`Dzintara ceļš...` aizvijas līdz Rīgai

2009.gada 22. oktobrī, pulksten 17:00 Liepājas pārstāvniecībā Rīgā Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra Tautas lietišķās mākslas studija „Dzintars” atklās savu 55 gadu jubilejas izstādi „Dzintara ceļš...”.

2009. gadā Tautas lietišķās mākslas studija „Dzintars”, atzīmējot 55. jubileju, realizēja savu izloloto projektu - „Dzintara ceļš...”. Jūras svētkos, Liepājas Promenādē pie Dzintara pulksteņa, popularizējot dzintara apstrādes un rotu darināšanas tradīcijas, sadarbībā ar Antru Pujēnu un modeļu studiju SIA „WWWin”, studija „Dzintars” piedāvāja ikvienam interesentam apskatīt daļiņu rotkaļu veikuma nedaudz interesantākā veidā - modes skatē.

Savukārt no 22. oktobra līdz 20.novembrim ikvienam Liepājas pārstāvniecības Rīgā viesim būs iespēja apskatīt daļu no studijas dalībnieku radītajiem mākslinieciski augstvērtīgajiem darbiem, kuru vienojošais elements, protams, ir dzintars, kas tiek dēvēts gan par saules akmeni, gan Baltijas zeltu un agrāk tam tiešām bijusi zelta vērtība.

Liepājas pārstāvniecībā Rīgā šī būs jau trešā Liepājas Tautas mākslas un kultūras centra radošo kolektīvu dalībnieku darbu izstāde šogad, tādējādi sniedzot tās apmeklētājiem nelielu ieskatu bagātīgajā tautas lietišķās mākslas darbu klāstā.

Dzintars ir saules, laimes, mīlestības, veselības un enerģijas akmens.

Par projekta „Dzintara ceļš...” realizāciju lielu paldies Tautas lietišķās mākslas studijas „Dzintars” dalībnieki un tā vadītāja Anita Kovjazina saka:

Liepājas pilsētas pašvaldības iestādei „Kultūras pārvalde”

Sporta deju klubam „Aura” un tā valdes priekšsēdētājai Daigai Čabovskai

Liepājas pilsētas domes Tautas mākslas un kultūras centra administrācijai

SIA „WWWin” un tā valdes priekšsēdētājai Antrai Pujēnai

Visi laipni gaidīti!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūras velšu cienītājiem ķemmīšgliemenes! Le Dome
Dažādās ķemmīšgliemenes tiek atlasītas ar rokām, lai iegūtu augstākās kvalitātes un maigu garšu. | Skatīt vairāk
Ražas svētki un gadatirgus Rēzeknē Rēzeknes pilsētas TIC
Klāt bagātais rudentiņš un septembra pēdējā svētdienā, kas šogad iekrīt 29.septembrī, kā ierasts, rēzeknieši un pilsētas viesi aicināti uz | Skatīt vairāk
Programma Vesela mugura Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tava mugura jau sen to ir pelnījusi! 7 dienas un 6 naktis programmā VESELA MUGURA Kūrorta rehabilitācijas centrā pie jūras - KRC "Jaunķemeri". | Skatīt vairāk
no 427 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.10.2024 - 12.10.2024 VJETNAMA! Vietu pieejamība Latvia Tours
Vietu pieejamība oktobrī, novembrī un decembrī! Lidojumu biļete no 949 EUR/pers. Ceļojuma cena no 1225 EUR/pers.* * lidojums, transfērs, viesnīca ar | Skatīt vairāk
no 1225.0 EUR
Uzņēmumi


Liepājas reģiona TIB
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.62356782sec.