Sācies konkurss "Raksturīgākais un populārākais Ventspils suvenīrs 2008"

Ventspils tūrisma informācijas centrs aicina amatniekus, māksliniekus un suvenīru izgatavotājus, kā arī suvenīru tirgotājus ar saviem darbiem piedalīties konkursā „Raksturīgākais un populārākais Ventspils suvenīrs 2008”.

Konkursa mērķis ir veicināt tādu Ventspilij raksturīgu suvenīru izgatavošanu un tirdzniecību, kas būtu piemēroti pilsētu reprezentējošai dāvanai pašmāju un ārvalstu viesiem. Konkurss notiks jau sesto gadu un otro gadu Ventspils Amatu mājā.

Piedāvājumi konkursam jāiesniedz līdz 2008.gada 30.jūlijam plkst. 17:00 Ventspils Tūrisma informācijas centrā Dārza ielā 6. Ar konkursa nolikumu variepazīties Ventspils portālā www.ventspils.lv , kā arī Ventspils pilsētas Tūrisma informācijas centrā katru darba dienu no plkst.9.00 līdz plkst.17.00.

Balvas paredzēts piešķirt divās nominācijās – „Raksturīgākais Ventspili reprezentējošais suvenīrs 2008.gadā” un „Populārākais Ventspils suvenīrs 2008.gadā”. Labākos pilsētu reprezentējošos suvenīrus noteiks speciāli izveidota žūrija, bet populārāko – skatītāju balsojums. Nolikums paredz, ka suvenīram jāatspoguļo vismaz viens no Ventspili raksturojošiem tūrisma apskates vai atpūtas objektiem, piem. Puķu pulkstenis, puķu skulptūras un piramīdas, Reņķa dārza vides mākslas objekti u.c. Suvenīram jābūt oriģinālam, jāatšķiras no citu Latvijas pilsētu un reģionu suvenīriem un jāatbilst vispārpieņemtām estētiskām normām.

Pirmo trīs vietu ieguvēji nominācijā „Raksturīgākais Ventspili reprezentējošais suvenīrs 2008.gadā” saņems naudas balvas, bet otrajā nominācijā - „Populārākais Ventspils suvenīrs 2008.gadā” - tiks noteikts tikai viens uzvarētājs jeb populārākais suvenīrs, kura autors arī saņems naudas balvu.

Darbi būs izstādīti Amatu mājā Skolas ielā 3. Tos varēs apskatīt un vērtēt divas dienas – 1. un 2.augustā. Uzvarētājus nosauks 3.augustā Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā, kur notiks Amatu dienas.

Pagājušajā gadā Tūrisma informācijas centrs saņēma un jaunatklātajā Amatu māja izstādīja 22 autoru 41 suvenīru. Balsojumā piedalījās 1989 skatītāji. Žūrijas un skatītāju vērtējums sakrita, un abās nominācijās 1. vietu ieguva Jura Cepures „Ventspilnieka ķemme”.

Sīkāka informācija par tūrisma iespējām Ventspilī: www.tourism.ventspils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR
Aviobiļetes kūrortu galamērķos Estravel Latvia
Pēdējā brīža piedāvājumi. Viesnīcas jautājiet Estravel Latvia ceļojumu konsultantam | Skatīt vairāk
no 49 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.09.2024 - 10.10.2024 Īru deju šovs RHYTHM OF THE DANCE Valmieras novada Tūrisma pārvalde
9.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā uzstāsies leģendārais īru deju šovs RHYTHM OF THE DANCE, atzīmējot savu 25. gadu jubileju. | Skatīt vairāk
no 30 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 12.10.2024 Rezervē vietas skolēnu rudens brīvlaikā! 1Travel
Vēl ir laiks iegādāties atpūtas paketes par labām cenām! Sazinieties ar mums, un mēs piemeklēsim labāko piedāvājumu tieši jums. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54869103sec.