3 receptes.

Apskatām 41 - 80 no 482 vārdam '3 receptes'

Sāc jauno gadu ar trīs dienām «muižnieces brunčos»

“Kā būtu, ja es būtu… Piemēram, īsta latvju saimniece muižā?”...

Aicina pieteikties dabai draudzīgas ēšanas izaicinājumam «Neapēd zemeslodi»

2023. gada 13. decembrī atvērta pieteikšanās populārajam izaicinājumam “Neapēd zemeslodi”, kas 2024. gada janvārī ikvienam sniegs iespēju atklāt gardas...

Tas ir noticis: «Michelin Guide» oficiāli ir Latvijā, pie zvaigznes tiek viens restorāns

Jaukā gaisotnē 2023. gada 21. novembrī Rīgā, “Hanzas Peronā” pasaulē populārākais restorānu ceļvedis “Michelin Guide” paziņoja Latvijas labākos restorānus...

Cēsu novada Restorānu nedēļa pārsteigs ar garšām un personībām!

No 2023. gada 3. līdz 12. novembrim Cēsu novada restorāni aicina nobaudīt īpaši Restorānu nedēļai veidotu ēdienkarti, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko gardēžu maņas...

Aptauja: Katrs desmitais ir pamēģinājis alus un deserta kombināciju

Domājot par alus un ēdienu saderību, visbiežāk nāk prātā siers, dažādas sāļās uzkodas, pica vai grilēti ēdieni, aptuveni katrs desmitais...

Zināmi «Zemgales Tūrisma gada balvas 2023» pretendenti

Šogad, atzīmējot Zemgales tūrisma asociācijas divdesmito gadadienu, pirmo reizi notiks “Zemgales Tūrisma gada balvas 2023” pasniegšanas ceremonija...

Salacgrīvā un Svētciemā tiks svinēta tradicionālā Nēģu diena

Tradicionāli oktobrī, šogad 21. oktobrī, tiks svinēta Nēģu diena Salacgrīvā un Svētciemā...

Ķirbis – krāšņs, daudzveidīgs un vērtīgs uzturā! Stāsta speciālisti

Lai kādas būtu mūsu attiecības ar ķirbjiem – vai tie garšo vai nemaz nav mūsu gaumē –, tos nevar nepamanīt! Rudenī košie un daudzveidīgie ķirbji rotā veikalu...

«Liepājas Mākslas forumā» atklās izstādi par demences pacientu pieredzi

Piektdien, 2023. gada 29. septembrī, plkst. 18.00 Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars” mākslas telpā “Civita Nova” tiks atklāta jauno mediju mākslinieces...

Noskaidroti Baltijas valstu labākie pārtikas produkti

2023. gada septembra sākumā Baltijas lielākajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food 2023” pirmo reizi Baltijā norisinājās prestižs pārtikas kvalitātes konkurss...

LIDO saņem trīs godalgas starptautiskajā pārtikas nozares konkursā «The Baltic Taste Award 2023»

Baltijas lielākajā pārtikas industrijas izstādē “Riga Food 2023” pirmo reizi Baltijā notika prestižs pārtikas kvalitātes konkurss “The Baltic Taste Award 2023”...

Kokmuižas svētkos – muižas riktes un etiķete

2023. gada 9. septembrī Kocēnos norisināsies IX Kokmuižas svētki, aicinot piedalīties senās Kokmuižas riktēs un izbaudīt muižas svētku gaisotni...

Kokmuižas svētkos – meistarstiķi šefpavāru vadībā

Sendienās Kokmuižā saimniekoja ar vērienu. Uz vietas tika sarūpēts viss nepieciešamais gan ikdienas galdam, gan smalkām riktēm...

No kūku konkursa līdz bārmeņu Reizenbergu stendapam – izstādē «Riga Food 2023»

2023. gadā izstāde “Riga Food” no 7. līdz 9. septembrim piedāvā daudzveidīgu pasākumu programmu ikvienam gardēdim...

