Latvijas produkti.

Apskatām 601 - 640 no 1208 vārdam 'Latvijas produkti'

HANSA tūrisma piedāvājums izskanēs tuvu un tālu

Ievadot pavasara un vasaras tūrisma sezonas gaidīšanas svētkus, projekts HANSA piedalīsies tūrisma izstādēs gan tepat Latvijā, gan...

Pērn par ceturtdaļu pieaudzis Tax Free pirkumu skaits

Pircējiem no Krievijas atsākot vērienīgāk iepirkties Latvijas veikalos, pērn ievērojami pieaudzis tā dēvēto Tax Free pirkumu...

Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā

Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...

Iekšzemes kopprodukts 2017. gadā sasniedz vēsturiski augstāko līmeni Latvijas brīvvalsts pastāvēšanas laikā

Saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes iekšzemes kopprodukta (IKP) ātro novērtējumu 2017. gada 4. ceturksnī IKP pieauga...

Viedokļi: Ko šogad sagaidīt no tūrisma izstādes «Balttour 2018»?

Tuvojas pasākums, ko liela daļa tūrisma nozares jau kādu laiku dēvē par gada notikumu nozarē - izstāde "Balttour"...

Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»

Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...

Tūrisma nozares konkurētspējas pamats – jauni produkti, jauni tirgi un moderns konferenču centrs

“Tūrisma nozare ir viena no nozīmīgākajām mūsu tautsaimniecības nozarēm – ik gadu tās pienesums ekonomikas...

22 lauku tūrisma uzņēmumi saņem vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts»

2018. gada 25. janvārī Rīgas pilī Latvijas Valsts prezidents un „Zaļā Sertifikāta” patrons Raimonds Vējonis un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie kafejnīcu tīkla «Cup&Cino» direktores Ineses Vīcupas

Rīgas iepirkšanās centrā Sky&More esošās kafejnīcas Cup&Cino viena no otras atšķiras ar savu konceptu...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

Gada izskaņa Kalnciema kvartāla tirgū 30.-31. decembrī

Kalnciema kvartāls aicina gada nogali pavadīt kopā, apmeklējot tirgu un pasākumus gan 30. decembrī...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 22.12.2017 - 26.12.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi

Pieci padomi naudas ietaupīšanai pirms svētkiem

Daļa Latvijas iedzīvotāju brīvo laiku pirms Ziemassvētkiem un Jaunā gada pavada nebeidzamās lielveikalu rindās...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā...

Nedēļas izskaņā Liepājas Rožu laukumā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Tverot skaisto Ziemassvētku brīnumu sajūtu, visi liepājnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz gadskārtējo Ziemassvētku tirdziņu...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā, Igaunijā un...

Lauku tūrisma uzņēmējdarbību apdraud negodīga konkurence un arvien pieaugoša birokrātija

Lauku tūrisma nozare 2017. gada sezonas rezultātus pārrunāja četros reģionālos uzņēmēju semināros, kuros izvērtēja...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ceļojumu aģentūras «Ceļojumu bode» vadītāja Kaspara Gēgera

Kaspars Gēgeris pirmais Latvijā izveidoja ceļojumu aģentūru, kuras mājaslapā ir iespējams atrast...

Ķīna izrāda interesi par augstākās izglītības iespējām Latvijā

Izglītības nozares stabilitāte un attīstība ir ārvalstu studentu rokās. Pēdējo trīs gadu laikā šo studentu skaits Latvijas...

Ķīnā aizvadīta pasaulē lielākā iepirkšanās diena -

Vēl pirms pāris gadu desmitiem Ķīnā valdīja komunisms un tam sekojošais preču trūkums. Piemēram, 1970.gadā...

Latvijas lielākais dzērienu ražotājs un izplatītājs nostiprina pozīcijas starptautiskajā tirgū

“Amber Beverage Group”, kas ir lielākais dzērienu ražotājs un izplatītājs Baltijā, līdz ar trīs gadu jubilejas sasniegšanu ievērojami...

