ēdiens.

Apskatām 561 - 600 no 1292 vārdam 'ēdiens'

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Par netipiskiem spāņu ieradumiem stāsta studente Alīna Depše

Barselona ir iecienīts tūristu galamērķis. Karsta saule, pludmale, palmas, brīnišķīga arhitektūra un senas, senas ieliņas... 

Sākusies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 7.maija, līdz 13.maijam Rīgā notiek Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā  īpašu trīs kārtu maltīti piedāvā 63 Rīgas restorāni un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

Kādai sievietei ASV uzlikts 450 eiro sods par lidmašīnā neapēstu ābolu

Kāda sieviete Amerikas Savienotajās Valstīs grasās tiesāties par ASV muitas piespriesto 500 ASV dolāru (ap 450 eiro) sodu, ko tā saņēma par...

Maijā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa

No 7.-13.maijam Rīgā notiks Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tās laikā  īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 63 Rīgas restorāni...

Francijas dienvidos iespējams piedalīties «vīna maratonā» (video)

Patīk sportot un vīns? Turpmāk šīs abas lietas varēs apvienot, jo Francijas dienvidos ir izveidots maratons ar 23 dažādām vīna pieturām...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: piedzīvojumu meklētāju Anetes un Aivara pusgads Āzijā

Ceļošana ļauj izkāpt no savas komforta zonas, paskatīties uz visu no malas un gūt neatsveramu pieredzi. Lai arī cik tāls vai tuvs būtu galamērķis – tas vienmēr ir lieliski! Bet ceļot pa Āziju sešus mēnešus ar...

Pētījums: Cilvēkiem, kas ceļas vēlāk, ir lielāks risks agrāk nomirt

Ar visai bēdīgu statistiku nācis klajā kāds Lielbritānijā veikts pētījums - cilvēkiem, kas iet gulēt vēlu vakarā un vēlu arī pamostas...

10 restorāni Igaunijā, kuros baudīt tradicionālu igauņu virtuvi

Ir ļoti daudz restorāni, kas piedāvā modernu gardēžu interpretāciju Igaunijas virtuvei. Bet nav daudz vietas, kurās nacionālie igauņu ēdieni tiek...

Vidzemnieki Igaunijā novērtē pašu paveikto viesmīlības jomā

26. un 27. martā sešpadsmit pārrobežu kulinārajā tūrisma ceļā "Livonijas garša" pieteikto objektu saimnieki no...

Ietaupiet gudri, dodoties kempinga ceļojumā

Došanās kempingā ar “māju uz riteņiem” jeb kemperi (angliski pazīstams vienkārši kā RV – “recreational vehicle” – “atpūtas...

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Dace Freimane ir sajūsmā par Japānu

Dace Freimane ir vadības konsultante-biznesa trenere, un viņu sastopam pirms kārtējā ceļojuma, kurā viņa jau nākamajā dienā uz Centrālameriku...

Apmaiņas studentes Itālijā aizdedzinājušas dzīvokli, gatavojot makaronus bez ūdens

Ikvienam ir kāds stāsts par neveiksmi, kas atgadījusies virtuvē... Bet šo, visdrīzāk, nepārspēt nevienam - jo kādi amerikāņu apmaiņas studentes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Rocket Bean Cafe» direktora Inga Stepanova

Kafejnīcai – grauzdētavai Rocket Bean Roastery, Miera ielā, Rīgā aprit trešais gads, un direktors Ingus Stepanovs novērtē...

Ideālās pannas meklējumos: saruna ar «Arkolat Kafe» saimnieku Jāni Rozīti

Virtuves preču un ēdināšanas nozarē jaunumi pārsteidz ik uz soļa katrā sezonā. Preču piedāvājums nemitīgi tiek papildināts ar jauniem...

Iedvesmojies ceļojumam - Grieķijas labākās salas (video)

Demokrātijas šūpulis Grieķija ir mājvieta iespējams pasaulē labākajai olīveļļai, vīnam, olimpiskajām spēlēm, kā arī lielai daļai Rietumu kultūras...