Gardēžus aicina mājas kafejnīcas Jēkabpilī un Krustpils pusē

“Mājas kafejnīcu dienas” Jēkabpilī un Jēkabpils novada Daugavas labajā krastā norisināsies  2023. gada 26. - 27. augustā...

Vai elektriskā piedziņa spēj likvidēt plaisu starp sportiskumu un praktiskumu?

Auto tirgū šobrīd pārliecinoši dominē SUV un krosoveri. Cilvēki vēlas braukt komfortabli, sēdēt augstu un atsakās upurēt ikdienas praktiskumu izsmalcinātas braukšanas...

26. un 27. augustā aicinām uz mūsu mājas kafejnīcu ES GATAVOJU ZUPU

2023.gada 26. un 27. augustā aicinām uz mūsu mājas kafejnīcu ES GATAVOJU ZUPU, kas ietvers 4 sajūtu pasākumus sadarbībā ar Es.gatavoju un Smuk` dāvan`...

Pieneņu spageti un nekūstošs saldējums – atklāj jaunus produktus izstādē «Riga Food 2023»

Pieneņu spageti, nekūstošs saldējums, nesviests, sienāžu batoniņi, vegānais kamambērs, rabarberu pulveris… – tie ir tikai daži no Baltijas valstu ražotāju jaunajiem...

Vasaras vakariņu idejas no šefpavāra

Merlina Vetika (Merlin Vettik), Fotografiska Tallin restorāna otrais šefpavārs piedāvā! Vasaras vakariņas ir lieliska iespēja baudīt svaigus un garšīgus ēdienus...

Pastariņa muzejā ar tirdziņu un brīvdabas teātra izrādi atzīmēs Saimnieka un Saimnieces jeb Jēkaba un Annas dienu

29. jūlijā 13.00 Pastariņa muzejā (Zentenes pagastā “Bisnieki”, Tukuma novadā) atzīmēs Saimnieka un Saimnieces jeb Jēkaba un Annas dienu...

Kā sagatavoties aktīvām brīvdienām, lai nepiedzīvotu nepatīkamus pārsteigumus?

Vienalga kāda ir tava brīvdienu aktīvās pavadīšanas izvēle – ģimenes izbrauciens ar velosipēdiem, pārgājiens, atpūta pie ūdeņiem vai ceļojums pāri robežām...

Kas vērtīgs vasaras ogās? Skaidro speciālisti

Vasaras laiks ir lieliska iespēja stiprināt savu organismu ar ogās esošajiem vitamīniem un minerālvielām. Kāpēc jāēd vasaras ogas, cik daudz un kas tajās vērtīgs...

Ko atklās «de Woldemer» – jaunā ekspozīcija Valmieras pils teritorijā

Aicinām uz jaunās ekspozīcijas “de Woldemer” atvēršanu! Ekspozīcija nosaukta senajā Valmieras vārdā un Valmieras pils teritorijā būs apskatāma gan jaunbūvētajā stikla apjomā...

15. un 16.jūlijā baudi Mājas kafejnīcu piedāvājumu Gulbenes novadā

Gulbenes novadā 15. un 16.jūlijā norisināsies Mājas kafejnīcu dienas, kas ikvienam ļaus doties aizraujošā piedzīvojumā garšu pasaulē un kļūt par īpašiem...

Vasaras atvaļinājums ar ģimeni Zviedrijā: kā plānot tā, lai atpūtušies ne tikai bērni, bet arī vecāki?

Ja ģimenes atvaļinājumam vēl meklējat īsto vietu, kurp doties – Zviedrijas dienvidi būs gluži kā īsta pērle tiem, kas meklē skaistu galamērķi bez tūristu pūļiem...

Mēģinās atrast Sēlijas garšu

Vai Tu zini kā garšo Sēlija? Tikmēr par citiem novadiem tas ir zināms, piemēram Kurzeme garšo pēc rudzu maizes un burkāniem, kas izcepta kraukšķīgajā sklandrausī, bet desertā...

