sulas.

Apskatām 401 - 440 no 524 vārdam 'sulas'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Le Chef Buffet Pērle,

Nofrete informē par procedūru ar melno ikru koncentrātu

Skaistumkopšanas salons Nofrete sagatavojis pavasarim īpaši piemērotu procedūru...

Sākusies Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa

No 2013. gada 22. līdz 28. aprīlim 15 Rīgas restorānos, bāros un kafejnīcās norisināsies Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa, kuras ietvaros...

Restorāniņš Umami cienā ar bērzu sulu un Zupersalātiem

Kopā ar pavasari restorānā Umami ir uzplaucis jauns pusdienu piedāvājums...

Atklājot Rīgas restorānu nedēļu, 15 šefpavāri gatavo ēdienus no bērzu sulām, rabarberiem un reņģēm

2013. gada 18. aprīlī, restorānā "Elements" norisinājās pavasara Rīgas restorānu nedēļas atklāšanas pasākums...

Tuvojas Pavasara Rīgas Restorānu Nedēļa

Esi gatavs kļūt par gardēdi? Rezervē savā plānotājā pēdējo aprīļa nedēļu – no 2013. gada 22. līdz 28. datumam.Tad projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga" ietvaros...

Aprīlis – īstais laiks, lai baudītu bērzu sulas

"Bērzu sula ir pirmais patiesais pavasara vēstnesis. Pāris malku vēso koka sulu, pilno mostošos pumpuru spēka un ziemeļnieciski atturīga aromāta, un tu esi gatavs noticēt...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Restorāns Umami piedāvā pavasarīgi krāsainu un gardu recepti

Labu garšu un krāsainu ēdienu cienītājiem mājīgais restorāns Umami piedāvā patiesi krāsainu ēdiena...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Opera Hotel & Spa: Paradīze bērniem pašā Rīgas centrā

Katrs pieaugušais ļoti labi zina, ka bērnībā nekas nevarēja būt labāks par brīžiem, kad sajutāmies...

Baumgartners lēciena laikā sasniedzis lielāku ātrumu nekā uzskatīts

Kā izrādās, austriešu izpletņlēcējs Fēlikss Baumgartners sava rekordaugstā...

Dabas muzejā notiks tradicionālā ābolu izstāde

No 2013. gada 23. līdz 27. janvārim Latvijas Dabas muzejā būs atvērta Latvijas Valsts Augļkopības institūta organizētā izstāde "Latvijas lepnums – vietējie āboli"...

Bīstamākie galamērķi, kurp neiesaka doties 2013. gadā

Nevēlamāko galamērķu sarakstā 2013. gadam ietilpst ne tikai tā dēvētie pasaules karstie punkti, kur par drošību un un patīkamām brīvdienām jāaizmirst nemiernieku...

Alkohola pudelītes lidmašīnās drīz aizstās "bārmenis-robots"

Nelielā tilpuma pudelītes, kādās šobrīd vairums aviokompāniju pasniedz alkoholiskos dzērienus lidojuma laikā...

Travel RSP aicina nobaudīt dzirkstošās bērzu sulas un iepazīt saulaino Horvātiju

Pašā ziemas vidū ceļojumu aģentūra Travel RSP aicina nogaršot dzirkstošo bērzu sulu un atcerēties pavasari...

Nākamgad Rīgu turpinās nostiprināt kā Baltijas gastronomijas tūrisma galvaspilsētu

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā ar biedrību Latvijas Pavāru klubs 2013.gadā turpinās...

Aicina baudīt ziemas priekus Dobelē kopā ar dižajiem sniegavīriem

Dobele ir Latvijā vienīgā vieta, kur jau trešo gadu pilsētas laukumos var satikties ar augumā...

Mārtiņš Sants: latvietis ir pussalda sarkanvīna cienītājs

Latvijā arvien lielāku popularitāti gūst gardēžu ekskursijas uz vietējo ražotāju uzņēmumiem un to organizētajiem degustāciju pasākumiem...

Umami piedāvā omulīgi siltos un veselīgos kokteiļus

Turpinot rudens noskaņu radošo kokteiļu ieteikumus no Latvijas bāriem un restorāniem, piedāvājam, kā saka paši īpašnieki...

Albert Hotel bārs iesaka sasildīties ar "Ambulanci"

Latvijas apgleznotājam – rudenim – atgriežoties, vēlme pēc ierastiem un ledainiem vasaras kokteiļiem pamazām noplok. Paturpinot rudens noskaņu...

Siguldā svētdien notiek rudens gadatirgus

Siguldas Svētku laukumā notiks rudens gadatirgus ''Veselības krājumi ziemai''. Gadatirgus ietvaros tiks meklētas dažādas iespējas...

