sāls.

Apskatām 481 - 520 no 646 vārdam 'sāls'

Via Vitalité,

Travelnews.lv redakcija Polijā apvienoja izdevīgu iepirkšanos un patīkamu atpūtu

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcijai no 22. līdz 24. novembrim ar tūrisma operatora...

25 padomi tavai veselīgākai ikdienai

Seko līdzi savam svaram! Viens no veidiem, kā to var darīt, ir noteikt ķermeņa masas indeksu (ĶMI), kuru var aprēķināt...

Maltīte drosmīgajiem: 7 neparasti un, iespējams, šķebinoši pasaules ēdieni

Dzīve pavisam noteikti ir pārāk īsa, lai pieturētos pie vienveidīgas ēdienkartes. Taču vai jūs...

Ko celt Mārtiņdienas galdā? Burkāns iesaka recepti, kā pagatavot zosi (bonusā dzērieni no Cuba Cafe)

Nākamās nedēļas nogalē, 10. novembrī, tiks atzīmēta Mārtiņdiena. Trūkst idejas, ko celt galdā? Rīgas restorāna...

HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu

Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...

Recepte: Mārtiņdienas zoss Suite restorāna šefpavāra izpildījumā

Restorāna Suite (Vecrīga, Pils iela 12) šefpavārs Roberts Lismanis ir sagatavojis Mārtiņdienas tradicionālo...

Lido: Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai un labai pašsajūtai

Ķirbis ir viena no rudens ražas veselīgākajām dārza veltēm. Tam ir pozitīva ietekme uz veselību...

Fortuna Travel: Tropikana akvaparks Polijā sajūsmina gan bērnus, gan pieaugušos

Ja ir radusies vēlme nedēļas nogali pavadīt ārpus Latvijas robežām, turklāt doties arī ārpus Baltijas valstīm...

Intervija: sajūti Liepājas viesnīcas Promenade Hotel radīto atmosfēru

Viesojoties Promenade Hotel pagājušā gada rudenī, pārņēma īpašas sajūtas – viesmīlīga sagaidīšana...

Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas studenti Biznesa augstskolā Turība gatavo tradicionālo plovu

Vakar, 2013. gada 11. septembrī, Biznesa augstskolas Turība teritorijā Uzbekistānas Pārtikas tehnoloģijas...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Kurzemnieki izstādē "Rīga Food 2013"

Kurzemes tūrisma asociācija pirmo reizi organizē kopīgu stendu reģiona mājražotājiem izstādē "Rīga Food 2013", kas norisinās...

Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"

Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...

Trīs ieteikumi, ja plāno doties ceļojumā uz Igauniju

Interneta vietnē www.tuulelaevad.ee piedāvā iegādāties biļetes prāmja satiksmei gan pasažieriem, gan transportlīdzekļiem....

Ziemeļu kaimiņi piedāvā brīvdienas veselības uzlabošanai

Igaunijas Veselības Tūrisma klastera dati liecina, ka 2012. gadā, salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu...

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet  divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri...

Recepte - augļu pica ar mellenēm, kivi, nektarīniem, avenēm un zemenēm

Uzkarsē krāsni. Bļodiņā sajauc kopā miltus, cepamo pulveri un sāli, pievieno saputotu sviestu ar...

Noskaidroti gaļas cepšanas paradumi Latvijā: iecienītākais ir cūkgaļas šašliks

Latvijā iecienītākais grilēšanas produkts ir cūkgaļas šašliks, liecina AS "LIDO" veiktās aptaujas...

Attirance SPA - padomi ķermeņa ādas kopšanai vasarā

Vasara - pludmales, sportisku aktivitāšu, sezonas dārzeņu, augļu un ogu baudīšana...

Recepte: Grilēts arbūzs ar zilo sieru un prošuto

Uzsildīt grilu līdz vidēji karstai temperatūrai. Sagriezt arbūzu 1 cm biezos trijstūrīšos. No abām pusēm apsmērē arbūza šķēlītes...

Recepte zemeņu laikam: Aukstais zemeņu - sālsstandziņu pīrāgs

Samaisiet kopā pirmās trīs sastāvdaļas, cieši piespiediet masu pa malām viegli ietaukotā cepamajā...

Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa

Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc  bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes...

Iepazīsti - septiņas fantastiskas salas

Salu uz vienu nakti iespējams noīrēt pa $ 4 500 ņemot līdzi 15 savus draugus. Ja nevari atrast 15 līdzbraucējus, iespējams noīrēt arī diviem...

Kūrorta rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri" aicina svētkus veltīt sev un savai veselībai

Vieni Līgo svētkus izmantos, lai nodotos svinībām visas nakts garumā, otri dosies ceļojumā, bet trešie, iespējams...

Seši mīti par drošu bagāžas pārvadāšanu

Tuvojoties atvaļinājumu laikam un Līgo svētkiem, kad daudzi rīdzinieki dodas ārpus pilsētas, lai izbaudītu dažādus aktīvās atpūtas priekus...

Igaunija piedāvā veselīgu ģimenes atpūtu

Igaunijā ir daudz iespēju baudīt veselīgu atpūtu ģimenēm ar jebkura vecuma bērniem. SPA viesnīcās iespējams izklaidēties...

Aicina uz SPA un atpūtas kūrortiem veselības atjaunošanai Igaunijā

Igaunijas kūrorti uzņem atpūtniekus jau 200 gadus. Tās tīro gaisu, skaisto dabu...

Sāls raktuves muzejs Polijā uzsāk fotogrāfiju konkursu

Viena no Eiropas vecākajām sāls raktuvēm, Wieliczka, aicina cilvēkus no visas pasaules iesūtīt sāls fotogrāfijas, ko izstādīt viņu pazemes muzejā...

Aqua Villa Spa atklāj skaistuma un veselības noslēpumus pavasarī

Beidzot baltā ziema arī Latvijā atkāpjas un cilvēkus sāk priecēt gājputnu atgriešanās, siltie saules stari...

Ezers Antarktīdā sāļuma ziņā pārspēj Nāves jūru

Apskatot tos no nedaudz citas perspektīvas, iespējams apgāzt daudzus vispārpieņemtus ģeogrāfiskus faktus. Piemēram, pat Sahāras...

Lieldienu recepte no Tavernas pūra - Raibais zaķu laika kārtojums

Par godu Lieldienām tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv piedāvā recepti svētku galdam...

Travelnews.lv apkopojis lielā olu krāsošanas konkursa receptes

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir apkopojis lasītāju iesūtītās receptes olu krāsošanas konkursam...

Caviar Club šefpavārs: Truša kāja sautēta baltvīnā ar olīvām, pasniegta ar saceptiem penne makaroniem

Tuvojoties Lieldienām, Baltic Brach Hotel restorāna Caviar Club šefpavārs Kristaps Jokmanis piedāvā receptes...

Konkurss: Gatavosimies lielajai olu krāsošanai kopā

Dalies ar savu olu krāsošanas recepti, noslēpumu vai padomu un laimē Travel RSP dāvanu karti Lieldienu braucienam...

Tikai martā - īpaši Lieldienu piedāvājumi braucieniem uz Balkāniem

Jūs gaida plašs ceļojumu piedāvājums dažādos datumos par pievilcīgām cenām – sākot no Ls 159...

Plānota Vidzemes Olimpiskā centra un Daliņa stadiona attīstība

Valmieras pilsētas pašvaldība ir izsludinājusi atklātu konkursu par vieglatlētikas stadiona...

Ar aptaujas palīdzību noskaidroti pasaulē garšīgākie ēdieni

Tiek piedāvāti pasaules garšīgākie ēdieni, kuru dēļ vērts ceļot, lai to tos nogaršotu. Pasaules garšīgākie ēdieni tika...

Iepazīsti Jordāniju ar "webkameru" palīdzību

EarthCam un Jordānijas Tūrisma padome uzstādījusi "webkameras" valsts populārākajās un apmeklētākajās tūrisma apskates vietās...

Hotel Jūrmala Spa – nezaudē romantiku attiecībās

Aizbēgt no Latvijas garās ziemas, izbaudot rituālus Hotel Jurmala Spa – labākā atpūta šobrīd. Pēc garās ziemas tumšajiem vakariem...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.22909403sec.