Ar sapni par savu restorānu – jurisprudences studentes Montas stāsts

“Esmu pilnīgi droša, ka tuvāko piecu gadu laikā atvēršu savu restorānu,” ar smaidu sejā apgalvo Monta Meiere...

Āzijas ēdieni atsauc atmiņā ceļojumus un rosina idejas jauniem

Āzijas saldskābie un dažādi asākie ēdieni Latvijas virtuvēs populārāki kļuvuši pēdējās divās desmitgadēs...

Lauku tūrisma sezonas noslēguma pasākumi Latvijas novados

Lauku tūrisma nozares gada pārskatu Latvijas lauku tūrisma asociācija „Lauku ceļotājs”...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera

Aleksandrs Vēvers Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...

Uz Ķīpsalu pēc skaistuma! Ar ko šogad iepriecinās izstāde «Baltic Beauty»?

Skaistais vairo skaisto – ļaujies skaistumkopšanas svētkiem Ķīpsalā no 3. līdz 5. novembrim izstādē...

Jaunā kulinārā tūrisma ceļa «Livonijas garša» ziņu dienā pulcējas liels skaits interesentu

17. oktobrī, Vidzemes plānošanas reģiona aicināti, Valmiermuižas Alus virtuvē viesojās vairāk nekā sešdesmit gardēžu pieturvietu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes

Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...

Britu Dienās aicina uz kultūras, sporta un uzņēmējdarbības pasākumiem

Lielbritānijas vēstniecība kopā ar sadarbības partneriem turpmākajās nedēļas piedāvā apmeklēt Britu Dienu...

Mārtiņš Rītiņš: Gan izvēloties auto, gan ēdienu - par to jāzina viss

Klimata pārmaiņas nebūs kaut kad nākotnē, šis process notiek pašlaik un to ietekmē ikviens no mums...

Iepazīta Īrijas pieredze reģionālo tūrisma stratēģiju īstenošanā

Lai iepazītos ar Korkas reģiona (Īrija) labākajiem piemēriem tūrisma galamērķu pārvaldībā, septembrī...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Viedoklis: Kāpēc Rīgas restorāni ņem dalību Rīgas restorānu nedēļā un kā izvēlas savu piedāvājumu?

Šonedēļ Rīgas restorānos sagaidāma īpaša rosība - norisinās Rīgas rudens restorānu nedēļa...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūroperatora MOUZENIDIS TRAVEL attīstības nodaļas vadītājas Nataļjas Golovinovas

Nav nemaz tik daudz cilvēku, kuri savu darbavietu Latvijā atraduši tieši kādas sev tuvas valsts dēļ, taču tūroperatora...

Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»

17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...

Izstādē «RIGA COMM» – daudzpusīgi notikumi ar skatu nākotnē

9. un 10. novembrī Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā jau sesto reizi norisināsies vienīgā Baltijas biznesa...

Garšu mednieki aicināti apmeklēt Valmieras restorānus

Jau otro reizi Valmiera aicinās uz Restorānu nedēļu, apmeklētājus iepriecinot ar seno garšu...

Viedoklis: Ē.Lingebērziņš - Sadarbības ekonomika met lielu izaicinājumu tūrisma produktu kvalitātei

27. septembris – Starptautiskā Tūrisma diena tiek atzīmēta visā pasaulē. Latvijā, tāpat kā citās reģiona valstīs tā iezīmē...

Jaunie cepas: sākas kulinārijas šovs «Samsung Galaxy Dream Chef»

Sākot ar 19. septembri, septiņu nedēļu garumā pie skatītājiem nonāks aizraujošais kulinārijas šovs...

Latvijas ekonomikas izaugsme ir stabila

Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) Ģenerālsekretārs Anhels Gurija (Angel Gurria) šī gada 15.septembrī Rīgā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.70967507sec.