Liepāja aicina uz bārdaino īrisu izstādi

Liepājas latviešu biedrības nama izstāžu galerijā 04.-05.06.2010 no pulksten 10.00 līdz 18.00 liepājnieki un pilsētas viesi varēs aplūkot agrīno šķirņu vidējos un augstos īrisus, kurus uz Liepāju būs atveduši Latvijas Gladiolu draugu kluba īrisu audzētāji. Jau trešo gadu Liepājas latviešu biedrības nams sadarbībā ar Latvijas Gladiolu draugu klubu interesentiem piedāvā iespēju iepazīties ar bārdaino īrisu daudzveidīgajām šķirnēm.

Izstādē piedalīsies īrisu selekcionāri Andrejs Bērziņš, Ilga Vinķele, Aleksandrs Muhlinkins un Laimonis Zaķis. Dalībnieku dārzos esošo šķirņu kopskaits krietni pārsniedz 500. Apmeklētāju acis priecēs gan Latvijas apstākļos labāk augošās un bagātīgāk ziedošās ārzemju selekciju šķirnes, gan pašmāju selekcionāru veikumi.

„Izstādes laikā mūsu selekcionāru pārstāvji konsultēs interesentus par īrisu šķirnēm, sniegs padomus to audzēšanā un dalīsies atziņās un pārdomās par to, kā izvēlēties savam dārzam vēlamāko un piemērotāko šķirni,” sola Latvijas Gladiolu draugu kluba pārstāvis Laimonis Zaķis.

Blakus pasaules vadošo īrisu selekcionāru Keith Keppel, Barry Blyth, Joseph Ghio un citu radītajiem izcilas formas un krāsas īrisu ziediem skatītāji varēs izteikt savu vērtējumu par pašmāju selekcionāru jaunāko šķirņu konkurētspēju.

Ziedu mīļotājiem būs iespēja iegādāties vai pasūtīt dažādu šķirņu īrisu sīpolus, kā arī aplūkot jaunākos īrisu katalogus.

Ieeja izstādē bez maksas.

Papildus informācija www.biedribasnams.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 04.05.2024 Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.04.2024 - 04.05.2024 Svinēt ziedoni ūdenstornī Liepājas reģiona TIB
4. maijā Karostas ūdenstornī, Ģenerāļa Baloža ielā 29, Liepājā, notiks vienas dienas mūzikas, mākslas un laikmetīgā teātra festivāls | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62039208sec.