Bērni un jaunieši radošajās darbnīcās radīs savu „Zelta griezumu”

Liepājas mākslas dienu „Zelta griezums” ietvaros 3.maijā Liepājas mākslas vidusskolā Alejas ielā 18 un J.Čakstes laukumā notiks ierastas un neparastas radošās darbnīcas bērniem un jauniešiem, kā arī atvērto durvju dienas visās mākslas skolas nodaļās.

Radošajās darbnīcās - jaunas tehnoloģijas

Jaunums Liepājas mākslas vidusskolā ir RAKU tehnoloģijas izmantošana māla apdedzināšanā. Apdedzināšanas darbi tiek veikti ar speciālu gāzes iekārtu. Keramikas nodaļas pasniedzēji ir sagatavojuši īpašus paraugdemonstrējumus un aicina visus interesentus uz nelielu šovu.

Metāla izstrādājumu dizaina nodaļa, savukārt, ir sagatavojusi vienreizēju iespēju visiem radošo darbnīcu apmeklētājiem izkalt katram pašam savu laimes monētu ar mākslas dienu „Zelta Griezums” logo.

Pasākuma laikā būs iespēja katram izgatavot savu masku. Šī ir īpaša masku gatavošanas tehnika, kur katram interesentam uz sejas tiek likta ģipša marle, tā iegūstot sejas formas. Pēc masku izgatavošanas, tās būs iespējams arī apgleznot. Šo iespēju apmeklētājiem piedāvās reklāmas interjerdizaina nodaļa.

Ādas izstrādājumu dizaina nodaļa apmeklētājiem piedāvās īpašu grāmatiņu iesiešanu. Nodaļas pasniedzēju vadībā, no krāsaina papīra katrs pats varēs izgatavot grāmatiņas pēc savas gaumes.

Interesanta solās būt arī stikla apgleznošanas darbnīca. Šajā darbnīcā būs iespēja no stikla mājiņām kopīgi veidot Liepāju. Katram dalībniekam jāapglezno savs stikla namiņš. Bezkrāsainā stikla mājiņas un namiņi pirms tam būs sagatavotas īpašās krāsnīs.

Bērnu mākslas skolas pedagogi piedāvās radošo darbnīcu apmeklētājiem izgatavot no māla dažādas figūras un piedalīties zīmēšanas un gleznošanas procesā. Būs iespēja izmēģināt gleznošanu uz molberta.

Radošās darbnīcas notiek mākslas dienu „Zelta griezums” ietvaros un šajā dienā visiem interesentiem ir iespēja apmeklēt arī Liepājas mākslas vidusskolas nodaļu atvērto durvju dienu. Katra nodaļa ir sagatavojusi darbu izstādes. Būsiet laipni gaidīti Liepājas mākslas vidusskolā un nodaļās - Alejas iela 18, Toma iela 23/25, Zivju iela 4/6 no pulksten 10.00 – 15.00. Aplūkojama arī izstāde Izstāde LMV izstāžu galerijā „Gaitenis Alejas 18”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 12.10.2024 Uzbekistānas ekskursijas tūre! AL SVETS
Aicinām piedalīties Uzbekistānas ekskursijas tūrē (tiešais lidojums Rīga-Taškenta-Rīga) ar iekšējiem transferiem "Afrosiab" ātrvilcienā un | Skatīt vairāk
NBS Štāba orķestra koncerts Valmieras novada Tūrisma pārvalde
29.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā NBS Štāba orķestra koncerts. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.09.2024 - 16.10.2024 Esi gatavs neaizmirstamiem piedzīvojumiem? Latvia Tours
Atklāj pasauli kopā ar saviem mīļajiem – eksotiskie piedāvājumi bērniem un pieaugušajiem! Atmiņas, kas paliks uz mūžu! | Skatīt vairāk
no 999 EUR
“Ārijas Elksnes” dzīves melodijas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Koncertprogramma ĀRIJAS ELKSNES DZĪVES MELODIJAS Valmieras Kultūras centrā 19.oktobrī 19.00! Piedalās pazīstami latviešu mūziķi. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.60627389sec.