Liepājā pludmales kafejnīcā notiks funk&soul koncerts un pludmales karnevāls

04.06.2010 pulksten 22:00 uz pludmales kafejnīcas „Red Sun Buffet” skatuves kāps Daugavpils grupa „Calabria” un džeza soliste – konkursa „Jaunais vilnis” laureāte Žanna Blagoveščenska (ar skatuves vārdu Juss). Koncerta laikā tiks prezentēta spēcīgās balss īpašnieces jaunais singls „Burn down” (dziesmu noklausīties jau iepriekš var www.redsunbuffet.lv).

Žanna līdz šim piedalījusies dažādos konkursos un festivālos – tādos kā „Dinaz stars”, „Latgales zvaigzne”, „Slavjanskij bazar”, „Sony jazz stage”. Nozīmīgs konkurss bija arī 2006.gada ''Jaunais vilnis'', kurā Žanna pārstāvēja Latviju. Dziedātājas autoritātes mūzikā ir Diana Krall, Natalie Cole, Alicia Keys un Jamiroquai. Pati šobrīd izpilda pārsvarā r&b un soul mūziku, bet piedalās arī dažādos dance club projektos. Kā vienu no veiksmīgākajiem koncertiem Latvijā var minēt Žannas Blagoveščenskas & Jusstone uzstāšanos mākslas un mūzikas festivālā „Bildes 2009”.

Savukārt grupa „Calabria” ir vienīgā grupa Latvijā, kas piedāvā klubu mūzikas "dzīvo" uzstāšanos un izpildījumu. Kolektīva repertuārs ietver sevī pasaules zvaigžņu deju hītus, tādus kā David Guetta, Dim Chris, Laurent Wolf, Michael Gray, Rihanna, uc.

Arī sestdien, 5.jūnijā, “Red Sun Buffet” aicina apmekletājus izbaudīt karnevāla atmosfēru, Liepājas pludmalē, pasakumā “BEACH CARNIVAL”. Šī ir lieliska iespēja apmeklētajiem iejusties kādā no karnevāla tēliem un izdejoties lidz saullēktam, pozitīvas house mūzikas pavadījumā kopā ar DJ Nikulin & Guretsky .

Atgādinam, ka „Red sun buffet” ir pirmā vasaras kafejnīca, kas savu darbību šogad atklāja Liepājas pludmalē, ar mērķi nodrošināt kvalitatīvu atpūtu un izklaides iespējas tieši saulainajā Liepājas pludmalē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 06.05.2024 - 20.05.2024 🇬🇷 KRĒTA tikai no 243 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskas košas dabas ainavas, saules pielietas pludmales, daudzveidīga virtuve un nesteidzīgs dzīvesstils. Izbaudiet vasaras brīvdienu pilnību | Skatīt vairāk
no 243 EUR
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Brauc ar klasi Alūksni! Alūksnes TIC
Skolēniem viens no gaidītākajiem notikumiem neatkarīgi no mācību mēneša un gadalaika, ir klases ekskursijas kopā draugiem un saviem skolotājiem! | Skatīt vairāk
no 3.00 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Dobeles novada TIC
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Jaunmoku pils
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74586701sec.