receptes.

Apskatām 441 - 480 no 695 vārdam 'receptes'

Viedoklis: Kam jābūt uz Lieldienu svētku galda un kas rada svētku atmosfēru?

Tepat, pāris soļu attālumā, pietuvojušies Lieldienu svētki. Steidzam padarīt pēdējos pirmssvētku darbus, lai...

Viedoklis: Kad restorānos mainās ēdienkartes?

Sekojot līdzi gadalaikiem un to tendencēm, arī restorāni pielāgo savas ēdienkartes viesu vēlmēm, piedāvājot...

Rīgā atklāta jauna, gaumīga e-picērija

Rīgā atklāta jauna, augstas klases e-picērija "Pica Rīga", kas izpatiks katra gardēža...

Pētījums: Latvijā internetu vairāk lieto sievietes, visbiežāk tiek lasītas ziņas

Latvieši ir aktīvi interneta lietotāji. Pirms vairākiem gadiem valdīja uzskats, ka internets ir domāts ...

Uzzini, kādas tūrisma pērles atrodas Jelgavā

Jelgavas pilsētā svētki un festivāli tiek svinēti īpaši vērienīgi. Kā katru gadu, arī šogad pilsētā...

Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes

Par studentu brokastīm tradicionāli saucam žāvētu augļu un riekstu maisījumu. Nosaukums radies tāpēc, ka...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes

Brīnumlīdzekļi cīņā pret stresu un nogurumu

Decembris ir saspringts laiks daudziem mūziķiem, tostarp arī dzīvesbiedriem – Elīnai un Vestardam Šimkiem, kas...

KONKURSS. Piedalies un laimē ielūgumus uz unikālām Rīgas Melnā Balzama bārmeņu sacensībām

Laimē divas viesa kartes, kas dos tev iespēju klātienē vērot unikālās Rīgas Melnā Balzama starptautisko...

Viedoklis: kādiem ēdieniem jābūt uz Latvijas svētku svinību galda?

Novembra mēnesis Latvijā tiek pavadīts, atzīmējot nozīmīgus un valstiski svarīgus svētkus. Jau šonedēļ...

Par «Rīgas Melnā Balzama» kausu sacentīsies 50 labākie bārmeņi no vienpadsmit valstīm

Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks "Rīgas Melnā Balzama" bārmeņu konkurss, kurā par labākā..

Viedoklis: Latvijas šefpavāri stāsta par pūpēžu gatavošanu

Varam lasīt, ka pūpēži ir ēdami un no tiem var gatavot dažādus ēdienus. Vai Latvijas šefpavāri...

Pirmo reizi Rīgā notiks starptautisks «Rīgas Melnā Balzama» bārmeņu konkurss

Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks bārmeņu konkurss "Riga Black Balsam Global Challenge 2015"...

Sēņu dienas Dabas muzejā

Latvijas Dabas muzejā notiks ikgadējās sēņu dienas, sniedzot plašu ieskatu Latvijas dabā sastopamo sēņu daudzveidībā...

Dodies svinēt Ābolu balli uz Liepāju

Šī ir sezonas noslēdzošā garšas balle, tādēļ, lai sarīkotu jestrāku svinēšanu, šajā reizē paralēli Zaļam tirdziņam un bērnu radošajai...

Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»

Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...

Atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC

Pašā Rīgas centrā, Audēju ielā 14, atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC (Kentucky Fried Chicken). Tas ir pirmais...

Stambulas garšas piezīmes

Šovasar devāmies uz Stambulu ar nolūku iepazīt tās gardo pusi un atrast ieteicamas pieturvietas gardēžiem. Nedēļas laikā mēs...

Zeme, kur vērts atgriezties!

Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta pasaulei Latviju atklājusi pievilcīgā gaismā. Ne velti 2014. gadā, kā liecina Tūrisma attīstības...

5 gardas uzkodas, kas jānobauda katram pasaules apceļotājam

Lai gan daudzi tūristi priekšroku dod pirmšķirīgiem restorāniem pasaules metropolēs, bodītēs uz ielas stūra...

Noskaidros gardāko kūku cepējas Latgalē

Latgales otrajā lielākajā pilsētā Rēzeknē prasmīgākās Latgales saimnieces rādīs, greznos un dekorēs savus krāšņos un saldos meistardarbus...

