Kurzemes tūrisma asociācija piedalīsies izstādē "Balttour 2008"

No š.g. 6. līdz 8.februārim Ķīpsalas izstāžu hallē notiks Baltijas tūrisma centrālais notikums - 16.tūrisma izstāde - gadatirgus BALTTOUR 2009, kurā piedalīsies arī KURZEMES TŪRISMA ASOCIĀCIJA (KTA)!

Arī šogad, tāpat kā katru gadu, Kurzemes reģions izstādē tiks pārstāvēts ar vienotu stendu, kurā tiks prezentēts Ventspils, Liepājas, Talsu, Saldus, Tukuma un Kuldīgas rajonu tūrisma produktu piedāvājums.

Šogad nedaudz mainīts Kurzemes stenda noformējums - izveidoti jauni baneri, uz kuriem redzams skats no Kurzemes jūrmalas un uzraksts – Kurzeme. Izstādes apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar jaunajiem, tikko izdotajiem, sešu Kurzemes rajonu tūrisma ceļvežiem. Kurzemes reģiona stendu šogad papildinās Saldus un Tukuma uzņēmēji, kuri piedāvās gan degustēt, gan iegādāties savu ražoto produkciju. Izstādes laikā tiks prezentēta jaunā Kurzemes tūrisma karte, kurai ir mainīts dizaina noformējums, atjaunota informācija, kā arī ievietots KTA biedru saraksts ar kontaktinformāciju. Tūrisma karte izdota sadarbībā ar Tūrisma attīstības valsts aģentūru.

Tūrisma izstāde – gadatirgus ”Balttour 2009” būs Baltijā nozīmīgākā tikšanās vieta daudzu pasaules valstu tūrisma profesionāļiem, kur, kā aizvien, radīsies jauni kontakti, tiks plānoti jauni maršruti un stiprināta esošā sadarbība. Šogad starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā Tūrisma gadatirgus notiks vienā hallē, apvienojot gan Latvijas pilsētu un novadu stendus, gan arī tūroperatorus, aģentūras, viesnīcas, kā arī valstu nacionālos stendus.

Lai popularizētu Kurzemes tūrisma piedāvājumu jaunos un perspektīvos ārvalstu tirgos, Kurzemes tūrisma asociācija sadarbībā ar lidsabiedrību „air Baltic” no 5. līdz 8.februārim piedalīsies tūrisma izstādē “Salon de Vacances” Beļģijā. Kurzemi izstādē pārstāvēs Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja speciāliste Evita Valtere.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Piedzīvojumu ceļojumu oktobra atlaides  Estravel Latvia
Ceļojumu nelielās grupās, ar ekskursijām // Visa pasaule Jums pie kājām - gaida, kad to atklāsiet! Rezervējiet oktobrī par īpašām cenām. | Skatīt vairāk
no 529 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.10.2024 - 12.10.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ivo Fomina koncerts “Mans ceļš” Valmieras novada Tūrisma pārvalde
26.oktobrī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu “Mans ceļš” viesosies Ivo Fomins. | Skatīt vairāk
no 20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.10.2024 - 16.10.2024 Supercena!! TAIZEME! Latvia Tours
🌴🔥 Bella Express 3*, brokastis no 1035 EUR/pers. 🌴🔥 Bella Villa Metro 3*, brokastis no 1069 EUR/pers. 🌴🔥 Jomtien Plaza Residence 3*, | Skatīt vairāk
no 1035 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.14643693sec.