Noskaidroti Ventspils Tūrisma sezonas atklāšanas konkursā uzvarētāji

2009.gada 16.maijā, Ventspils Piedzīvojumu parkā notika Ventspils tūrisma sezonas atklāšana. Svētki sākās ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga uzrunu, kurā viņš pastāstīja klātesošajiem, kādi jauni pilsētvides objekti un atpūtas iespējas sagaida ventspilniekus un pilsētas viesus šajā gadā. Pasākums turpinājās ar atraktīvām sacensībām skolu klasēm, kurās piedalījās 12 skolēnu komandas.

· 1.- 4. klašu grupā, sacenšoties kameršļūkšanā no kalna un lodes ripināšanā, pirmo vietu ieguva Ventspils 6.vidusskolas 1.b klase.

· 5.– 8.klašu grupā, kurā bija vissīvākā konkurence un kurā skolēni sacentās virves vilkšanā un nobraucienā ar kalnu skrejriteņiem, pirmo vietu ieguva Ventspils Sporta skolas „Spars” audzēkņi. Otro un trešo vietu dalīja Ventspils 5.vidusskolas 7.b klase un 6.vidusskolas 8.b klase.

· 9.– 12.klašu grupā, sacenšoties nūjošanā pret kalnu un tūrisma viktorīnā, uzvarēja Ventspils 3.vidusskolas 11.a un 12.b klašu apvienotā komanda.

· Lielā balva – iespēja bezmaksas izmantot SIA „Ventspils Reiss” autobusu vienas dienas ekskursijai pa Latviju tika izlozēta starp visu trīs grupu pirmo vietu ieguvējiem un to saņēma Ventspils 6.vidusskolas 1.b klases komanda „Astoņi kustoņi” (skolotāja Ilze Šnepste).

Ventspils Tūrisma informācijas centrs pasākumā sveica arī zīmēšanas konkursa „Ciemošanās Ventspilī” uzvarētāju ventspilnieku Kārli Blumbergu, kurš balvā saņēma iespēju ar ģimeni bez maksas apmeklēt akvaparku „Ventspils”. Visi pasākumaapmeklētāji varēja braukt ar kamerām pa vasaras kameršļūkšanas trasi, šūpoties kīkinga šūpolēs, nobraukt no kalna,izmantot kalnu skrejriteņus, izlēkāties gumijlēkšanas batutos, pārbaudīt savu drosmi katapultā, kā arī apmeklēt „Kaķa taku”.

Nu jau tradicionālo Ventspils tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu un tajā notiekošos konkursus rīkoja Ventspils Kultūras centrs, Olimpiskais centrs „Ventspils” un Ventspils Tūrisma informācijas centrs, bet ar lieliskām balvām atbalstīja SIA „Ventspils reiss”, Olimpiskais centrs „Ventspils”, piedāvājot uzvarētājiem dažādas bezmaksas atrakcijas, Karšu izdevniecība Jāņa sēta, kas pasākumā prezentēja savu visjaunāko izdevumu - Ventspils novada kari. Balvas sacensību uzvarētājiem sagādāja arī „Stender’s pica” un sporta preču veikals „Fans”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skaistākie Lietuvas dārzi Nikos Travel
Pašā vasaras vidū dosimies uz skaistakajiem Lietuvas dārziem- Babilona dārzs un Japāņu darzs! Pievienojaties! 29.06.2024, 35 EUR | Skatīt vairāk
no 35 EUR
Latvijas čempionāts vieglatlētikā Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29. un 30. jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisināsies Latvijas čempionāts vieglatlētikā, kura programmā iekļauta septiņcīņa un desmitcīņa. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 30.06.2024 - 06.07.2024 Ekskursija "Tiksimies Rožu laukumā" Liepājas reģiona TIB
Katru dienu plkst. 12:00 liepājniekiem un pilsētas viesiem ir dota iespēja kopā ar zinošu gidu doties divu stundu garā pastaigā, lai iepazītu | Skatīt vairāk
Džerbas sala - Vai Tu zini, kur tā ir? Estravel Latvia
Vai zini, cik skaista ir tā? // 7 naktis, viss iekļauts, lidojums no Minhenes // Pagarini vasaru! | Skatīt vairāk
no 582 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80344009sec.