521.
Jūrmalas brīvdabas muzejs pirmoreiz aicina visus interesentus uz Jāņu ielīgošanu
(18/06/2016 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Latviešiem, kā senas kultūras tautai ir izkoptas sadzīves formas, kuru savdabīgais latviskums viņus...
522.
Izsludināta pieteikšanās ECTN kulltūras mantojuma balvas konkursā
(09/06/2016 05:42)
[lv]
Skatīt vairāk
Arī šogad norisinās Eiropas Kultūras tīkla
(ECTN) organizētais konkurss balvai "Destination of Sustainable
Cultural Tourism" kultūras tūrisma jomā. Šī gada tēma ir...
523.
Notiks pirmais Latvijas grilēšanas čempionāts
(09/06/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Šovasar dažādās
pilsētās
visā Latvijā norisināsies
pirmais Latvijas atklātais grilēšanas
čempionāts,
kurā aicināts
piedalīties ikviens grilēšanas
entuziasts. Sacensību ietvaros notiks...
524.
Pašmāju picērija radījusi pirmo melno picu Latvijā
(02/06/2016 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Krāsa, kas daudzus varētu mulsināt, patiesībā ir...
525.
Grauzdētava «Rocket Bean Roastery» aicina izzināt kafijas pasaules noslēpumus
(01/06/2016 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Grauzdētava Rocket Bean Roastery aicina uz kafijas "Cupping" visus, kam interesē...
526.
Uzzini par pasaulē labākajiem ēdienu festivāliem
(19/05/2016 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē ir vairāki grandiozi ēdienu festivāli, ko...
527.
"Latvijas balzams" sāk ražot jaunu degvīnu zīmola Moskovskaya® līnijā
(19/05/2016 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
„Latvijas
balzams” ir uzsācis ražot jaunu degvīnu - Moskovskaya® Silver, kas
ir pirmais jaunais produkts zīmola Moskovskaya® ...
528.
Liepājā iesāksies bagātīgs garšu ceļojums visas vasaras garumā
(04/05/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Kungu kvartālā gan mazajiem, gan lielajiem svētku apmeklētājiem būs iespējams ielūkoties mazo...
529.
Svinīgi tiks atklāta «Latgolys šmakovkys» dedzinātava
(27/04/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
"Latgolys šmakovkys" atklāšanas svētkos varēs baudīt izslavēto latgaliešu viesmīlību, degustēt pašbrūvēto šmakovceņu, gardi ēst...
530.
Aegean lidsabiedrības pasažieriem no Rīgas uz Atēnām tiks pasniegta bezmaksas maltīte
(20/04/2016 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Lidsabiedrība "Aegean Airlines" ikvienam pasažierim, kas dodas lidojumā no Rīgas uz Atēnām...
531.
Oficiāli atver pirmo «Pizza Hut» restorānu Latvijā
(20/04/2016 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Vecrīgā, Audēju ielā 14, tiks oficiāli atklāta pasaulē iecienītā picērija Pizza Hut. Tas ir vienīgais šī...
532.
Viedoklis: Kam jābūt uz Lieldienu svētku galda un kas rada svētku atmosfēru?
(25/03/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Tepat, pāris soļu attālumā, pietuvojušies Lieldienu svētki. Steidzam padarīt pēdējos pirmssvētku darbus, lai...
533.
Pavasarīga recepte Lieldienu svētku maltītei
(25/03/2016 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Lieldienas ir skaista svētku diena, kad satiekas tuvie un dārgie cilvēki, kopā baudot...
534.
Viedoklis: Kad restorānos mainās ēdienkartes?
(23/03/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Sekojot līdzi gadalaikiem un to tendencēm, arī restorāni pielāgo savas ēdienkartes viesu vēlmēm, piedāvājot...
535.
Rīgā atklāta jauna, gaumīga e-picērija
(18/03/2016 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā atklāta jauna, augstas klases e-picērija "Pica Rīga", kas izpatiks katra gardēža...
536.
Pētījums: Latvijā internetu vairāk lieto sievietes, visbiežāk tiek lasītas ziņas
(23/02/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvieši ir aktīvi interneta lietotāji. Pirms vairākiem gadiem valdīja uzskats, ka internets ir domāts ...
537.
Uzzini, kādas tūrisma pērles atrodas Jelgavā
(05/02/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Jelgavas pilsētā svētki un festivāli tiek svinēti īpaši vērienīgi. Kā katru gadu, arī šogad pilsētā...
538.
Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes
(28/01/2016 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Par studentu brokastīm tradicionāli saucam žāvētu augļu un riekstu maisījumu. Nosaukums radies tāpēc, ka...
539.
Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu
(20/01/2016 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...
540.
Pagatavo karsto dzērienu ziemas vakariem
(07/01/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Līdz ar janvāri, ir atnācis arī ilgi gaidītais gadalaiks – ziema. Sals kniebj degunā, visapkārt, kur paveras skats, redzama balta sniega...
541.
Dažādu valstu studentu brokastu tradīcijas un receptes
(02/01/2016 20:15)
[lv]
Skatīt vairāk
542.
