zivis.

Apskatām 401 - 440 no 967 vārdam 'zivis'

Dienvidkurzemes novada tūrisma centrs,

Valmiermuižā notiks ražas tirdziņš un Mārtiņdienai veltītas svētku tradīcijas

Atzīmējot rudens ražas novākšanu, 4. novembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 pie Valmiermuižas alus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Viedoklis: Kāda ir atšķirība starp diviem populārākajiem Ēģiptes kūrortiem?

Domājot par ceļojumu uz Ēģipti, dodoties atpūtas braucienā, uzreiz prātā iešaujas divi vārdi...

Tapis videoklips, kas iedvesmo apceļot Kurzemes skaistākās vietas

Skati no putna lidojuma pāri Engures un Papes dabas parkiem, pāri Baltijas jūrai un Eiropas platākajam...

Pārgājienu maršruts gar Baltijas jūru: noslēdzies arī Igaunijas izpētes posms; gatavos ceļvedi

Līdz ar Igaunijas posma noslēgšanos, Baltijas jūras piekrastes pārgājienu maršruta veidošanas komanda vides...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Limbažu tūrisma informācijas centra vadītājas Ilzes Milleres

Limbažu Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilze Millere pēc 16 gadu darba aizvien saredz jaunas iespējas...

Rīgā notiks tradicionālais Miķeļdienas gadatirgus Doma laukumā

Rīgā tradicionāli ražas svētkus atzīmē ar Miķeļdienas gadatirgu Doma laukumā, kas šogad notiks 23. septembrī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Ar rudens ražas tirdziņu un svētku tradīcijām Valmiermuižā tiks svinēta Miķeļdiena

Godinot rudens saulgriežus, 23. septembrī no plkst. 11.00 līdz 15.00 pie Valmiermuižas alus darītavas tiks...

9 vietas, ko iepazīt Rīgas modernajā centrā

Lai parādītu Rīgas modernā centra un Vesetas ielas apkārtnes attīstību, kopā ar vēsturnieku Kasparu Zaltānu...

Meklējot tapas Seviļā...

Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm apbalvotiem restorāniem...

Iepazīsti kulināro ceļu «Livonijas garša» izstādē «Riga Food 2017»

Kaut arī Livonijas robežas no kartēm sen izdzisušas, latviešu un igauņu tradicionālo ēdienkarti vēl joprojām pamatā sastāda tie...

16.septembrī Gulbenē norisināsies mājražojumu un amatniecības gadatirgus

Ikviens, kas vēlas pirkt un pārdot, 16.septembrī, no pulksten 9.00 līdz 13.00 aicināts apmeklēt starptautisko...

Kas vislabāk garšoja princesei Diānai - sirsnīgas un smeldzīgas viņas bijušā pavāra atmiņas

Laiks skrien neticami ātri – šodien aprit jau divdesmit gadi, kopš tautā mīļotās princeses Diānas traģiskās nāves window.addEventListener("message",function(msg){ if (msg.data.type=="isTopEqSelf") { window.postMessage({type:"isT

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Ferma» vadītāja Jāņa Viļumova

Restorāna «Ferma» darbībā aizvadīts pirmais gads, un tā vadītājs Jānis Viļumovs ar gandarījumu...

Ar velosipēdu apkārt Lubāna ezeram

19.augustā, sestdienā, tiek organizēts velobrauciens apkārt Latvijas lielākajam ezeram – Lubānam. Brauciena laikā būs iespēja aplūkot ezeru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «ENTRESOL» līdzīpašnieka un šefpavāra Raimonda Zommera

Pie restorāna "Entresol" durvīm notiek kārtējie Rīgas centra ielu remontdarbi, apmeklētāji uzmanīgi laipo pāri uzlauztajam asfaltam, bet...

Vai zini kādas ir gardēžu tendences šai vasarai?

Vasara ir kā radīta baudai - gardas maltītes, pastaigas gar jūras krastu un šalcošs priežu mežs. Perfekti pagatavots ēdiens sniedz nepieciešamo enerģijas lādiņu, laba kompānija lieliski uzlabo garastāvokli, bet apkārtējā vide iedvesmo jauniem s

Liepājas Rožu laukumā ar andeli piektdien svinēs Saimnieču dienu

Atzīmējot Annas jeb Saimnieču dienu, 21. jūlijā Rožu laukumā no plkst. 10:00 līdz plkst. 17:00 tiek organizēts amatnieku un mājražotāju tirdziņš, lai celtu godā mūsu zemes darba tikumu - ar mājas smeķi pagatavotus gardumus un amatnieku meista

Ziemeļvalstu blogeres: Latgale apbur ar tuvību dabai un viesmīlību

No 5. līdz 11. jūlijam iepazīšanās vizītē Latvijā bija ieradušās populāras Ziemeļvalstu blogeres – Nigērijā dzimusī, bet...

Top jauns gastronomiskā tūrisma maršruts Vidzemē: TasteHanseatica

Pēdējos pāris gadus tūrisma maršruts "Via Hanseatica" tika popularizēts, izmantojot iepriekš īstenotā projekta partneru Latvijā brīvprātīgu līdzfinansējumu, taču nu pienācis brīdis, lai mērķtiecīgi izmantotu Eiropas Savienības finansiālo a

Pagarini vasaru - kurp doties ceļojumā septembrī?

