burkāni.

Apskatām 41 - 80 no 133 vārdam 'burkāni'

Uzzini, kādus kārdinošus gardumus jums sola Grieķijas virtuve

Viens no populārākajiem šīs vasaras ceļojumu galamērķiem ir Grieķija - gan kūrorti kontinentālajā daļā, gan daudzās

Dodies velotūrē un iepazīsti Valdemārpils apkārtni

Valdemārpils tūrisma informācijas centrs aicina atzīmēt Eiropas Mobilitātes nedēļas noslēgumu ar...

Salaspils velo-foto posms pulcē rekordlielu komandu skaitu

Sacensību laikā Salaspils novadā dalībniekiem vajadzēja atrast 30 orientēšanās punktus, kas izvietoti interesantos...

Izstādē «Riga Food 2019» varēs nobaudīt daudzus jaunus produktus

Saldā torte no kabačiem, mārrutku etiķis ar čili, alus ar pienu, visātrāk pagatavojamais olu kultenis...

Latgales saimniece iesaka recepti skābeņu zupai

Latgalē skābeņu zupa ir ļoti iecienīta un to var droši uzskatīt par īstu pavasara ēdienu, ko pasniedz gan viesiem, gan ģimenes locekļiem...

Pieci ēdieni Līgo galdam, ko pagatavot kopā ar bērnu

Līgo svētki saistās ar kopā būšanu – vainagu pīšanu, dziedāšanu un lēkšanu pāri ugunskuram. Arī ēdiena gatavošana...

Vai zini, kas ir korejiešu vitamīnu un enerģijas avots kimči?

Pat ja Korejas virtuve kā tāda jums ir pilnīga terra incognita, par kimči iespējams būsit dzirdējuši...

3 idejas romantiskām Valentīndienas svinībām

Mīlestības diena ir kā radīta ekstravagantiem pārsteigumiem! Un kāpēc gan nepārsteigt mīļoto ar...

Tukumā svinēs Kāpostu svētkus

Kāpostus šķērēja un skābēja gan vienkāršās lauku sētās, gan arī lepnās kungu mājās. Tos skābēja mucās ar sāli...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Aizvadīta Latvijas simtās gadadienas svētku nedēļa un retoriski jājautā – vai ir dzīve pēc svētkiem?! Un atbilde...

Uzzini, kā vislabāk sagatavoties rudenīgam piknikam

Meteorologi sola atvasaru un zelta rudeni ar bagātīgām dabas veltēm. Tas ir īstais laiks, lai dotos pārgājienos un...

Zirgu lielākie ienaidnieki – "barotāji un paijātāji"

„Zirgu, kuri ganās ganībās, lielākie ienaidnieki ir garāmbraucēji un gājēji, kuriem nepietiek...

Viedokļi: Kā tūrisma uzņēmumu vadītāji ņem dalību Dziesmu un Deju svētkos?

Šonedēļ norisinās XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki kuros...

Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?

Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos? Lai noskaidrotu...

Ieteikumi gardumiem Latvijas dzimšanas dienas svinību galdam

Tuvojoties Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas dienai, AS “Dobeles dzirnavnieks”...

Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē

Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...

Kādus gardumus Jūrmalas restorāni piedāvās restorānu nedēļas ietvaros?

Nākamnedēļ, no 14.08 līdz 21.08 augustam Jūrmalā norisināsies Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras ietvaros...

Izvēlēti kulinārijas šova Samsung Galaxy Dream Chef dalībnieki

Demonstrējot pavārmākslas praktiskās iemaņas un teorētiskās zināšanas, aizvadītajās brīvdienās vairāki desmiti jauniešu sacentās par iekļūšanu pirmajā Baltijas kulinārijas šovā "Samsung Galaxy Dream Chef"...

Jaunmoku pils piektdienas vakarā aicina uz veselīgu un garšīgu pēcpusdienu

Vasara ir īstais laiks, lai dotos dabā, iepazītos ar tās bagātībām, uzzinātu ko noderīgu un to liktu lietā citos gadalaikos! Tādēļ 30. jūnija pēcpusdienā Jaunmoku pils Meža muzejs aicina uz ZĀĻU TĒJU un VESELĪGU GARDUMU DEGUSTĀCIJU...

