ēdienkarte.

Apskatām 401 - 440 no 1088 vārdam 'ēdienkarte'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Jūrmalas TIC,

Esplanāde,

Skyline Bar,

View Restaurant & Lounge,

Hercogs Mārupe,

Le Chef Buffet Pērle,

Oktobrī Rīgā notiks Rudens Rīgas Restorānu nedēļa

No 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā...

Rīgas apmeklētākais bārs “Skyline Bar” pārsteidz ar jauno konceptu

Rīgā, Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel 26. stāvā, ar vērienīgu pasākumu tika prezentēts...

Augusta pēdējās nedēļas nogales pasākumi Tukumā un apkārtnē

Pēdējā augusta nedēļas nogalē Tukuma pusē sarūpēti daudz un dažādi aizraujoši pasākumi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie luksus viesnīcas «Dome Hotel & SPA» īpašnieka Gundara Ozola

Viesnīcas Dome Hotel & SPA īpašnieks Gundars Ozols kopš pavasara pats aktīvi iesaistījies tās vadībā un tālākajā...

Vai zini kādus ēdienus pasniegs pasaulē garākajā lidojumā?

Šī gada oktobrī Singapūras lidsabiedrība "Singapore Airlines" uzsāks jaunu lidojumu, kas būs ievērojams...

Mežaparka zaļajā oāzē izveidots jauns restorāns visai ģimenei

Beidzot ir vieta, kur iegriezties ar visu ģimeni pēc aktīvas atpūtas vai pastaigas pa Mežaparku...

Zirgu lielākie ienaidnieki – "barotāji un paijātāji"

„Zirgu, kuri ganās ganībās, lielākie ienaidnieki ir garāmbraucēji un gājēji, kuriem nepietiek...

Viedokļi: Ko Latvijas restorāni dara ar ēdiena pārpalikumiem?

Pasaulē arvien attīstas "zaļā domāšana", respektīvi censties pēc iespējas mazāk izniekot...

Daugavpilī cietoksnī pie Nikolaja vārtiem notiks Vakariņas uz tilta

Jums tiek piedāvāta ekskluzīva iespēja ieturēt vakariņas interesantā un neparastā vietā – uz koka...

Izveidota aplikācija, kas risinās ēdiena izšķiešanas problēmu Londonas restorānos

Ar aplikāciju, kas izveidota 2018. gada jūnijā, vēlas risināt ēdiena izšķiešanas problēmu...

Jau septembrī Baltijas nozīmīgākā pārtikas izstāde «Riga Food 2018»

No 5. līdz 8. septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks Baltijas nozīmīgākais...

Norisināsies vakariņas pilnmēnesī ar šefpavāru Raimondu Zommeru

27.jūlija naktī Kāla ezerā notiks unikāls pasākums “Pilnmēness uz ezera”. Tā ir iespēja ļauties garšu...

Vasaras ēdienkarte - ko zināt par tās veidošanu ikdienā?

Vasaras pilnbriedā ir iespēja baudīt sauli, ūdens priekus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

Uz ideālu nedēļas nogali aicina Pērnava

Pērnava, ko dēvē arī par Igaunijas vasaras galvaspilsētu, ir lielisks galamērķis laiskām SPA...

Hotel Bergs ar īpašiem pasākumiem atzīmēs piecpadsimt gadu jubileju

Jūlijā viesnīca Hotel Bergs svin savu 15 gadu jubileju. Jubilejas mēnesī viesnīca Hotel Bergs...

Viedokļi: Kā futbola čempionātam jūt līdzi mūsmāju fani?

Šogad Krievijā vairākās pilsētās norisinās 21. FIFA Pasaules Kauss. Uz šo pasākumu, kas notiek tikai reizi...

Viedokļi: Kā restorāni Latvijā uzņem tūristus?

Tūrisma sezona ir atsākusies un rit pilnā sparā – interesanti vai restorāni īpašu uzmanību pievērš ārzemju viesiem vai tomēr...

Vai ir vēl kāda lidsabiedrība, kas pasniedz brīvpusdienas?

