Latvijas produkti.

Apskatām 481 - 520 no 1208 vārdam 'Latvijas produkti'

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «ABAVAS» vīndarītavas saimnieka Mārtiņa Barkāna

«ABAVAS» vīndarītavas produkcija pazīstama ne tikai Latvijā, bet nepilnos 10 gados ieguvusi arī...

Zelta loks, geizeri un ziemeļu eksotika - ko ceļotājiem piedāvā Islande?

Ja pavasara ceļojumā noteicošais nav siltums un sauļošanās sezonas atklāšana, bet dabas skaistuma...

Ēriks Lingebērziņš: Teritoriālā reforma nāks par labu tūrismam

Virkne Latvijas pašvaldības gatavojas savās teritorijās rīkot iedzīvotāju balsojumus par...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Uzzini, kuri ir Igaunijas populārākie tirdziņi

Igauņi nereti brauc ciemos uz latviešu tradicionālajiem sezonas tirdziņiem gan pircēju lomā, gan...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētāja Renāra Circeņa

«Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētājs Renārs Circenis Ķīpsalā, Daugavas krastā esošo viesnīcu...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Viesu skaits Daugavpilī ir pieaudzis par 8%

 Balstoties uz Daugavpils tūrisma pakalpojumu sniedzēju statistikas datiem, var secināt, ka...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Itaka Latvija» un «Itaka Lietuva» vadītāja Dominika Milovska

Pēc aktīva darbības gada Lietuvas tirgū Polijas tūrisma milzis Itaka ienācis arī Latvijā...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

Padomi, kā vari sev palīdzēt atmest smēķēšanu

Tuvojoties pavasarim, par kuru vēsta zemes smarža un siltāki vēji, tā vien gribas pilnu krūti...

KONKURSS: Laimē «Street Burgers» dāvanu karti un nobaudi izcili gardu maltīti

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv, sadarbojoties ar Latvijas garšu cienītāju - burgernīcu...

Apstiprināta Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras vidējā termiņa darbības stratēģija 2019.–2021.gadam

2019. gada 28. februāra Daugavpils pilsētas kārtējā domes sēdē tika apstiprināta Daugavpils pilsētas pašvaldības...

«Latviabeerfest 2019» aicina uz garšas un aromātu baudīšanu kopā ar savējiem

Iekļauts starptautiskajā alus notikumu ceļvedī, "Latviabeerfest 2019" aicina uz garšas un...

Ventspilnieki iepazīstas ar vienu no Latvijas veiksmes stāstiem

Lai iedvesmotu Ventspils uzņēmējus, strādājot tūrisma un viesmīlības jomā, Ventspils...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Talsu TIC aicina pieredzes braucienā «Pērļu medības Kurzemē»

Talsu novada tūrisma informācijas centrs aicina pieredzes apmaiņas braucienā "Pērļu medības Kurzemē", kas...

Skriešana ziemā: kāpēc kupenai nevajadzētu būt šķērslim?

Ziema, sniegs un aukstums nav šķērslis fiziskām aktivitātēm – gluži pretēji, tas ir lielisks veids, kā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ceļojumu kompānijas 1Travel vadītājas Margaritas Šalejevas

Ceļojumu kompānijas 1Travel vadītājas un Baltijas Starptautiskās akadēmijas Tūrisma...

Nozīmīgākais ieguldījums ekonomikas izaugsmē pērn - mājsaimniecību patēriņš un investīciju kāpums

Saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes veikto iekšzemes kopprodukta (IKP) ātro novērtējumu šā gada 4. ceturksnī, salīdzinot ar...

Paradumi kā ronim, āda kā zīds jeb ziemas peldes noslēpumi

Ziemas aukstums labi der, lai norūdītos. Viens no veidiem ir peldes ledainā ūdenī, tomēr tas jādara ar...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Relais le Chevalier» direktora Jevgēņija Nahmana

Viesnīcas «Relais le Chevalier» direktoram Jevgēņijam Nahmanam karjera viesnīcās veidojusies...

