Ventspils peldbaseinam svinēs spāru svētkus

Ceturtdien, 5.jūnijā, plkst. 13:00 pie Ventspils peldbaseina jaunā korpusa tiks atzīmēti jaunās celtnes Spāru svētki. Spāru svētkos uzrunu teiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks J. Vītoliņš, tāpat pasākumā piedalīsies arī Olimpiskā centra „Ventspils”, Komunālās pārvaldes, kā arī celtniecības un projektēšanas uzņēmumu pārstāvji.

Ventspils peldbaseina jaunā korpusa celtniecību darbu paredzēts pabeigt 2009. gada sākumā. Kā jau iepriekš informēts, atsevišķā peldbaseina jaunbūves daļā ir paredzēts izbūvēt 1,3 m dziļu baseinu ar vairākām izklaides funkcijām - pretstraumes iekārtu, ūdens kritumu, zemūdens masāžas strūklām. Jaunajā baseinā darbosies arī viļņu iekārta, kas ieslēgsies periodiski un būs ierīkotas divas 6 m augstas slīdrenes. Baseina seklāko daļu, kas no lielā baseina tiks atdalīts ar salu, paredzēts izmantot kā bērnu baseinu, kurā mazuļi varēs priecāties par strūklakām, ūdens lielgabaliem un maziem slīdkalniņiem. Jaunizbūvētajā baseina korpusā darbosies ar pirts komplekss ar vairāku veidu pirtīm, dušām un auksto baseinu. Esošo Ventspils peldbaseina korpusu papildinās ar trenažieru zāli un peldēšanas trenažieru sporta zāli, papildus izbūvējot nepieciešamās ģērbtuves, dušu telpas, sanitāros mezglus un palīgtelpas. Paplašinot esošo baseina korpusu un iegūstot papildus rekreācijas iespējas sportistiem, tiks būtiski uzlabota vide augstas klases sportistu sagatavošanai Latvijā.

Ventspils peldbaseina rekonstrukciju īsteno Ventspils pilsētas dome kopā ar Latvijas Olimpisko komiteju. Peldbaseina rekonstrukcijas skiču projekta autors ir SIA „AKA birojs”, bet būvdarbus veic SIA „Pilsbūve”.

Šobrīd baseina esošajā korpusā sakarā ar rekonstrukcijas darbiem ir pieejamas tikai mazā baseina pirts komplekss, bet pēc būvdarbu pabeigšanas, baseinā būs pieejams plašs SPA un atveseļošanās pakalpojumu spektrs dažāda vecuma grupu iedzīvotājiem, rodot iespēju nodarboties ar sporta aktivitātēm un uzlabot veselību.

Ventspils peldbaseina jaunā korpusa spāru svētkus atbalsta „Užavas alus”.

 

Sīkāka informācija: www.ocventspils.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.09.2024 - 12.10.2024 Tūtisma rallijs Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs
Pievienojies unikālajam piedzīvojumam un piedalies pirmajā Dienvidkurzemes novada tūrisma rallijā! | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Labs ēdiens saliedē cilvēkus! Kaļķu vārti
Gaidām ciemos uz gardām un izsmalcinātām vakariņām pašā Vecrīgas sirdī! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 12.10.2024 Uzbekistānas ekskursijas tūre! AL SVETS
Aicinām piedalīties Uzbekistānas ekskursijas tūrē (tiešais lidojums Rīga-Taškenta-Rīga) ar iekšējiem transferiem "Afrosiab" ātrvilcienā un | Skatīt vairāk
Vienīga vieta Ziemeļeiropā Neredzamā Pasaule
Atklāj pasauli pilnīgā tumsā vienīgajā Ziemeļeiropas muzejā. Uzzini, kā strādā tava dzirde, tauste, oža un garša. Rezervē ekskursiju jau šodien! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.78942108sec.