641.
Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz
(28/02/2018 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas
norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...
642.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta
(22/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Juris Baumerts agrās
jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei.
Gluži kā kuģi...
643.
Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Roma
(21/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Stāstu turpināšu turpat, kur to nobeidzu - kad no Itālijas pilsētiņas
Bari gatavojos braukt uz Romu. Vispirms jāsaka...
644.
Latvijas ražotāji prezentēs kvalitatīvo produkciju Latvijas nacionālajā kopstendā pārtikas izstādē Gulfood 2018, Dubaijā
(16/02/2018 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Svētdien, 18.februārī tiks atklāta pieprasītā pārtikas izstāde Apvienotajos Arābu Emirātos “Gulfood 2018”, kurā...
645.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša
(15/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...
646.
Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus
(13/02/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...
647.
Valentīndienas ceļvedis «Radisson Blu» viesnīcu restorānos un bāros
(07/02/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Šogad Svētā Valentīna dienā Radisson Blu Elizabete Hotel restorāns CUT sadarbībā ar kinoprojektu...
648.
Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā
(01/02/2018 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai
sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...
649.
Kāpēc Grieķiju vislabāk apskatīt ceļojot ar kuģi
(29/01/2018 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Grieķijas vasaras pievilcība - nesteidzīgas Vidusjūras pusdienas,
burvīgi gaiši ciematiņi, slepenas peldvietas...
650.
10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā
(26/01/2018 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni.
Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo
valsti...
651.
Latgales kulinārais mantojums – kvalitatīvs un smeķīgs tūrisma produkts
(23/01/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Cilvēki iepazīst kultūras, izzinot vēsturi, aplūkojot senus priekšmetus
un fotogrāfijas, klausoties cilvēku atmiņu...
652.
Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»
(19/01/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...
653.
Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»
(18/01/2018 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas
norisināsies pasākums gardēžiem...
654.
Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru
(11/01/2018 06:05)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...
655.
Gada izskaņa Kalnciema kvartāla tirgū 30.-31. decembrī
(27/12/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Kalnciema kvartāls aicina gada nogali pavadīt kopā, apmeklējot tirgu un
pasākumus gan 30. decembrī...
656.
PVD atgādina – pārtikas produktus iegādājies, uzglabā un gatavo droši
(22/12/2017 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Lai maltīte gan svētkos, gan ikdienā būtu droša, iegādājoties,
uzglabājot un gatavojot pārtikas produktus, der atcerēties vienkāršas,
taču...
657.
Nedēļas izskaņā Liepājas Rožu laukumā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš
(20/12/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Tverot skaisto Ziemassvētku brīnumu sajūtu, visi liepājnieki un pilsētas
viesi tiek aicināti uz gadskārtējo Ziemassvētku tirdziņu...
658.
Vai lidmašīnā var prasīt papildporciju ēdienam?
(18/12/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Šajā rakstā, protams, nerunāsim par lidsabiedrībām, kur par ēdienu
paredzēts maksāt - t.i., Ryanair, airBaltic, Wizzair...
659.
Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem
(12/12/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam
raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...
660.
Lielbritānijā uz trim dienām tika atvērts ceptu kartupeļu restorāns
(11/12/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Katram kārtīgam latvietim, protams, garšo kartupeļi. Īpaši cepti. Bet,
izrādās, cepti kartupeļi nav tikai latviešu iecienīts ēdiens...
661.
«800 km atpakaļ pie sevis» - 20. diena: izvirtības maķītī un meitenes šopingā - Ceļotāja stāsts
(10/11/2017 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Nesen mums parādījās
lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...
662.
4. novembrī Kalnciema kvartālā notiks Mārtiņdienas tirgus
(30/10/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Sestdien, 4. novembrī no 10.00 līdz 16.00, Kalnciema kvartālā norisināsies īpašais Mārtiņdienas...
663.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera
(26/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Aleksandrs Vēvers
Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...
664.
25 veģetāriešiem un vegāniem draudzīgākās ASV pilsētas
(25/10/2017 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Diez vai kāds uz citu kontinentu no Latvijas ceļos tikai un vienīgi dēļ ēdiena...
665.
Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē
(25/10/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr
ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...
666.
Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni
(24/10/2017 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi,
un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...
667.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes
(19/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...
668.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma
(12/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Artūrs Birnbaums
Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...
669.
Viedoklis: Kāpēc Rīgas restorāni ņem dalību Rīgas restorānu nedēļā un kā izvēlas savu piedāvājumu?
(10/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Šonedēļ Rīgas restorānos sagaidāma īpaša rosība - norisinās Rīgas rudens restorānu nedēļa...
670.
Kur Rīgā meklēt labākos burgerus?
(05/10/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Burgers - tā ir ne tikai ēdienreize! Patīk tas vai nē, bet burgers - tas jau ir kļuvis par tradīciju...
671.
Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»
(04/10/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas
reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...
672.
Populārs žurnālists gatavo publikācijas caur LV100 prizmu
(04/10/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Mr. eTraveller ir segvārds, ar kādu viņš sevi piesaka portālā “ETB
Travel News” austrāliešiem. Amerikāņu žurnālam “Long Island Pulse” viņš...
673.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Limbažu tūrisma informācijas centra vadītājas Ilzes Milleres
(28/09/2017 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Limbažu Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilze Millere pēc 16 gadu darba aizvien saredz jaunas iespējas...
674.
5 lietas bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve
(21/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Āzijas virtuve ir eksotiska, bet reizē tagad kokosriekstu piena, sojas
mērces, dažādu nūdeļu, garšvielu u.c. produktu...
675.
Brīvdabas muzejs ielūdz uz Rudens ražas svētkiem
(20/09/2017 06:04)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz Rudens ražas svētkiem
24. septembrī no 10:00 līdz 16:00...
676.
Viedoklis: Kādas izmaiņas restorāni gatavo rudens sezonai?
(18/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Tuvojas rudens - un to, neapšaubāmi, var manīt. Dienas paliek īsākas, laiks aukstāks, kājas...
677.
Septembra beigās - Miķeļa tirgus Rēzeknē
(14/09/2017 06:07)
[lv]
Skatīt vairāk
24. septembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 aicinām uz ikgadējiem ražas
svētkiem – Miķeļa tirgu Rēzeknē...
678.
Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?
(13/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās
diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...
679.
Meklējot tapas Seviļā...
(07/09/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm
apbalvotiem restorāniem...
680.
Ko brokastīs piedāvā Rīgas restorāni?
(06/09/2017 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Kā saka – brokastis ir katras dienas svarīgākā ēdienreize, jo tā dod sparu visai dienai, palīdzot uzsākt darba...