Ventspilī uzstāsies slavenais mambo karalis Lou Bega

2.augustā plkst. 23:30 Reņķa dārzā notiks Ventspils Pilsētas svētku lielā nakts balle, kurā ar grandiozu šovu uzstāsies slavenais mambo karalis Lou Bega no Vācijas.

Kopā ar Lou Baga uzstāsies karstasinīga kubiešu mūziķu pavadošā grupa un temperamentīgi salsas dejotāji. To visu bagātīgi papildinās līdz šim Ventspilī neredzēts gaismas efektu šovs un krāšņs skatuves noformējums.

Mambo karalis Lou Bega var lepoties ar 7 miljoniem pārdotu albumu, vairāk nekā 70 zelta un platīna disku 40 valstīs, Grammy nomināciju, kā arī virkni starptautisku balvu. Ar ovācijām tiek uzņemti viņa koncerti visā pasaulē: no ASV līdz Dienvidamerikai un no Vācijas līdz Indijai. Par spīti savam „pleiboja” tēlam, dziesmu Mambo No. 5 , I Got A Girl un Tricky radītājs joprojām ir nepretenciozs un lieliski saprotas ar atšķirīgu sabiedrības slāņu pārstāvjiem: „es nekad neaizmirsīšu, ko nozīmē celties piecos no rīta, lai izvadātu preces un tādējādi nopelnītu kādu grasi. Es nekad neaizmirsīšu, ko esmu parādā mūzikai un pats galvenais – saviem faniem!” – tā LouBega.

Līdzīgi afrokubiešu un mambo ritmu sajaukumam, kuros viņš smēlies iedvesmu savai daiļradei, arī pats David Lubega Balemezi jeb vienkārši Lū Bega ir dažādu tautību un kultūru kokteiļa auglis – piedzimis un uzaudzis Minhenē apmetušās sicīlietes un ugandieša ģimenē.

Jau no bērna kājas viņš aizrāvās ar dziedāšanu un dejošanu, īpaši dedzīgi pievēršoties R&B un regeja klausīšanai. Padsmitnieka gadus viņš pavada Maiami, kur iepazīstas ar 30.-40.gadu mambo karaļu muzikālo mantojumu. Šīs mūzikas un stilīgo tērpu fascinēts, LouBega atgriežas Vācijā, lai ķertos pie sava mūzikas stila radīšanas. Rezultātā pasaule 1999.gadā iegūst Mambo No. 5, kas Vācijā ieguva dubulta platīna statusu, mazliet vēlāk iekļuva Eiropas topa 5.vietā un tad pat sasniedza ASV, kļūstot par globālu hītu.

Pārējā balles daļā dejas vadīs DJ Agris Semēvics, kurš Latvijas mūzikas mīļotājiem pazīstams kā grupas „100. debija” solists.

Ieeja pasākumā no plkst. 22:00

Cena Ls 4,00

Biļešu iepriekšpārdošana Ventspils Kultūras centra kasē

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
SHIPSEA koncerts Mujānos Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Aicinām uz SHIPSEA koncertu balsij, klavierēm un neredzamam korim 19. oktobrī plkst. 19.00 Mujānu biedrības namā! | Skatīt vairāk
28 EUR
Ivo Fomina koncerts “Mans ceļš” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu “Mans ceļš” viesosies Ivo Fomins. | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Jaunagada kruīzs Tallina - Stokhoma Estravel Latvia
Ir sākusies kruīza Tallina- Stokholma - Tallina biļešu tirdzniecība ceļojumam, sagaidot Jauno gadu // 2 naktis uz prāmja, vakariņas iekļautas cenā | Skatīt vairāk
no 146 EUR
Seniora veselībai Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Aicinām seniorus atrast laiku, lai parūpētos par savu veselību, atjaunotu spēkus un enerģiju medicīniskā personāla uzraudzībā. Gaidīsim Jūs KRC | Skatīt vairāk
no 480 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48117495sec.