Notiks starptautiski leļļu mākslas svētki

Noslēdzot projektu „Māksla - tilts pār robežām”, Liepājas leļļu teātris no 26. līdz 27.03.2010 Liepājā organizē Starptautiskus leļļu mākslas svētkus. Pasākuma ietvaros projekta realizētāji atskaitīsies par Eiropas piesaistītā finansējuma apgūšanu, bet kā pārsteigums liepājniekiem būs leļļu masku gājiens cauri Rožu laukumam.

Projekts „Māksla – tilts pāri robežām” ir Latvijas – Lietuvas pārrobežas projekts, kurš saņēmis Eiropas finansējumu vairāku konkrētu aktivitāšu realizēšanai Liepājā, Klaipēdā un Paņevežā. Liepājas Leļļu teātris par piesaistīto finansējumu ir iegādājies pārvietojamos skatuvi, izrāžu demonstrēšanai ārpus telpām, iestudējis divas jaunas izrādes, izveidojot jaunus tērpus un iegādājoties jaunus rekvizītus, kā arī veidoti publicitātes materiāli.

„Piesaistītais Eiropas finansējums ir nopietns atbalsts Liepājas leļļu teātra darbībai, jo izdevies uzlabot teātra materiāli tehnisko bāzi, iegādājoties jaunus rekvizītus un papildinot masku un tērpu krājumu. Tas arī turpmāk ļaus iepriecināt mazos skatītājus un vairos pašu leļļu teātra mākslinieku gandarījumu” – atzīst Liepājas leļļu teātra direktors Rihards Belte.

Sestdien, 27. martā pulksten 13:00 Starptautiskai teātra dienai par godu Liepājas Rožu laukumā notiks lielo leļļu „Masku gājiens”. Tajā piedalīsies Liepājas leļļu teātris, Paņevežas leļļu teātris un Liepājas 10. vidusskolas 12. klases audzēkņi, kas būs tērpušies maskās, lai sniegtu improvizētu priekšnesumu.

Projekts „Māksla - tilts pār robežām” ir jau trešais starptautiskais projekts, ko Liepājas Leļļu teātris realizējis par Eiropas finanšu resursu piesaistītajiem līdzekļiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
25.maijā norisināsies Lielais plosts TAKA
25. maijā Dabas parka “Daugavas loki” teritorijā norisināsies ikgadējs Vislatvijas ūdens tūristu saiets “Lielais plosts”. | Skatīt vairāk
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
🇹🇷 𝐓𝐔𝐑𝐂𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Izdevīgākie ceļojumu piedāvājumi un labākās cenas atpūtai Turcijā. Sāc plānot savu sapņu ceļojumu uz Turciju un veic rezervāciju jau šodien! | Skatīt vairāk
no 305.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.05.2024 - 11.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78049707sec.