Vasarā startēs Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons

2010. gadā Latvijas un Baltijas garo distanču šosejas skrējieniem piebiedrosies jaunas sacensības – Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons, kas šogad norisināsies 20.06.2010 Ventspilī.

Jau no š.g. 1.marta interesenti ir laipni aicināti reģistrēties Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonam mājas lapā http://www.pusmaratons.lv/. Skrējienā elites sportisti varēs cīnīties par uzvaru un sadalīt naudas balvu fondu 845 LVL, skriešanas entuziasti un nūjotāji varēs izmēģināt spēkus pusmaratonā vai satelītskrējienā, bet bērni izskrieties bērnu skrējienā.

Sacensību centrālā norises vieta, starta un finiša zona atradīsies Ventspilī pie Piedzīvojumu parka, Saules ielā 141. Pusmaratona trase būs sertificēta un to veidos 4 apļi pa pilsētas ielām no Piedzīvojumu parka līdz pilsētas centram un atpakaļ. Satelītskrējiena dalībnieki un nūjotāji veiks vienu apli (5,3 km) kopā ar pusmaratona dalībniekiem.

Rezultātu fiksēšanai tiks izmantota Championchip elektroniskā sistēma. Trasē būs izvietoti dzirdināšanas punkti, kā arī pēc finiša katram dalībniekam būs iespēja saņemt uzkodas un dzērienus. Pilsētas centra zonā skrējējus uzmundrinās muzikālie kolektīvi.

Informācija par Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonu – nolikums, trases shēma, reģistrēšanās, padomi par treniņprocesu, informācija par organizatoriem u.c., ir atrodama sacensību mājas lapā http://www.pusmaratons.lv/.

Pusmaratona sacensības Ventspilī plānots rīkot katru gadu svētdienā pirms Līgo svētkiem, lai skriešanas entuziasti ar labi padarīta darba sajūtu pēc kārtīgi noskrieta skrējiena varētu kārtīgi nosvinēt Līgo svētkus.

Aicinām uz Ventspili gan sacensību dalībniekus, gan viņu ģimenes locekļus, draugus un atbalstītājus, lai iepazītu Latvijas sporta galvaspilsētu un tās plašo tūrisma objektu klāstu. Sev interesējošas izklaides Ventspilī atradīs katrs – Piedzīvojumu parkā ar dažādām atrakcijām (virvju trase, peintbols, velo trase, batuti, katapulta un vēl daudz citas izklaides), Ventspils peldbaseinā ar ūdens atrakciju un SPA kompleksu, Akvaparkā „Ventspils”, Brīvdabas muzejā ar mazbānīti, Piejūras parkā, Bērnu pilsētiņā, Livonijas ordeņa pilī, jaunajā Tirgus laukumā, Amatu mājā, braucienā ar kuģīti “Hercogs Jēkabs” un vēl un vēl.

Sacensības organizē biedrība “Ventspils maratona klubs” ar SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils”” atbalstu. Sīkāka informācija pa telefoniem 29149170 Andris Valerts, 29288659 Māris Priedēns un 29217674 Aigars Matisons.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
-100 € - Apvienoto Arābu Emirātu kūrorti Estravel Latvia
Līdz 31.05. - rezervējiet atpūtu 2024/2025 gada Ziemas sezonai AAE par lielisku cenu // Ietaupiet 100 € par rezervāciju | Skatīt vairāk
no 726 EUR
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Uzņēmumi


Ventspils TIC
,


Ventspils Olimpiskais centrs
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.51078415sec.