Pasaulē pieaug popularitāte jauna veida restorāniem

Protams, ka cilvēki visu laiku vēlas ko jaunu - piedzīvot, izgaršot, izmēģināt. To saprot arī viesmīlības nozarē strādājošie...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

Kas jāņem vērā, lidojot uz ASV ar «lētajām biļetēm»

Pagājušajā gadā Eiropas lētā lidsabiedrība "Norwegian" uzsāka reisus no Amerikas Savienotajām Valstīm uz Eiropu par cenu...

Ceļotāja stāsts: Maģiskās sajūtas Marcahuasi kalnos (Peru)

Dzīvojot 134 dienas Peru un veicot 7 trakus un pieredzes pilnus ceļojumus, apskatot Makču Pikču, Amazoni un citas populāras...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

Kā pusdienas izskatās dažādās pasaules valstīs (foto)

Pusdienot patīk visiem. Tas ir brīdis, kad vari apsēsties un izbaudīt patiesi gardu maltīti un kādu brīdi nedomāt ne par...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Roma

Stāstu turpināšu turpat, kur to nobeidzu - kad no Itālijas pilsētiņas Bari gatavojos braukt uz Romu. Vispirms jāsaka...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Bari

100 stundas - vai tas ir daudz vai maz? Kā uz to skatās - 100 stundas jeb 4 darba dienas var paskriet nemanot...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Mīlestības svētku vakariņas TEX MEX stilā - ātri, krāsaini, garšīgi

Lai visu mīlētāju jeb Svētā Valentīna dienā pārsteigtu mīļoto, iespējams pagatavot ātras, krāsainas un garšīgas vakariņas...

Bauskā norisināsies patriotiskā kafejnīcu nedēļa

Jau sesto reizi Bauskas apkārtnē norisināsies “Bauskas patriotiskā kafejnīcu nedēļa”. Šajā reizē piedalīsies četri...

Valentīndienas ceļvedis «Radisson Blu» viesnīcu restorānos un bāros

Šogad Svētā Valentīna dienā Radisson Blu Elizabete Hotel restorāns CUT sadarbībā ar kinoprojektu...

Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā

Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...

«Megastar» pirmajā gadā pārvadā vairāk nekā 2 miljonus pasažieru

LNG ātrgaitas prāmis Megastar, kas uzsāka kursēt maršrutā Tallina–Helsinki 2017. gada janvārī, savā pirmajā gadā...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

Lielbritānijā plaša diskusija par datu drošību pēc tam, kad ēdiena piegādes kurjers klientei «sitis kanti»

Lielbritānijā pēdējās pāris dienas sociālajos tīklos un medijos norisinās visai plaša diskusija par klientu datu drošību...

Aizvadīta Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju ikgadējā sanāksme

Ik gadu Krāslavas novada tūrisma informācijas centrs rīko Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju sanāksmi, lai izvērtētu...

Aizvadīta Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju ikgadējā sanāksme

Ik gadu Krāslavas novada tūrisma informācijas centrs (TIC) rīko Krāslavas novada tūrisma uzņēmēju...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Galvenās lietas, kas jāizdara atrodoties Alūksnē ziemā!

Ziemas galvaspilsēta Alūksne, kur bargākās ziemas un viesmīlīgākie iedzīvotāji – dāsnie malēnieši...

PVD atgādina – pārtikas produktus iegādājies, uzglabā un gatavo droši

Lai maltīte gan svētkos, gan ikdienā būtu droša, iegādājoties, uzglabājot un gatavojot pārtikas produktus, der atcerēties vienkāršas, taču...

Vai lidmašīnā var prasīt papildporciju ēdienam?

Šajā rakstā, protams, nerunāsim par lidsabiedrībām, kur par ēdienu paredzēts maksāt - t.i., Ryanair, airBaltic, Wizzair...

11 dažādām pasaules valstīm raksturīgi dzērieni

Pasaule ir plaša, tomēr gana līdzīga pāris aspektos - katrai valstij ir savs nacionālais ēdiens (kaut vai burgeri ASV)...

Lielbritānijā uz trim dienām tika atvērts ceptu kartupeļu restorāns

Katram kārtīgam latvietim, protams, garšo kartupeļi. Īpaši cepti. Bet, izrādās, cepti kartupeļi nav tikai latviešu iecienīts ēdiens...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.14776802sec.