Liepājas cirks dodas uz festivālu Lielbritānijā

Šīs nedēļas nogalē Liepājas cirka studija „Bez Temata” dosies uz Lielbritāniju, lai piedalītos Ringvudas (Ringwood) karnevālā, Bristoles (Bristol Circus Juggling Festival) cirka žonglieru festivālā un cirka meistardarbnīcās, kā arī tradicionālajā brīvdabas izrāde, kāda ik piektdienu no agra rīta līdz vēlam vakaram ar dažādu mākslinieku piedalīšanos notiek slavenajā Londonas Koventgārdenā (Covent Garden).

 

Atsaucoties Lielbritānijas cirkus meistara Džonatana Džespera (Jonathan the Jesper) aicinājumam, Liepājas cirkus studija „Bez Temata” dosies uz Lielbritāniju, lai 15. septembrī piedalītos Ringvudas karnevālā, no 17. līdz 19. septembrim - Bristoles Cirka žonglieru festivālā un speciālās cirkus mākslinieku un žonglieru meistardarbnīcās, bet 21. septembrī brīvdabas izrādē, kas ik piektdienu Londonas dzīvākajā un pārsteigumiem bagātākajā vietā - Koventgārdena tirgus laukumā - pulcina aktierus, magus, žonglierus, klaunus, komiķus un citus māksliniekus.

 

Liepājas cirkus studijai „Bez Temata” šī būs jau otrā vizīte Lielbritānijā. Šī gada 30.maijā liepājnieki piedalījās Ginesa rekorda uzstādīšanā. Džonatans Džespers (cirkus mākslinieka skatuves vārds, tulkojumā - Džonatans Āksts), kas ir Lielbritānijas ākstu ģildes loceklis, Salsburijas (Salisbury) pilsētas āksts, kurš 1999.gadā ieguva Eiropas āksta titulu un 2001.gadā Anglijas Labākā bērnu izklaidētāja titulu, šajā pavasarī Lielbritānijā pulcēja daudzus cirka māksliniekus, lai uzstādītu jaunu Ginesa rekordu. 26 stundu garais priekšnesums, kurā piedalījās arī liepājnieki un daudzi no māksliniekiem uzstādīja arī paši savus uzstāšanās rekordus, bija līdz šim garākā ielu cirkus izrāde.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labs ēdiens saliedē cilvēkus! Kaļķu vārti
Gaidām ciemos uz gardām un izsmalcinātām vakariņām pašā Vecrīgas sirdī! | Skatīt vairāk
Liepājas Mākslas forums Liepājas reģiona TIB
Šajā nedēļas nogalē – no 27. līdz 29. septembrim – tiks atzīmēta mūsdienu mākslas festivāla “Liepājas Mākslas forums” desmitgade. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.10.2024 - 15.10.2024 Pirmā pasaules kara muzejs TAKA
Ekspozīcija 113 kv.m. platībā un sastāv no diviem tematiskiem blokiem. Mūsdienīgs dizains padara ekspozīciju interesantu un ērti uztveramu dažādām | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.3827889sec.