Šovasar alus cienītāju vidū populārs kļūst īpaši svētkiem darīts alus

Līdz ar festivālu un brīvdabas svinību uzplaukumu Latvijā šovasar alus cienītāju vidū populārs...

Ar grandioziem svētkiem tiek plānota Gaismas pils restorāna un galējā nosaukuma atklāšana

Ar grandioziem svētkiem un saviesīgu pasākumu beidzot oficiāli tiks atklāts Gaismas pils restorāns...

Par godu Rīgas pilsētas svētkiem meklēs «Rīgas kūkas garšu 2015»

Par godu Rīgas pilsētas svētkiem, AS "Rīgas Dzirnavnieks" kopā ar "Hercogs" mazniekmeistaru...

Pirmo reizi norisināsies Livonijas Indriķa dienas pasākums Rubenē

Kocēnu novada Rubenē, vietā, kur savulaik Imeras katoļu priesteris Indriķis (Henricus de Lettis)...

Latvijas iedzīvotāji mācās baudīt ēdienu

Pēc bagātīga svētku mielasta bieži vien nākas cīnīties ne tikai ar pārēšanās sajūtu, bet arī ar sirdsapziņas pārmetumiem par lieki uzņemtajām...

Kā pagatavot ideālu šašliku un citi grilēšanas noslēpumi

Grilēšana ir neatņemama vasaras tradīcija, un tā kļūst īpaši aktuāla, tuvojoties Līgo svētkiem, jo jādomā, kā savu ģimeni un viesus iepriecināt...

Ieplānojiet šo nedēļas nogali Latvijas laukiem - Atvērtās dienas laukos!

Lauku saimniecības atvērs savas durvis viesiem, solot īpašus piedāvājumus ar degustācijām, ekskursijām...

Centrāltirgus aicina uz radošu, aktīvu un veselīgu Bērnu dienas pasākumu

Centrāltirgū notiks Starptautiskajai Bērnu aizsardzības dienai veltīts pasākums ar sportiskām...

Restorāna Niklāvs šefpavāre piedāvā izmēģināt receptes, kuru sastāvdaļa ir skābenes

Viena no pavasara sezonas aktualitātēm ir ar dzelzi bagātās skābenes, tādēļ piedāvājam mūsu lasītājiem...

Rundāles pils atzīmēs 279. dzimšanas dienu

2015. gada 24. maijā Rundāles pilī ar Imanta Lancmaņa monogrāfijas "Rundāles pils. Vēsture" prezentāciju, smaržu vāžu darbības....

Pareizas ēdienkartes ieteikumi un receptes, gatavojoties maratonam

Viens no svarīgākajiem faktoriem rezultātu sasniegšanai sportā ir pareizs uzturs...

Restorāna Dinaburg vadītājas Regīnas Rozovas receptes Mātes dienai

Tuvojas pati brīnisķīgāka un gaišāka diena – Mātes diena! Katru gadu otra maija svētdiena asociējas...

Lauku Ceļotājs sadarbībā ar 97 lauku saimniecībām atver Latvijas laukus

Lauku ceļotājs aicina ieelpot, sajust, sadzirdēt, nogaršot, atklāt un piedzīvot Latvijas laukus...

Tukuma ēdiens - Tukuma veltnītis ķiršu mērcē

Dodoties uz citu pilsētu vai pat valsti, ceļotājiem vienmēr ir interese par vietējiem ēdieniem un ražojumiem. Tāpat savā darbā...

Radisson Blu Hotel Latvija piedāvā Spānijas garduma - tapas recepti

Par to, kā tieši radušās tapas, ir vairāki stāsti un leģendas, tomēr pamata ideja visiem ir viena – sākotnēji tapas tika pasniegtas...

Carnikavas nēģi iekļauti ES nacionālo produktu reģistrā

Līdzās nacionālajiem ēdieniem sklandrausim un salinātai rupjmaizei arī Carnikavas nēģi iekļauti Eiropas Savienības...

Izdots «Satiec savu meistaru» otrais – Latgalei veltītais DVD

Aizvadītajā sestdienā, 2015.gada 28.martā ''Birojnīcā'' Berga Bazārā Rīgā pasākuma ''Satiec savu meistaru...

Piecas lietas, ko izdarīt jebkurā Amerikas pilsētā

Lai gan Starbucks kafijas kompānija ir izpletusies pa visu pasauli, tomēr tās tēvzeme ir tieši Amerikas Savienotās Valstis...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::5.85457587sec.