Liepājas simfoniskais orķestris atklāj Liepājas vasaru

Sākusies biļešu tirdzniecība uz Festivāla „Liepājas vasara” atklāšanas koncertu, kas notiks 30.06.2010 pl. 19.00 Liepājas koncertestrādē „Pūt, vējiņi”. Festivālu atklās leģendārā Imanta Kalniņa 4. simfonija Liepājas simfoniskā orķestra galvenā diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā. Kopā ar Liepājas simfonisko orķestri muzicēs arī Marta Kristiāna Kalniņa grupa „Autobuss Debesīs”. Zīmīgs fakts, ka koncerts norisināsies estrādē, kur savu slavu ieguva arī visu laiku pazīstamākais Liepājas festivāls „Liepājas Dzintars”, kurā lielu artavu ieguldīja Imants Kalniņš. Liepājniekiem viņa vārds un viņa skaņdarbi vienmēr bijuši savējie, ko apliecina arī Liepājas himna. Koncerta programma skanēs arī Dzintaru koncertzālē.

Festivāls „Liepājas vasara” ir liepājnieku un pilsētas viesu iemīļotā simfoniskās mūzikas cikla „Liepājas vasara” garīgais mantinieks un turpinājums. Gadu desmitiem Liepājā, Jūrmalas parka brīvdabas estrādē siltajās vasaras dienās liepājnieki un kūrviesi ar visām ģimenēm varēja baudīt simfoniskās mūzikas koncertus. Daudzi liepājnieki nes savās sirdīs šīs ainas kā skaistākās bērnības atmiņas.

Ieguldot sirdi un izdomu, Liepājas simfoniskais orķestris piedāvā kopīgi atjaunot skaisto tradīciju, festivāla „Liepājas vasara” ietvaros aicinot baudīt brīvdabas simfoniskos koncertus ar atraktīviem un iemīļotiem solistiem koncertestrādē „Pūt, vējiņi!”, garīgo mūziku Sv.Jāzepa katedrālē un Liepājas Latviešu biedrības namā, kā arī izsmalcinātu kamermūziku šarmantajā viesnīcas Promenāde Hotel Hika zālē.

Festivālā ir paredzēti daudz un dažādi koncerti visas vasaras garumā. Jūlijā Liepājā skanēs galvenokārt kamermūzika, savukārt augustā tiem pievienosies arī vairāki lielkoncerti.

Biļetes uz koncertiem ir iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs. Uz koncertiem, kas notiks Liepājas Latviešu biedrības namā, biļetes būs pieejamas arī LLBN kasē, bet uz koncertiem, kas notiks estrādē „Pūt, vējiņi!” koncerta dienā arī „Pūt, vējiņu!” kasē. Kamermūzikas koncertiem Hikes zālē biļetes varēs iegādāties arī viesnīcā Promenāde Hotel.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Liepājas Mākslas forums Liepājas reģiona TIB
Šajā nedēļas nogalē – no 27. līdz 29. septembrim – tiks atzīmēta mūsdienu mākslas festivāla “Liepājas Mākslas forums” desmitgade. | Skatīt vairāk
Jaunagada kruīzs Tallina - Stokhoma Estravel Latvia
Ir sākusies kruīza Tallina- Stokholma - Tallina biļešu tirdzniecība ceļojumam, sagaidot Jauno gadu // 2 naktis uz prāmja, vakariņas iekļautas cenā | Skatīt vairāk
no 146 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 12.10.2024 Rezervē vietas skolēnu rudens brīvlaikā! 1Travel
Vēl ir laiks iegādāties atpūtas paketes par labām cenām! Sazinieties ar mums, un mēs piemeklēsim labāko piedāvājumu tieši jums. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Jaunpils pils
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5853641sec.