pagatavošana.

Apskatām 561 - 600 no 660 vārdam 'pagatavošana'

Konventa Sēta aicina uz "Kokteiļu festivālu" jeb 3. Kokteiļu svētkiem

Jau trešo gadu pēc kārtas garšīgu dzērienu, jautras kompānijas un atraktīvu šovu un priekšnesumu...

Rīgas restorāns Cotton atzīmē 1 gada dzimšanas dienu

Šā gada 2012. gada 19. jūlijā restorāns Cotton aicina uz gada dzimšanas dienas svinībām patīkamā un mierīgā gaisotnē uz savas saules apspīdētās...

Iepazīsti pasaules labākās stipro alkoholisko dzērienu ražotnes

Atpūtas un baudas mirklis pie viskija vai cita kvalitatīvi pagatavota dzēriena glāzes lielai sabiedrības daļai ir kā...

Rekords – pagatavota garākā desa Baltijā

15. jūnijā tirdzniecības centrā Spice ikviens varēja mieloties ar 110 m garu desu, kas ir garākā Baltijā. Tā bija pagatavota pēc...

Rekords – garākā desa Baltijā

15. jūnijā pulksten 18.00, Rīgā, tirdzniecības centrā Spice ikviens varēs mieloties ar 100 m garu desu, kas ir garākā Baltijā...

Skaistas gatavošanas tradīcijas visdzīvākās Vidzemē un Zemgalē

Skaista ēdiena pagatavošanas un pasniegšanas tradīcijām Latvijā visvairāk seko Vidzemnieki un Zemgalieši. Gandrīz...

Dodies uz Kalabriju – īsto atklājumu paradīzi

Uz zemes ir kāda vieta, kas spētu pamatīgi pārsteigt tos Latvijas iedzīvotājus, kuri pieraduši atvaļinājumu pavadīt tādās valstīs kā...

Cuba Café notiks «Mojito cīņas»

Trešdien, 23.maijā, plkst.16.30 “Cuba Café”, Vecrīgā Jaunielā 15, notiks “MOJITO CĪŅAS”. Var pieteikties jebkurš interesents un...

Cilvēki ar lieko svaru nenovērtē kaloriju nozīmi

“Cilvēki, kuri neinteresējas par apēsto produktu kaloritāti un saka, ka zināt visu produktu enerģētisko vērtību nav iespējams...

«Franču Rivjēra ceļotāja acīm» aizvedīs uz burvīgajām Rivjēras pilsētiņām

Pavasarī Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs aicina iepazīties ar Dienvidfrancijas reģiona kultūru...

Purple Venus - Latvijas Sieviešu dienas kokteilis 2012

Martini’s bārmenis Andris Sitko iepazīstina ar īpašu Latvijas Sieviešu dienas kokteiļa recepti un piedāvā alkoholisko un bezalkoholisko...

Jaunais Rīgas Melnais balzams upeņu kokteilis – «Black Rita»

AS Latvijas balzams sadarbībā ar Black Magic bar piedāvā Jūsu svētku galdam jauno Rīgas Melnais balzams...

McDonald’s sāk projektu augļu patēriņa veicināšanai bērnu vidū

“McDonald’s” Latvijā uzsāk augļu patēriņa veicināšanas projektu “Happy Tuesdays”, kura ietvaros...

Ikšķilē izgatavo bērzu sulas limonādi, sīrupu, vīnus un šampanieti

Jau kopš seniem laikiem Linarda Liberta aizraušanās ir bērzi, taču 2010. gadā Linards pievērsies tieši bērza...

«Cuba Cafe» svinēs septiņu gadu jubileju

2012.gada 18.februārī “Cuba Cafe” svinēs septiņu gadu jubileju un savus viesus priecēs ar uzkodām un sagaidīšanas dzērieniem...

Dodies Kurzemes romantiskajā vīna tūrē!

Jau vairākus gadus Sabilē notiek vīna svētki un Kuldīgā hercoga Jēkaba tirgus ar vīna degustācijām, bet šogad Kurzeme piedāvā...

Uzbūvēts unikāls ceļojošs restorāns no pārstrādājamiem materiāliem

Uzbūvēts unikāls ceļojošs restorāns no pārstrādājamiem materiāliem, kurā enerģiju ražo vēja...

AS Latvijas balzams eksporta departamenta piedzīvojumi Namībijā

AS Latvijas balzama produkcijas eksotiskākais galamērķis viennozīmīgi ir Namībija. Var tikai iztēloties kā...

Jelgavas īpašais ēdienu piedāvājums – jau ledus skulptūru festivālā

Jelgavas Amatu vidusskolas Ēdienu laboratorijā notika otrā meistarklase pilsētas ēdināšanas uzņēmumu...

Latvijā otro reizi norisināsies pasaules labāko «flair» bārmeņu sacensības

26. janvārī, Olympic Voodoo Casino telpās notiks pasaules labāko „flair“ bārmeņu sacensības, kurās...

