Liepājā sacentīsies cūku stilbiņu ēšanā

30.10.2009 jau sesto gadu pēc kārtas, neskatoties uz bēdīgi slaveno dižķibeli, Europa City Amrita Hotel bārā „Bruno” notiks cūkas stilbiņa ēšanas sacensības.

Krodziņš „Bruno” atkal pulcē apmeklētājus uz tradicionālajiem izēdāju svētkiem – sacensībām „..vēl vien’ cuciņ’!”, kur galdā tiks celti apetīti rosinošie, aromātiskie un medū nobrūninātie cūku stilbiņi.

Sacensību dalībniekiem pēc komandas jānotiesā grilbāra „Bruno” firmas ēdiens „Bruno vakariņas” – cepts cūkas stilbiņš ar štovētiem kāpostiem, kartupeļiem un mārrutkiem un jāizdzer kauss „Lāčplēša” alus. Stilbs nav mazs – apmēram 680 gramu smags, tomēr par laimi pašiem ēdājiem ēšanas kultūra vērā ņemta netiek.

Līdzšinējais rekords un galvenā „Ērmanīša” tituls pieder Artim Birzniekam ar laiku 2:36 minūtes, kurš tika uzstādīts pagājušajā gadā. Šogad Artis sacensībās attaisnojošu iemeslu dēļ nepiedalīsies, tā kā dalībniekiem ir lielas iespējas uzvarēt.

Uzvarētājiem aizraujošas balvas palīdzējuši sagādāt šīs idejas atbalstītāji – Trešās vietas ieguvējs saņems ieejas karti uz Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta šīs sezonas spēlēm Liepājas ledus hallē divām personām, otrajai vietai paredzēta iespēja vienu reizi aiziet uz niršanas nodarbībām baseinā (ar aprīkojumu nirēji tiks nodrošināti), bet ēšanas sacensību uzvarētājs iegūs ne tikai „Ērmanīša” titulu, bet arī iespēju ar 2 draugiem pusotru stundu pabraukāt superjaudīgā ātrumlaivā.

Šogad sacentīsies arī dāmas – katrai no viņām pēc iespējas ātrāk un skaistāk būs jānotiesā viena saldā ēdiena „peldošās salas” porcija. Attiecīgi dāmām arī balva būs skaista – ielūgums divām personām uz Lindas Leen un Liepājas simfoniskā orķestra koncertu 30.decembrī Liepājā.

Kopumā pasākums iecerēts kā jautrs šovs ar atraktīvu vakara vadītāju, kopīgu latvisku sadziedāšanos un krietnu devu humora vakara gaitā, kā arī jautrām dejām vakara beigās, par kurām rūpēsies tautā iemīļotie mūziķi Noris un Viktors.

Ja Jums ir radusies vēlme iemēģināt savu roku un vēderu šajās sacīkstēs, tad nāciet un brauciet uz bāru „Bruno” Liepājā!

Iespējams, šogad mūs sagaida jauns rekords, taču ne jau uzvara ir pats svarīgākais, bet gan būt kopā, sajust azartu, vienoties kopīgās dziesmās un priecāties, lai neviens nejūtas kā zaudētājs!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aviobiļetes kūrotu galamērķos Estravel Latvia
Tivata, Korfu, Burgasa... labas cenas lidojumiem uz Eiropas kūrortiem. // Vietu skaits ierobežots, cenas mainās | Skatīt vairāk
no 99 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.05.2024 - 08.06.2024 Laimes un paradīzes sala KRĒTA no 275 EUR! Latvia Tours
Krētā nav lielu pilsētu, tai raksturīgas mazas pilsētiņas, ciemati. Salā ir ideāli apstākļi atpūtai, jo šeit ir vairāk nekā 300 saulainu dienu | Skatīt vairāk
no 257 EUR
Līgo svinības jūras krastā Baltic Beach Hotel & SPA
23. jūnijā aicinām Jūs ciemos, lai kopīgi aizvadītu gada īsāko nakti un godam nosvinētu Līgo svētkus jūras krastā – “Baltic Beach Hotel & | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.05.2024 - 07.06.2024 Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas Bauskā! Bauskas TIC
Izbaudi aktīvās atpūtas iespējas-dodoties pa Mēmeli, Mūsu, Lielupi ar laivām vai SUP, iegūstot labus lomus kādā no makšķerēšanas vietām vai | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45933223sec.