Liepājas TIB izdod aprīlī un maijā paredzēto pasākumu plānu skrejlapu

Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs sadarbībā ar Liepājas tūrisma uzņēmējiem un kultūras pasākumu rīkotājiem ir izdevis aprīlī un maijā paredzēto pasākumu plānu. Skrejlapa paredzēta izplatīšanai Kurzemē, Vidzemē un galvenokārt Rīgā.

Pēc Liepājas Kultūras pārvaldes un tūrisma uzņēmēju iniciatīvas ir tapis jauns tūrisma materiāls – skrejlapa ar informāciju par aprīlī un maijā gaidāmajiem nozīmīgākajiem kultūras pasākumiem un Liepājas tūrisma uzņēmumu piedāvātajiem pakalpojumiem pilsētas viesiem. Turpmāk šādu izdevumu plānots sagatavot arī katram nākamajam vasaras mēnesim un uzsākto akciju – galvaspilsētas iedzīvotāju informēšanu par kultūras norisēm Liepājā – turpināt visas vasaras garumā.

Pirmais Liepājas kultūras pasākumu un tūrisma piedāvājumu reklāmas izdevums ir iespiests 5000 eksemplāros un sadarbībā ar Liepājas pārstāvniecību Rīgā aprīlī un maijā pirms nozīmīgākajiem pasākumiem tiks izplatīts Rīgā vietās, kur ir lielāka cilvēku plūsma – pilsētas centra parkos un uz ielām pie lielveikaliem, autoostā, dzelzceļa stacijā, lidostā, tūrisma informācijas centros, augstskolās, valsts pārvaldes iestādēs (Saeimā, ministrijās). Liepājas kultūras pasākumu plāns tiks nogādāts arī uz Kurzemes un Vidzemes tūrisma informācijas centriem. Tā kā izdevuma mērķauditorija ir gan Latvijas iedzīvotāji, gan arī ārvalstu tūristi, tad skrejlapās informācija ir latviešu un angļu valodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
“Ārijas Elksnes” dzīves melodijas Valmieras novada Tūrisma pārvalde
Koncertprogramma ĀRIJAS ELKSNES DZĪVES MELODIJAS Valmieras Kultūras centrā 19.oktobrī 19.00! Piedalās pazīstami latviešu mūziķi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.10.2024 - 17.10.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Pasākums, kas paliks atmiņās! Jurmala Golf Club & Hotel
Jurmala Golf Club & Hotel piedāvā īpašu vietu un programmu jūsu nākamajam korporatīvajam vai komandas saliedēšanas pasākumam! | Skatīt vairāk
no 29 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.93285799sec.