Aicina iepazīties ar Liepājas muzeju

Liepājas muzejs aicinu pirmklasniekus uz muzejpedagoģijas nodarbību „Esi Liepājas muzeja mazais gids”, sniedzot iespēju iepazīties ar muzeju un apgūstot muzeja gida iemaņas. Nodarbības noslēgumā katrs no dalībniekiem dāvanā saņems Liepājas muzeja krāsaino ceļvedi, kas izdots ar Liepājas kultūras pārvaldes un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Ar saviem profesionālajiem noslēpumiem dalīsies Liepājas muzeja gidi. Tie, kas iemācīsies orientēties pilsētas muzejā un veiksmīgi tiks galā ar ceļvedī atrodamajiem uzdevumiem, saņems arī mazā gida apliecību, kas dos tiesības katram tās īpašniekam saukt sevi par Liepājas muzeja mazo gidu un vadīt ekskursijas saviem draugiem un radiem.

Liepājas muzeja pedagoģes Maija Meiere un Astra Dzērve arī pirmskolas vecuma bērniem sagatavojušas divas jaunas nodarbības – „Dzīvnieki Liepājas muzejā” un „Ciemos pie Kacenelsones kundzes”.

Liepājas muzeja ekspozīcijā noslēpušies daudz un dažādi dzīvnieki. Pirmsskolas iestāžu audzēkņi aicināti nākt ciemos un palīdzēt visus saskaitīt. Kopīgiem spēkiem noskaidrosim, kur sastaptie dzīvnieki mīt – mājās vai savvaļā, kad pieradināts un kādam nolūkam. Nodarbības noslēgumā bērniem būs iespēja darboties praktiski un no plastilīna izveidot vienu no muzejā redzamajiem dzīvniekiem.

Savukārt, Kacenelsone gaida ciemos bērnus, lai stāstītu tiem par labas uzvedības normām un to nozīmi. Kacenelsones kundze iepazīstinās bērnus ar uzvedības ābeci ballē – kā pareizi kādam nosūtīt ielūgumu, kā sasveicināties un kā nodejot polonēzi.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.10.2024 - 16.10.2024 Rudens restorāna nedēļa Baltvillā Baltvilla
Kastaņi, trifeles, brieža steiks un kvasa saldējums - tādas rudenīgas noskaņas atradīsiet mūsu 3 kārtu īpašajā ēdienkartē no 8.-14.oktobrim par | Skatīt vairāk
Bēdziet no pelēcības un plānojiet atpūtu! 1Travel
Latvijā tuvojas garās, tumšās dienas, taču jums ir iespēja aizbēgt uz saulaino ĒĢIPTI! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.09.2024 - 17.10.2024 Skolēnu brīvlaika piedāvājumi- ar lidojumu Estravel Latvia
Nenokavējiet rezervēt atpūtu skol/enu brīvlaikā // Īpaši piedāvājumi sākot no 3 naktīm! // Neatieciet uz pēdējo mirkli! | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Vienīga vieta Ziemeļeiropā Neredzamā Pasaule
Atklāj pasauli pilnīgā tumsā vienīgajā Ziemeļeiropas muzejā. Uzzini, kā strādā tava dzirde, tauste, oža un garša. Rezervē ekskursiju jau šodien! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.09857106sec.