Mūsdienās lidsabiedrības vairs nepiedāvā ēdienreizes, kas iekļautas lidojuma cenā. Kādreiz pirms pacelšanās dažās lidmašīnās...

Dikļu pils restorāna šefpavārs gatavos Kāla ezera vidū

Vasaras pop-up restorāna VAKARS UZ EZERA saimi papildina Dikļu pils restorāna šefpavārs Jānis Siliņš, kurš uz gardēžu plosta...

Pētījums: bērni labprāt vēlas ikdienā ēst dārzeņus (video)

Gandrīz trešdaļa (31%) Latvijas iedzīvotāju kā nozīmīgāko aspektu produktu iegādē norāda to veselīgumu, analizējot...

Restorāns Hercogs Ķīpsalā atklāj terasi ar labāko skatu uz Vecrīgu

Pagājušajā nedēļā brīnišķīgā pavasara noskaņā tika atklāta ģimenes restorāna Hercogs vasaras terase Ķīpsalā. Plašā terase atrodas uz ūdens...

Viedokļi: Kā restorāniem sokas «Rīgas restorānu nedēļā»?

No 7. maija līdz 13. maijam norisinās Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Restorānu nedēļas ietvaros labākie restorāni ver savas durvis apmeklētājiem...

Aicina izbaudīt unikālu ēdiena piedzīvojumu muzikālajā pasaulē «Food Symphony»

Viesnīcas HOTEL BERGS privātajā lauku rezidencē Rūmenes muižā Jums, sestdien, 2018. gada 19. maijā, būs unikāla iespēja pirmajiem...

Sākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 7.maija, līdz 13.maijam Rīgā notiek Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā  īpašu trīs kārtu maltīti piedāvā 63 Rīgas restorāni un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti…» vadītāja Jāņa Lipņicka

Restorāna «Kolonāde. Mūsu stāsti...» vadītājs Jāņis Lipņickis iepriekš Vecrīgas bāros un klubos uzkrāto bārmeņa pieredzi jau trešo gadu labi...

Maijā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 7.-13.maijam Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā  īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 63 Rīgas restorāni...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Rīgā notiks akcija «Francijas garša», tās laikā atklāta izstāde par Bordo vīniem

21.martā jau ceturto gadu pēc kārtas Rīgā norisināsies akcija “Francijas garša”. To iedibinājusi Francijas Eiropas un...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

Arī Latvijā varēs baudīt Francijas garšas īpašos pasākumos

Akcijā Francijas garša / Good France, kura šogad notiks jau ceturto gadu pēc kārtas, 2018. gada 21.martā piedalīsies...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Rīgas pilsētas būvvalde līdz 1.martam iesniegtos vasaras kafejnīcu risinājumus izskata paātrinātā kārtībā

Rīgas pilsētas būvvalde informē, ka, iesniedzot sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu vietu (vasaras kafejnīcu) risinājumu projektu līdz...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Lietuvas tūrisma izstādē «Adventur 2018» liela interese par Daugavpili

28. janvārī Viļņas izstāžu kompleksā “Litexpo” noslēdzās Lietuvas tūrisma izstāde “Adventur 2018”, kurā, strādājot Latvijas nacionālajā stendā...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie AS «Skrundas muiža» valdes priekšsēdētāja Edgara Vizuļa

AS “Skrundas muiža” valdes priekšsēdētājs Edgars Vizulis gandrīz 10 gadus ir ceļā starp Skrundu un Rīgu...

Ņujorkā atvērs kafejnīcu suņiem

Liekas, ka mūs vairs nevar pārsteigt nekas - taču cilvēki pasaulē ļoti cenšas izdomāt ko jaunu un nebijušu...

Starptautiskā konkursā pirmoreiz noskaidros Latvijas, Igaunijas un Lietuvas restorānus ar labāko vīna piedāvājumu

Vadošo Latvijas un Baltijas restorānu vīna kartes pirmoreiz atklātā konkursā vērtēs Baltic Wine List Awards jeb...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.40977001sec.