Ziemassvētku tradīcijas visapkārt zemeslodei
(26/12/2015 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku vakars allaž bijis apvīts tradīcijām, ticējumiem un nostāstiem. Lai kurā pasaules malā...
543.
Viegli pagatavojama piparkūku mīkla ar fantastiskiem garšas elementiem
(25/12/2015 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
Tieši tikko pagatavotu piparkūku smarža ir tā, kas ievieš mājās Ziemassvētku sajūtu...
544.
Populāri Latvijas restorāni dalās ar svētku mielasta receptēm
(23/12/2015 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētkos mazliet vairāk kā ikdienā gribas veltīt laiku nesteidzīgai baudīšanai. Gribas izgaršot svētkus gan...
545.
Brīnumlīdzekļi cīņā pret stresu un nogurumu
(03/12/2015 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Decembris ir saspringts laiks daudziem mūziķiem, tostarp arī dzīvesbiedriem – Elīnai un Vestardam Šimkiem, kas...
546.
KONKURSS. Piedalies un laimē ielūgumus uz unikālām Rīgas Melnā Balzama bārmeņu sacensībām
(19/11/2015 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Laimē divas viesa kartes,
kas dos tev iespēju klātienē vērot unikālās Rīgas Melnā Balzama starptautisko...
547.
Viedoklis: kādiem ēdieniem jābūt uz Latvijas svētku svinību galda?
(17/11/2015 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Novembra mēnesis Latvijā tiek pavadīts, atzīmējot nozīmīgus un valstiski svarīgus svētkus. Jau šonedēļ...
548.
Par «Rīgas Melnā Balzama» kausu sacentīsies 50 labākie bārmeņi no vienpadsmit valstīm
(17/11/2015 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks "Rīgas Melnā Balzama" bārmeņu
konkurss, kurā par
labākā..
549.
Viedoklis: Latvijas šefpavāri stāsta par pūpēžu gatavošanu
(19/10/2015 06:21)
[lv]
Skatīt vairāk
Varam lasīt, ka pūpēži ir ēdami un no tiem var gatavot dažādus ēdienus. Vai Latvijas šefpavāri...
550.
Pērļu grūbu putra ar baravikām un baltvīnu
(09/10/2015 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Putras nedēļas ietvaros, Mežotnes pils restorāna šefpavārs Markus Murovskis piedāvā:PĒRĻU GRŪBU PUTRA AR BARAVIKĀM UN BALTVĪNU. Recepte...
551.
Kā notievēt ātri, garšīgi un ar prieku?
(02/10/2015 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā notievēt ātri un efektīvi? Šis jautājums rūp gandrīz katru sievieti.
Šodien
ir tik daudz dažādu diētu: ābolu, arbūzu...
552.
Pirmo reizi Rīgā notiks starptautisks «Rīgas Melnā Balzama» bārmeņu konkurss
(01/10/2015 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīgā pirmo reizi notiks starptautisks bārmeņu konkurss "Riga Black Balsam Global Challenge 2015"...
553.
Sēņu dienas Dabas muzejā
(19/09/2015 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas
Dabas muzejā notiks ikgadējās
sēņu dienas, sniedzot plašu ieskatu Latvijas dabā sastopamo sēņu
daudzveidībā...
554.
Dodies svinēt Ābolu balli uz Liepāju
(12/09/2015 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Šī ir sezonas noslēdzošā garšas balle, tādēļ, lai sarīkotu jestrāku
svinēšanu, šajā reizē paralēli Zaļam tirdziņam un bērnu radošajai...
555.
Iepazīsti Latvijas uzņēmumu kopstendu «Riga Food 2015»
(01/09/2015 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad starptautiskā pārtikas izstāde "Riga food 2015" svin savu 20 pastāvēšanas gadadienu un kā ik gadu...
556.
Atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC
(31/08/2015 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Pašā Rīgas centrā, Audēju ielā 14, atklāts jauns ātrās apkalpošanas restorāns KFC (Kentucky Fried Chicken). Tas ir pirmais...
557.
Latvijas labākie bārmeņi un baristas sacentīsies Ķīpsalā
(29/08/2015 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau septembra sākumā Ķīpsalā varēs vērot aizraujošus bārmeņu un baristu šovus, jo pārtikas izstādē "Riga Food 2015" norisināsies...
558.
Stambulas garšas piezīmes
(27/08/2015 06:09)
[lv]
Skatīt vairāk
Šovasar devāmies uz Stambulu ar nolūku iepazīt tās gardo pusi un atrast ieteicamas pieturvietas gardēžiem. Nedēļas laikā mēs...
559.
Zeme, kur vērts atgriezties!
(27/08/2015 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
Rīga kā Eiropas kultūras galvaspilsēta pasaulei Latviju atklājusi
pievilcīgā gaismā. Ne velti 2014. gadā, kā liecina Tūrisma attīstības...
560.
5 gardas uzkodas, kas jānobauda katram pasaules apceļotājam
(19/08/2015 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai gan daudzi tūristi priekšroku dod pirmšķirīgiem restorāniem pasaules metropolēs, bodītēs uz ielas stūra...