pagatavošana.

Apskatām 521 - 560 no 660 vārdam 'pagatavošana'

Iepazīsties ar restorāna Čarlstons īpašo piedāvājumu Gastronomijas festivāla laikam

Vairs atlikušas vien trīs dienas, lai ļautos garšu ceļojumam Gastronomijas festivāla laikā, kas ilgs...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons atklāj gardu stores pagatavošanas recepti

Restorāna Bibliotēka No1 šefpavārs Māris Jansons piedāvā doties virtuālā ekskursijā, lai uzzinātu, kā stores...

Izstādē "Riga Food 2013" noteiks labāko Baltijā ražoto kvasu

Kā izvēlēties labāko, gardāko kvasu vai iesala dzērienu veikalu pilnajos plauktos? Šo jautājumu bieži vien uzdod...

"Sliņķu recepte": Rudens ābolu salāti

Sastāvdaļas paredzētas četrām personām, pagatavošanas laiks - 10 minūtes. Vidēja lieluma bļodā sajauc visas nosauktās...

Jūrmalas viesnīca Eiropa Hotel aicina uz aizraujošu Kubas vakaru restorāna terasē

Jau šajā nedēļas nogalē, 23. augusta pulksten 19.00, viesnīcas Eiropas Hotel restorāns Eiropa aicina baudīt Kubas...

Ķīpsalā savu virtuozitāti rādīs Latvijas labākie bārmeņi

Starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2013" laikā Latvijas Bārmeņu federācija rīkos divus aizraujošus bārmeņu konkursus...

Šokolādes muzejs: stāsts par šokolādes vēsturi un iespēja pagatavot gardumus pašiem (+ foto)

2013. gada 14. februārī durvis vēra viens no "garšīgākajiem" muzejiem Latvijā – Šokolādes muzejs Pūrē...

Avenes – ko vērtīgu satur, kā audzēt, kā gatavot

Avenes – šīs sārtās, aromātiskās un saldās ogas zināmas gan kā lieliska sastāvdaļa desertu pagatavošanā, gan kā ārstnieciskais...

Intervija: restorāns - kokteiļbārs Martini's par ēdienkarti, dzīvespriecīgajām krāsām un saulrietu

Travelnews.lv turpina iepazīstināt lasītājus ar dažādiem restorāniem visā Latvijā. Šoreiz sarunājāmies ar...

Ecolines autobusi otrajā ceturksnī veikuši 75 braucienus apkārt zemeslodei

Baltijā lielākā starptautisko pasažieru pārvadājumu sniedzēja ECOLINES autobusi 2013. gadā otrajā...

Apkopota apetīti rosinoša informācija par Latvijas melno zeltu - mellenēm

Mellenes ievērojami uzlabo redzi tumsā, pastiprina redzes asumu un novērš acu nogurumu...

Intervija: iegūsti augstāko izglītību Starptautiskā tūrisma fakultātē Biznesa augstkolā Turība

Šis, 2013. gads, ir 20. jubilejas gads Biznesa augstskolai Turība. Pavisam nesen, 8. jūnijā...

Septiņas interesantas norvēģu virtuves iezīmes

Lai arī Norvēģija no Latvijas atrodas ģeogrāfiski salīdzinoši netālu, taču var pamanīt dažas atšķirības abu valstu...   

Par rabarberiem un to piedāvājumu restorānu ēdienkartēs

Live Riga Gaumīgi Garšīgās Galvaspilsētas viens no trim pavasara produktiem ir rabarberi...

Sākušies otrā Titānika kapteiņa meklējumi

Lai gan šis kuģis vēl trīs gadu netiks laist jūrā, jau astoņi cilvēki ir pieteikušies uz kapteiņa vietu. "Daži no šiem pretendentiem ir kruīzu kuģu kapteiņi...

Liebritānijā norisinās Viskija festivāls

Šodien, 2. maijā Skotijā svin vienus no populārākajiem svētkiem valstī "Viskija festivāls". Katrai valstij ir savi nacionālie produkti...

4. maija svētkos ar sportisku pasākumu atklās aktīvās atpūtas parku Lucavsalā

2013. gada 4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, rīdzinieki un pilsētas viesi...

Restorāns Menora iepazīstina ar ebreju ēdieniem

Restorāns Menora piedāvā ebreju virtuves ēdienus – aukstās uzkodas, karstās uzkodas, zupas, otros ēdienus un saldos ēdienus...

Nedēļas dārzenis - puķkāposts, kas izmantojams arī desertos

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv turpina nedēļas rakstu sēriju – nedēļas auglis, oga vai dārzenis...

Restorāns Cotton aicina: satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27. aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga"...

Satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27.aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga" notiks Tallinas un Rīgas kopējais...

Intervija: Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis atklāj steiku lieliskās garšas noslēpumus

Steiki, steiki, steiki... Vienlaikus tik ļoti zināmie, bet tomēr vēl īsti neatklātie...

Rimini pilsētā pagatavota vislielākā tase ar kapučīno

Rimini Horeca Expo gadatirgus ietvaros tika pagatavota vislielākā tase ar kapučīno dzērienu, kuras tilpums ir 2350 litri...

Nedēļas auglis: saldais, sulīgais un saulainais apelsīns

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv pagājušajā nedēļā aizsāka jaunu rakstu sēriju – katras nedēļas trešdienā informēsim lasītājus par dažādiem...

Gadsimts ceļā no veģetārisma uz vegānismu - Sandra Ādmiņa lekcija

Ceturtdien, 2013. gada 7. februārī, pulksten 17:30 Romana Sutas...

Starptautiskajā bārmeņu konkursā "Olympic Casino Flair Mania 2013" uzvar polis

2013. gada 31. janvārī Rīgā notika pasaules flair jeb šovu bārmeņu konkurss...

Rīga šodien, 31.01.2013, kļūst par pasaules labāko bārmeņu galvaspilsētu

Ceturtdien, 31. janvārī Rīga kļūs par pasaules bārmeņu galvaspilsētu - no pulksten 11:00 "Olympic Voodoo Casino"...

Nēģi jābauda Nēģu karalistē - Carnikavā

Carnikava – tas ir novads ar lielo nēģu zvejas pieredzi, reiz pat Carnikava dēvēta par Nēģu karalisti. Līdz janvāra beigām, kad noslēdzas nēģu...

Pirmssvētku laikā Pārtikas un veterinārais dienests aicina iepirkties droši

Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunā gada sagaidīšanas svinībām, Pārtikas un veterinārais dienests aicina...

Alkohola pudelītes lidmašīnās drīz aizstās "bārmenis-robots"

Nelielā tilpuma pudelītes, kādās šobrīd vairums aviokompāniju pasniedz alkoholiskos dzērienus lidojuma laikā...

Dodies garšu ceļojumā uz viesnīcas Wolmar restorānu "Agnese"

Kas tad ir noslēpumainā meitene vārdā Agnese, kādas pārmaiņas šogad piedzīvojusi viesnīca Wolmar...

"Gardajās dienās Centrāltirgū" gardumi gandrīz no visas pasaules

Mārtiņdienas tirgus ietvaros pirmo reizi notiks "Gardās dienas Centrāltirgū". Radošā un jautrā atmosfērā...

Jaunķemeri aicina uzsākt pirmssvētku tievēšanas maratonu

Tuvojas gada tumšākais periods un daba mūs iekārtojusi tā, ka, tuvojoties gada aukstajam periodam...

Itālijā notiks Šokolādes festivāls

Itālijas pilsētā Aostā notiks Šokolādes festivāls, kurā piedalīsies ražotāji no visas Itālijas. Šokolādes festivāls Art&Ciocc norisināsies līdz...

Valmierā norisinās izstāde ''Laimīgais ķirbis''

Valmieras muzeja Pilskalna ēkas Veļas žāvētavā  skatāma izstāde ''Laimīgais ķirbis''. Ķirbju kolekciju piedāvā Jeru pagasta Lejasvagaļu saimniecība...

Pieci ēdieni, kas noteikti jānogaršo Lisabonā

Iepazīstieties ar pieciem, Lisabonai īpaši raksturīgiem ēdieniem – sākot ar gardiem olu krēma pīrāgiem pie rīta kafijas un...

Popularitāti gūst restorāni, kas ļauj "pusdienot" caur degunu

Lai gan parasti par gardu ēdienu sasmaržošanu nav jāmaksā, "Juniper Kitchen & Wine Bar" Otavā...

Siguldā notiks "Tējas ceremonija"

Japānas vēstniecība aicina apmeklēt tējas ceļa čado jeb Japānas tējas ceremonijas lekciju - demonstrāciju, ko vadīs čado meistare...

"Bānīša Draugu klubs" atjauno unikālu ēdnīcas vagonu

Aizvadītajā nedēļas nogalē biedrības "Bānīša Draugu klubs" (BDK) biedri pirmo reizi iekurināja...

Itālijā pagatavots Mojito kokteilis 2100 litru tilpumā

Itālijas pilsētā Lavanjā, Ligūrijā ir uzstādīts jauns pasaules rekords - pagatavots lielākais Mojito kokteilis. Pilsētā risinājās tradicionālas svinības...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.79920888sec.