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 1.daļa.

Francijas virtuve ir viena no slavenākajām virtuvēm pasaulē – garda, izsmalcināta, kur viss pārdomāts

Jūrmalas sanatorijā «Jantarnij bereg» aizvada Masļeņicu

Jau vairāk kā desmit gadus sanatorija „Jantarnij bereg” ielūdz visus, kas vēlas, kopā nosvinēt spilgtos, krāsainos un jautros slāvu ģimenes svētkus Masļeņica ar...

Stiprini sevi! Veselīga dzīvesveida pamatprincipi ziemā – garšvielu spēks

Gada aukstajā sezonā zināmas korekcijas pieprasa arī ikdienas ēdienkarte. Lai stiprinātu imunitāti un vairotu enerģiju, Jūrmalas rehabilitācijas centra...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

Līgatnes dabas takās zvērus priecēs īpaši rotātas eglītes

29.decembrī Dabas aizsardzības pārvalde aicina ikvienu interesentu uz Līgatnes dabas takām, kur svētku noskaņās dabas taku...

Viedoklis: Ko vislabāk likt galdā 18. novembrī?

Tuvojas 18. novembris un latvieši, kā arī cilvēki, kuriem Latvija ir sirdī mīļa, svin šos svētkus. Šajā vakarā ir jādomā, ko likt galdā, lai svētki būtu...

7 ieteikumi ceļošanai ar bērniem

Arvien biežāk ģimenes izvēlas doties ceļojumā kopā ar bērniem, lai radītu kopīgas atmiņas, iepazīstinātu bērnus ar...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

10 kārdinoši ēdieni dažādās pasaules valstīs

Katrā valstī ir savi nacionālie ēdieni, ar ko katras valsts virtuve atšķiras no citām. Ēdieni un paražas reizēm mēdz ļoti...

Endokrinoloģe: katram, kurš plāno nesaslimt ar diabētu, jāpārskata sava ēdienkarte

14. novembrī pēc Pasaules Veselības organizācijas iniciatīvas visā pasaulē tiek atzīmēta Diabēta diena...

Sākusies Rudens Rīgas restorānu nedēļa

Norisinās Rudens Rīgas restorānu nedēļa, kurā piedalās 37 pilsētas restorāni. Šīs nedēļas ietvaros apmeklētājiem...

Dodies uz Miķeļdienas gadatirgu Jēkabpilī

Krustpils saliņā notiks Miķeļdienas tirgus andele, kurā piedalīties aicināti pircēji un pārdevēji, mājražotāji un amatnieki, lauku...

Restorāna Taverna šefpavāre piedāvā gardu recepti Jāņu dienas rītam

Piedāvājam latviešu restorāna Taverna šefpavāres Liānas Eglītes Jāņu rīta karsto salātu recepti...

Par godu Valentīna dienai Hotel Roma atver septītā stāva restorānu

Viesnīcas Hotel Roma 7.stāva restorāns ikdienā ir slēgts, taču pošoties Valentīna diena, tas tiks...

Nobaudi kafiju ar bērnības garšu

Ikviens izstādes "Balttour 2015" apmeklētājs Zemgales stenda Sēlijas pudurī varēs nobaudīt un iegādāties gardu un latvisku dzērienu...

Suitu stendā sajūti tradicionālo šī novada garu

Izstādē "Balttour 2015" Suitu stendā apmeklētāji varēs gan uzzināt par suitu tradīcijām, kultūru, gan ceļošanas un atpūtas iespējām...

Gatavo no ziemas sezonas gardumiem

Ziemas sezonā uzturā ieteicams lietot rudenī ievāktos vietējos dārzeņus – kāpostus, bietes, burkānus, kā arī ievestos sezonas...

Ar konjaku «Martell» gatavo sulīgu laša fileju

Tuvojoties svētkiem, tika rīkota īpašā Martell konjaka meistarklase, kurā atzītais šefpavārs Lauris Aleksējevs un un dzērienu eksperts Edgars Grišulis...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.055722sec.