bērzu sulas.

Apskatām 41 - 80 no 80 vārdam 'bērzu sulas'

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Latvijas nacionālais kopstends Berlīnes starptautiskajā izstādē «Zaļā nedēļa 2017»

Latvijas uzņēmumi, pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta...

Starptautiskās tūrisma izstādēs Valmiera un apkārtējie novadi popularizēs savu piedāvājumu

Latvijas dabas garša, amatnieku meistarība, piedzīvojumu filmu cienīgi pārgājieni, aktīvā atpūta, velobraukšanas prieks, gadalaiku dāvinātā skaistuma...

Apstiprināti Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālie suvenīri

Nodibinājuma “Rīgas Tūrisma Attīstības birojs” (zīmols “Live Riga”), Siguldas, Cēsu un Valmieras pašvaldību, kā arī Gaujas Nacionālā parka...

Pamodini ādu pavasarī sešos vienkāršos veidos

Latvijas platuma grādos cilvēkiem nereti jāsamierinās, ka veselīgu ādu ir uzturēt grūtāk, nekā citviet...

Viedoklis: Kad restorānos mainās ēdienkartes?

Sekojot līdzi gadalaikiem un to tendencēm, arī restorāni pielāgo savas ēdienkartes viesu vēlmēm, piedāvājot...

Sācies kļavu sulu laiks

Kad sniega sega jau daudzviet nokususi, siltajos saules staros nedaudz ātrāk nekā ierasts...

Rīgas Centrāltirgus dāvina brīvdabas kino seansu un koncertu

Rīgas pilsētas svētku ietvaros Rīgas Centrāltirgus aicina visus pilsētniekus un Rīgas viesus...

Vai Rīgas restorānos var nobaudīt bērzu sulas?

Gardās, atspirdzinošās un ļoti veselīgās bērzu sulas iegūst aprīlī un, pareizi sagatavojot, var uzglabāt un lietot visu...

Jānis Vaišlis un Ikars Keiša dalās ar tējas baudas noslēpumu

Ja pienācis brīdis, kad šķiet - svaigas bērzu sulas ikdienas uzturā nu jau par daudz, laiks izmēģināt alternatīvu organisma pavasara...

Latvijas pilsētu Lieldienu pasākumu kalendārs 2015

Plāno savas Lieldienu brīvdienas aktīvi un apmeklē pasākumus, kas notiek dažādās Latvijas pilsētās. Travelnews.lv piedāvā Latvijas pilsētu...

Lieldienu gadatirgus notiks Siguldas Svētku laukumā

Svētdien, 5.aprīlī, no plkst.9.00, Siguldas novada iedzīvotāji un pilsētas viesi tiek aicināti atpūsties, iepirkties un piedalīties pavasara...

Pavasaris ienāks Kalnciema kvartāla tirdziņā

2015. gada 21. martā plkst. 10.00 – 16.00 Kalnciema kvartāla pagalmā norisināsies iknedēļas zemnieku un amatnieku...

Lai ziemas brīvdienās garšo latviešu ēdieni!

Kulinārais tūrisms – ēdienu un dzērienu baudīšana – uzņem apgriezienus Latvijas laukos. Šogad ''Lauku ceļotājs''...

Notiek Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 5. līdz 11.maijam Rīgā norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir nu jau piektā restorānu nedēļa, un dalību pieteicis rekordliels...

Aprīļa (sulu mēneša) infografika: ko Tu zini par sulām?

Aprīlis Latvijā tradicionāli tiek uzskatīts par sulu mēnesi, jo šajā laikā aktīvi tiek tecinātas sulas. Tomēr bērzu un kļavu...

Noskaidros Latvijas ātrāko sulu dzērēju

Lai arī svaigi spiestas sulas ir lielisks enerģijas, vitamīnu un minerālvielu avots, Latvijā viens iedzīvotājs vidēji gadā patērē tikai 9,7 litrus sulas...

Sezonas produkti uzturā – enerģijas un vitamīnu lādiņš

Iestājoties siltākam laikam, ir svarīgi lietot uzturā produktus, kas palīdz uzņemt organismam nepieciešamo...

Par rabarberiem un to piedāvājumu restorānu ēdienkartēs

Live Riga Gaumīgi Garšīgās Galvaspilsētas viens no trim pavasara produktiem ir rabarberi...