Daudziem liekas, ka septembris pirmais mēnesis, kad jau jāsāk gatavoties ziemai – tātad norakstāms. Tomēr septembris ir iespēju pilns – un arī ideāls mēnesis ceļošanai, jo ir "noskrējis" lielais vairums tūristu – tātad cenas gan lidojumiem,

Tokijā grasās pārvietot pasaules lielāko zivju tirgu un tā vietā veidot ēdiena baudīšanas parku

Tokijas pilsētas gubernatore Juriko Koike paziņojusi, ka Cukidži (Tsukiji) tirgu varētu drīzumā slēgt, lai tā vietā veidotu ēdiena baudīšanas parku tuvāko piecu gadu laikā...

19 padomi: gatavojoties svētkiem, iepērcies, uzglabā un gatavo droši!

Lai Līgo svētku maltīte nesagādātu nepatīkamus pārsteigumus, Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) atgādina – iegādājoties pārtikas produktus svētku galdam, iepērcies tikai drošās tirdzniecības vietās...

Rīgas iedzīvotājus 22.jūnijā aicina uz Zāļu tirgu Doma laukumā

Gaidot Līgo svētkus, Rīgā jau tradicionāli Doma laukumā notiek viens no krāšņākajiem ielīgošanas pasākumiem – Zāļu tirgus, kas šogad risināsies 22. jūnijā no plkst. 9.00 līdz 19.00. Tirgū iedzīvotāji varēs iegādāties zemnieku piedāv

Saulgriežus svinēt uz Kurzemi - plaša pasākumu programma no 21. līdz 23. jūnijam

Vasaras saulgrieži jeb Jāņi ir latviešu tautā iecienītākie svētki. Šajā laikā Latvijā ir visīsākā nakts un visgarākā diena. Jāņi ir tradīcijām bagāti, un tos svin visas paaudzes...

Viedoklis: Kā restorāni veido savu porciju izmērus?

Uz restorānu dodamies paēst – ierasts ne tā kārtīgi pierīties, kā pie omītes Ziemassvētkos, bet tomēr, lai ejot prom no restorāna, kurā atstāta zināma naudas summa, nejustu izsalkumu. Tomēr cilvēki ir dažādi – un arī viņu ēstgrib

Uganda – kalnu gorillas un sautēti banāni - Ceļotāja stāsts

Katrs mans ceļojums sākas ar ilgi lolotu supni. Gadus desmit gribēju ieraudzīt melnos kalnu gorillas, kuru visā pasaulē ir mazāk par septiņiem simtiem. Ceļojums sākās 2017.g. Ziemassvētkos...

«Santa Maria» veic izmaiņas garšvielu ražošanā un veicinās veselīgāku uzturu

Domājot par patērētāju veselīgumu, AS Santa Maria uzlabojusi lielāko daļu savu garšvielu receptūru, un uzņēmuma pārtikas tehnologiem tajās izdevies ievērojami samazināt sāls...

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Viedoklis: Ko restorāni dara ar pāri palikušo pārtiku un kā izvairās no pāri palikumiem?

Protams, nekad nevarēs pilnīgi precīzi noteikt, cik daudz pārtikas produkti konkrētajai dienai būs nepieciešami, jo nevar skaidri zināt – cik klientu būs restorānam. Tāpēc Travelnews.lv taujāja restorānu šefpavāriem, kā viņi nosaka, k

Gulbenē 20.maijā sezonu atklās ar tūrisma ralliju

Ar atraktīvu un piedzīvojumiem bagātu pasākumu - tūrisma ralliju "Gulbja ligzdu meklējot 3" - 20.maijā Gulbenes un Balvu novadā tiks atklāta šīgada aktīvā tūrisma sezona...

Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?

Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā s

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Noskaties vienu no pasaulē veiksmīgākajiem tūrisma video - par Indonēziju (VIDEO)

Indonēzija jeb pilnā nosaukumā Indonēzijas Republika, ir lielākā valsts Dienvidaustrumāzijā gan pēc platības, gan pēc iedzīvotāju skaita. Tā pazīstama kā salu valsts un tā atrodas uz 17 508 salām. Indonēzija ir pasaulē lielākā valsts, k

Idejas aktīvām brīvdienām dabā - iepazīsti 4 unikālus purvus Latvijā

Viena no populārākajām un no Rīgas visvieglāk sasniedzamajām purva laipām, nesen piedzīvojusi atjaunošanas darbus,

Vai Jaungvinejā tiešām joprojām dzīvo kanibāli?

Lai cik neticami tas nebūtu, uz zemeslodes ir atrodamas dažas vietas, kur dzīve joprojām rit kā akmens laikmetā,

6.maijā Jelgavā aicina piedalīties ekskursijā uz muižām un storu audzētavu

Sestdien, 6.maijā, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijā ar autobusu "Trīs muižas un stores Jelgavas novadā"...

Piecas vietas, kur izdzīvot pārdrošākos bērnības sapņus

Bērnībā un agras jaunības gados mūsu sapņi un mērķi ir diži, krāšņi, fascinējoši – mēs iztēlojamies, ka kļūsim slavenas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.57935596sec.