -100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.05.2024 - 01.06.2024 Lidojums + Kruīzs. Antiļu salas 7 naktis Estravel Latvia
Lidojums no Parīzes + Karību salu kruīzs 7 naktīm. Akcija līdz 31.05. // ceļošana: novembris - februāris | Skatīt vairāk
no 1413 EUR
Uzņēmumi


Dobeles novada TIC
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49141693sec.