Pica LuLū gadā iepērk ap 150 tonnām siera – strauji pieaug vegāniskā siera patēriņš

Picu gatavošanai Pica LuLū gadā iepērk vidēji 150 tonnas siera, un pēc uzņēmuma prognozēm vegāniskā siera īpatsvars kopējā patēriņā gada laikā varētu pieaugt...

Aicina dalīties ar Limbažu Lielezera zivju ēdiena receptēm

Uzmanību, zivju ēdiena cienītāji un makšķernieki! Vai esat lepni par savu zivju gatavošanas prasmi? Jums noteikti ir kāda fantastiska zivju ēdiena recepte...

Nedēļas nogalē aicina «Līvas ciema svētki»

2023. gada 20. un 21. maijā ar “Līvas ciema svētkiem” skanīgi un krāšņi vērsies simboliski vārti vasarai un siltās sezonas brīvdabas pasākumiem Liepājā...

Receptes: alus kā papildinājums arī desertiem

Lai gan varētu šķist, ka alus ir dzēriens, kas lieliski papildina tikai sātīgus gaļas ēdienus vai maltīti, kas gatavota uz grila, patiesībā to var baudīt arī kopā ar desertiem...

Receptes: vienkāršas uzkodas, kas sader ar alu

Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, sadarbībā ar pavāri Lindu Brensoni tapušas vairākas gardu un...

Daba ziedos. Ko darīt, ja parādās alerģijas simptomi

Šķiet, tik daudz zināms par sezonālajām alerģijām – kāpēc tās rodas un kā izvairīties – taču, kad sākas lielā pavasara ziedēšana un līdz ar to...

Visiem viena, tomēr katram atšķirīga: personalizēta kafija

Cik cilvēku, tik dažādu gaumju. Tā vietā, lai diskutētu par gaumi, kafijas industrija paplašina iespēju klāstu un piedāvā klientiem izvēlēties tieši tādu kafiju...

Šefpavārs Lauris Aleksejevs biroju kompleksā «Verde» atvērs jaunu restorānu «Dia 36.line»

Veselīgs un baudāms ēdiens ir neatņemama ne vien kvalitatīvas dzīves, bet arī produktīvas darba dienas sastāvdaļa. Tamdēļ biroju komplekss "Verde"...

Piesakies dalībai Mājas kafejnīcu dienās Valmieras novadā

Tuvojas viens no lielākajiem, sirsnīgākajiem un gardākajiem vasaras notikumiem - Mājas kafejnīcu dienas 2023! Arī šogad 5. un 6. augustā...

Bauskā jau piekto reizi notiks «Vimbu svētki»

Grupa “Dzelzs Vilks”, turbo folka orķestris “Oranžās Brīvdienas”  un Labas gribas makšķerēšanas sacensības: Bauskā jau piekto reizi notiks “Vimbu svētki”...

Satiec savu meistaru 2023!

2023. gada 31. martā, 1. un 2. aprīlī – vairāk kā 250 meistari aicina interesentus apmeklēt un iesaistīties meistarklasēs, praktiskajās nodarbībās un lekcijās, lai..

Iesnas, niezoša rīkle, klepus – atkal saaukstēšanās vai alerģija?

Iestājoties pavasarim, kļūst aktuāli jautājumi par putekšņu alerģijām. Kas jāņem vērā, sagaidot pavasari, kā atšķirt alerģijas simptomus no saaukstēšanās un...

Mīlestības svētki Zemgalē

Mīlestība ir gaisā, un tā nepazīst robežas! Tāpēc ir gluži vienalga, vai jau esat attiecībās vai savu īsto vēl tikai meklējat – Valentīndiena ir svētki, kas...

Veselīgas ēšanas pamatprincipi, kas noderēs ne tikai janvārī. Iesaka uztura speciāliste

Janvāris viennozīmīgi ir jaunu apņemšanos mēnesis. Vairums cilvēku pēc Vecgada svētkiem izvirza sev mērķi – jaunajā gadā sākt jaunu dzīvi...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.08609605sec.