Sākusies Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa

No 2013. gada 22. līdz 28. aprīlim 15 Rīgas restorānos, bāros un kafejnīcās norisināsies Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa, kuras ietvaros...

Restorāniņš Umami cienā ar bērzu sulu un Zupersalātiem

Kopā ar pavasari restorānā Umami ir uzplaucis jauns pusdienu piedāvājums...

Atklājot Rīgas restorānu nedēļu, 15 šefpavāri gatavo ēdienus no bērzu sulām, rabarberiem un reņģēm

2013. gada 18. aprīlī, restorānā "Elements" norisinājās pavasara Rīgas restorānu nedēļas atklāšanas pasākums...

Tuvojas Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa

Esi gatavs kļūt par gardēdi? Rezervē savā plānotājā pēdējo aprīļa nedēļu – no 2013. gada 22. līdz 28. datumam.Tad projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga" ietvaros...

Aprīlis – īstais laiks, lai baudītu bērzu sulas

"Bērzu sula ir pirmais patiesais pavasara vēstnesis. Pāris malku vēso koka sulu, pilno mostošos pumpuru spēka un ziemeļnieciski atturīga aromāta, un tu esi gatavs noticēt...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Travel RSP aicina nobaudīt dzirkstošās bērzu sulas un iepazīt saulaino Horvātiju

Pašā ziemas vidū ceļojumu aģentūra Travel RSP aicina nogaršot dzirkstošo bērzu sulu un atcerēties pavasari...

Nākamgad Rīgu turpinās nostiprināt kā Baltijas gastronomijas tūrisma galvaspilsētu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas Pavāru klubs 2013.gadā turpinās...

Aicina uz Turaidu vērot dabā pavasara atnākšanu

Nedēļas nogales brīvdienās, kad Lieldienu svētkus svinēs pareizticīgie kristieši, Turaidas muzejrezervāts aicina uz Turaidu...

Kas to Lieldienu iešūpinās? – Mēs paši kopā Turaidā!

Sagaidot pavasari un svinot Lieldienu svētkus, Turaidas muzejrezervātā pirmdien, 9. aprīlī plkst. 14.30, visi kopā ar...

Rīga piesaistīs viesus kā gaumīgi garšīgā galvaspilsēta

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs sadarbībā ar 25 Rīgas restorānu un kafejnīcu šefpavāriem ir izstrādājis projektu, kura ietvaros šī gada...

Kalnciema kvartāla pasākumi 2012. gadā

Tradicionālie tirdziņi pavasarī un vasarā tāpat kā ziemā šogad notiks katru otro sestdienu no 10.00-16.00, kā arī tiks organizēti daži...

Ikšķilē izgatavo bērzu sulas limonādi, sīrupu, vīnus un šampanieti

Jau kopš seniem laikiem Linarda Liberta aizraušanās ir bērzi, taču 2010. gadā Linards pievērsies tieši bērza...

Krimuldas muižā notiks Ziedu svētki

Sestdien, 18.jūnijā, sagaidot vasaru, Krimuldas muižā notiks Ziedu svētki. Sākot no plkst. 12:00, muižas parkā darbosies amatnieku tirdziņš. Lieliem...

Berga bazārā notiks Lieldienu tirdziņš

Ģimenes vienojošākais notikums Lieldienās ir olu krāsošana un olu ripināšana. Sestdien Berga Bazārā bērni un vecāki aicināti ...

Nobaudi Turaidas bērzu sulas

Kad pienācis pavasaris, zeme ir atkususi un laiks kļuvis siltāks, klāt arī sulu laiks. Turpinot pagājušā gada pavasarī iesākto tradīciju, Turaidas muzejrezervāts...

Kā baudīt dabas enerģijas dzērienu?

Dzirdēts, ka Kurzemes pusē jau šonedēļ sācies sulu tecināšanas laiks. Zinātāji teic, ka šobrīd ir pietiekami silts, lai tecinātu kļavu sulu, bet pavisam drīz...

Bērzu sulu dienas Turaidā – būsim skaisti un veseli!

Gaisā jau smaržo pavasaris un klāt ir sulu laiks, kuru svarīgi nenokavēt. 10. un 11. aprīlī Turaidas muzejrezervāts aicina visus uz Bērzu sulu dienām...

Atpakaļ

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.77508402sec.