Pica Lulū atklās pirmo picēriju Vecrīgā

Viens no lielākajiem picēriju tīkliem Latvijā Pica Lulū šo piektdien, 16.decembrī, atklās pirmo picēriju Vecrīgā, Grēcinieku ielā 7...

Electrolux atklās otro pop – up restorānu uz jumta Milānas Doma laukumā

19. decembrī Electrolux atklās otro Cube pop-up restorānu, kas tiks uzstādīts Milānas Doma laukumā...

Popularizē mājās ceptas maizes tradīciju atdzimšanu

Jaunie „Hercogs” maizes miltu maisījumi ir piemēroti gan pieredzējušiem cepējiem, gan arī tiem, kuri pirmoreiz nolēmuši izmēģināt...

«Tart Cafe» - pirmā specializētā taršu ceptuve Rīgā ar dabīgu telpaugu sienu

Tart Cafe, Ģertrūdes ielas 39. nama puspagrabiņā, ir izveidojusi "zaļi" domājošu, radošu draugu kopa. Viss ir...

Ķīnas tējas kultūras noslēpumi katram tējas baudītājam

Tēja no Ķīnas, tāpat kā zīds un porcelāns, ir jau gadu tūkstošus pazīstama visā pasaulē un joprojām ir nozīmīga...

Daugavpilī atklās cukura kolekciju izstādi «Saldais duelis»

No 11. oktobrī Daugavpils Universitātes Muzejā skatāma porciju cukura kolekciju izstāde „Saldais duelis”...

Brīnišķīgā rudens velte - cidonija

Tradicionālā, taču bieži vien nepietiekami novērtētā rudens oga ir brīnišķīga piedeva dažādām receptēm. Bļoda cidoniju uz galda izskatās patiesi...

Zivju restorāns Le Dome garšīgi uzsācis savu trešo rudens sezonu

Trīs gadi ir laika posms, kurā restorāns iepazīst savus klientus un iemanto uzticību. Mēs esam pateicīgi...

Viesnīcas Wolmar pavāri viesojas Latvijas Steiku klubā

Valmieras viesnīcas "Wolmar" pavāri un vadība devās steiku medībās uz Latvijas Steiku klubu. Lai papildinātu restorāna ēdienkarti ar izciliem produktiem...

Noskaidrots gaidāmās ziemas karstākais kokteilis

Tuvojoties gada saltākajiem mēnešiem, bārmeņu konkursā noteikti karstākie un gardākie ziemas kokteiļi, ar kuriem būs iespējams sasildīties...

1.septembrī tiks gatavota garākā sviestmaize Rīgā

1.septembrī "Zinību dienas svētku Nīcgales ielā" ietvaros Valsts SIA "Rīgas pārtikas ražotāju vidusskolas" sporta laukumā, skolas...

Padomi izcilu vakariņu pagatavošanai

Visbiežāk nepietiek ar labu ideju, lai iecerētās smalkās viesības vai tematiskā ballīte izdotos. Lai mājas viesības atstātu...

Atraktīvus šovus «Riga Food 2011» piedāvās Latvijas labākie bārmeņi

Atraktīvus un karstus šovus izstādē “Riga Food 2011” piedāvās Latvijas labākie bārmeņi...

1. septembra Saldējuma kokteilis Piedzīvojumu parkā

Neticami ātri, īpaši skolniekiem, ir pagājušas vasaras brīvdienas. Bet bēdām nav pamata, jo klāt ir mācību gads. Viens no patīkamajiem notikumiem...

Labākie starptautiskā dizaina konkursa Electrolux Design Lab 2011 finālistu darbi

Jau 7.septembrī Londonā astoņi industriālā dizaina studenti no visas pasaules prezentēs žūrijai savus...

Dabas veltes vasarā palīdz krietni ietaupīt uz kosmētikas rēķina

Gandrīz trešdaļa Latvijas sieviešu (32 %) uzskata, ka tēriņi par kosmētiku ir būtiska un neatņemama dzīves sastāvdaļa, un...

Veselīgs uzturs darba vidē dos enerģiju strādāt

Mēs dzīvojam laikā, kad ikdienas steiga ir neizbēgama. Ne reti gadās redzēt cilvēkus pusdienojam ceļā no vienas tikšanās uz nākamo...

Kannu kinofestivālā noslēguma vakariņās ēd mālos ceptus kartupeļus

64. Kannu kinofestivāla noslēguma vakariņās festivāla žūrija ēda baltajos mālos ceptus jaunos kartupeļus ar...

Tūrisma jaunumi Smiltenes novadā

Bez jau ierastajiem tūrisma objektiem, Smiltenes novadā, kā jau katru gadu, parādās arī jauni piedāvājumi gan individuālajiem ceļotājiem...

Jāņi Rīgā vienmēr sākas ar Zāļu tirgu

Jāņi Rīgā vienmēr sākas ar Zāļu tirgu un lustīgu ielīgošanu. Šogad 300 amatnieku un dabisko pārtikas produktu ražotāju 22. jūnija rīta...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.07836199sec.