Berlīnē notiks starptautiskā pārtikas izstāde - gadatirgus

Ik gadu Berlīnē notiek starptautiska pārtikas izstāde - gadatirgus, kur desmit dienas satiekas...

Iepazīsti lielākos kultūras un sporta pasākumus Daugavpilī 2019. gadā

Daugavpils tūrisma informācijas centrs apkopojis 2019. gada pasākumus Daugavpilī un...

Travelnews.lv iesaka: 7 labākās idejas, kā pavadīt nedēļas nogali

Pēc būtības tik klusais un mierpilnais svētku gaidīšanas laiks mijas ar kņadu un satraukumiem...

«Rīgas Motormuzejs» novērtēts kā viens no veiksmīgākajiem tūrisma produktiem

Par inovatīvu, kvalitatīvu un ārvalstu viesiem tīkamāko tūrisma produktu tika slavēts Rīgas...

Latvijai ir kritiski svarīgi stiprināt ekonomikas konkurētspēju

Ekonomikas ministrija sagatavojusi Latvijas ekonomikas attīstības pārskatu, kurā  ietverta informācija par Latvijas...

Liepājas Rožu laukumā notiks Latvijas amatnieku un mājražotāju Ziemassvētku tirdziņš

Rožu laukumā, norisināsies tradicionālais Latvijas amatnieku un mājražotāju tirgus. Godā tiks celti...

Picērijā «Street Pizza» iespējams sajusties kā Itālijas dienvidos

Itāļu virtuve ir tikpat sulīga, kaislīga un vilinoša, kā šīs valsts valoda. Ne velti tā visā pasaulē ir...

Divi augstu vērtēti restorānu šefpavāri piedāvā noderīgas idejas Vidzemes novada pārtikas ražotājiem

28. novembrī, īpašā Vidzemes plānošanas reģiona rīkotā tīklošanās un jaunu kontaktu veidošanas pasākumā Dikļu pils klētī satikās...

Pasniedz Kurzemes tūrisma balvas «Lielais Jēkabs 2018»

Kā katru gadu balva "Lielais Jēkabs" pasniegta labākajiem naktsmītņu un ēdināšanas uzņēmumiem Kurzemē, kā arī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Paulig Coffee Latvia SIA» valdes locekles Margaritas Aļabjevas-Vaišļas

Paulig Coffee Latvia SIA valdes locekle Margarita Aļabjeva-Vaišļa lepojas, ka ar savu komandu Latvijā profesionāli...

Latvija piedalās pirmajā inovatīvajā starpkontinentālajā virtuālajā tūrisma izstādē (video)

Eiropas Komisija kā ieguldījumu 2018. gada Eiropas Savienības un Ķīnas tūrisma gadā...

Viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» decembrī valdīs Ziemassvētku noskaņa

Rīgas vēsturiskais centrs ir iekļauts UNESCO Pasaules kultūras mantojuma sarakstā, un viesnīca...

Viedokļi: Ko tūrisma nozares profesionāļiem nozīmē Latvija?

Klāt tik ilgi gaidītā simtgades svētku kulminācijas nedēļa, kad pie sirds cēli nesam Latvijas karoga...

100 gados Latvijas virtuvē ienākuši simtiem jaunu produktu, garšvielu un recepšu

100 gados ne tikai mainījusies Latvija, bet arī valstī pieejamie produkti, receptes, ēšanas kultūra. Pēc...

Šmakovkas muzejs aicina uz video pirmizrādi

Analizējot tūristu pieprasījumu, pēdējo gadu laikā pieaug interese par Latgales tradicionālajiem stiprajiem alkoholiskajiem...

Latvijas ekonomikai jābalstās uz inovācijām un augstas pievienotās vērtības produkcijas eksportu

Ražot produktīvāk nozīmē būt priekšā saviem konkurentiem, vairāk laika un resursu veltīt inovācijas un pētniecības iesaistei...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.34324503sec.