Atzīmējam jaunus svētkus – Ābolu diena Dobelē

Garšīgs, skaists, veselīgs un bezgala dažādi praktiski pielietojams – tāds ir sulīgais ābols. To vāra "zaptēs", cep un sautē, žāvē...

Uzsāc talkas dienas organismam Jaunķemeru sulu kūrē

Pēdējais laiks uzkrāt pamatīgu vitamīnu devu garajai ziemai. Šeit atradīsiet arī vairākas variācijas...

Spānijas pilsētu Bunjolu pārņem ikgadējās tomātu kaujas

Tūkstošiem tomātu dulluma pārņemti vietējie iedzīvotāji un tūristi Spānijas pilsētā Bunjolā augustā...

Rīgas zinātnieki izgudrojuši dabīgu, veselībai nekaitīgu enerģijas dzērienu

Šodien, 2012. gada 12. jūlijā Inovatīvo biomedicīnas tehnoloģiju institūta zinātnieki prezentēs sabiedrībai...

Noderīgi padomi, ko vēlams ēst pirms lidojuma

Plānojot ceļot lidmašīnā, noteikti padomājiet par ēdienreizi, kuru ieturēsiet pirms tam. Pastāv vairāki pārtikas produkti, kuru apēšana...

Noskaidro, ko vēlas lidmašīnu pasažieri

Īpaši svarīgi katrā uzņēmējdarbības jomā ir piepildīt savu klientu vēlmes un nodrošināt uz klientu orientētu servisu. Skyscanner.net aptaujājusi...

Kam mūsdienās vajadzīgas lidmašīnu stjuartes? – aptaujas rezultāti

No kā jūs būtu gatavi atteikties lidojuma laikā, ja tas palīdzētu samazināt lidojuma biļetes cenu? – šādu...

«Ar gardu muti» tirdziņš popularizēs mājražotājus Vidzemē

Lai atbalstītu un popularizētu mājražotājus Vidzemē, Valmiermuižas kultūras biedrība organizēs ikmēneša tirdziņu...

Aicina uz Turaidu vērot dabā pavasara atnākšanu

Nedēļas nogales brīvdienās, kad Lieldienu svētkus svinēs pareizticīgie kristieši, Turaidas muzejrezervāts aicina uz Turaidu...

Kas to Lieldienu iešūpinās? – Mēs paši kopā Turaidā!

Sagaidot pavasari un svinot Lieldienu svētkus, Turaidas muzejrezervātā pirmdien, 9. aprīlī plkst. 14.30, visi kopā ar...

Reklāmraksts: Meklējat ko jaunu un interesantu? Mums ir!

Piedāvājam iegādāties īpaši atlasītu Latvijas mazo ražotāju gardumu sezonālo izlasi, kuras saturs un...

8. martā pārsteidz mīļoto ar paša radītu kulinārijas brīnumu

Šī nedēļa ir Sieviešu dienas zīmē, un kādēļ gan nepalutināt savu sirdsdāmu ar paša gatavotām vakariņām...

Rīga piesaistīs viesus kā gaumīgi garšīgā galvaspilsēta

Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs sadarbībā ar 25 Rīgas restorānu un kafejnīcu šefpavāriem ir izstrādājis projektu, kura ietvaros šī gada...

Kalnciema kvartāla pasākumi 2012. gadā

Tradicionālie tirdziņi pavasarī un vasarā tāpat kā ziemā šogad notiks katru otro sestdienu no 10.00-16.00, kā arī tiks organizēti daži...

Jūrmalas pilsētas muzejā atklās izstādi «Starp debesīm un jūru»

1.martā Jūrmalas pilsētas muzejā tiks atklāta Galerijas 21 rīkotā Dainas Dagnijas personālzistāde...

Rozmarīns aspirīna vietā: kā garšvielas ietekmē pašsajūtu un veselību

Jau mūsu senči zināja, ka virtuvē izmantotās garšvielas ne tikai bagātina ēdiena garšu, bet var tikt izmantotas arī...

Guļamkapsulas kļūst arvien populārākas Eiropas lidostās

Vai zināt, kas vieno, piemēram, Amsterdamas, Londonas un Minhenes lidostas? Visās tajās ir pieejamas guļamkapsulas...

Ikšķilē izgatavo bērzu sulas limonādi, sīrupu, vīnus un šampanieti

Jau kopš seniem laikiem Linarda Liberta aizraušanās ir bērzi, taču 2010. gadā Linards pievērsies tieši bērza...

Daugavpils novada TIC «Balttour» aicinās apmeklēt Daugavpils pilsētu un novadu

Starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2012”, kura šogad norisinās no 10. līdz 12.februārim, Daugavpils...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.0475421sec.