gaļa.

Apskatām 641 - 680 no 1461 vārdam 'gaļa'

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš: Burrata siers ir romantisks un to var ēst daudz

Šefpavārs Mārtiņš Rītiņš “Reaton” Pārtikas Profesionāļu dienās, kas norisinājās 13. un 14. februārī Rīgā, pavārmākslas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Lielupe by SemaraH Hotels» vadītāja Jura Baumerta

Juris Baumerts agrās jaunības gados, strādājot uz kruīza kuģiem, apbraucis apkārt visai pasaulei. Gluži kā kuģi...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Roma

Stāstu turpināšu turpat, kur to nobeidzu - kad no Itālijas pilsētiņas Bari gatavojos braukt uz Romu. Vispirms jāsaka...

Latvijas ražotāji prezentēs kvalitatīvo produkciju Latvijas nacionālajā kopstendā pārtikas izstādē Gulfood 2018, Dubaijā

Svētdien, 18.februārī tiks atklāta pieprasītā pārtikas izstāde Apvienotajos Arābu Emirātos “Gulfood 2018”, kurā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

Rīgā pulcina pavārmākslas speciālistus un viesmīlības nozares ekspertus

Meistarklases ar pavārmākslas leģendām un virtuoziem, Bretaņas austeru degustācija, šefpavāru diskusija, idejas Baltijas jūras...

Valentīndienas ceļvedis «Radisson Blu» viesnīcu restorānos un bāros

Šogad Svētā Valentīna dienā Radisson Blu Elizabete Hotel restorāns CUT sadarbībā ar kinoprojektu...

Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā

Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...

Kāpēc Grieķiju vislabāk apskatīt ceļojot ar kuģi

Grieķijas vasaras pievilcība - nesteidzīgas Vidusjūras pusdienas, burvīgi gaiši ciematiņi, slepenas peldvietas...

10 ēdieni, kas noteikti jānogaršo Grieķijā

Katrai valstij ir raksturīgi ēdieni. Tomēr starp tiem ir arī ikonas - tādi ēdieni, kas ikvienam saistās ar šo valsti...

Latgales kulinārais mantojums – kvalitatīvs un smeķīgs tūrisma produkts

Cilvēki iepazīst kultūras, izzinot vēsturi, aplūkojot senus priekšmetus un fotogrāfijas, klausoties cilvēku atmiņu...

Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»

Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...

Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

Gada izskaņa Kalnciema kvartāla tirgū 30.-31. decembrī

Kalnciema kvartāls aicina gada nogali pavadīt kopā, apmeklējot tirgu un pasākumus gan 30. decembrī...

PVD atgādina – pārtikas produktus iegādājies, uzglabā un gatavo droši

Lai maltīte gan svētkos, gan ikdienā būtu droša, iegādājoties, uzglabājot un gatavojot pārtikas produktus, der atcerēties vienkāršas, taču...

Nedēļas izskaņā Liepājas Rožu laukumā norisināsies Ziemassvētku tirdziņš

Tverot skaisto Ziemassvētku brīnumu sajūtu, visi liepājnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz gadskārtējo Ziemassvētku tirdziņu...

Vai lidmašīnā var prasīt papildporciju ēdienam?

Šajā rakstā, protams, nerunāsim par lidsabiedrībām, kur par ēdienu paredzēts maksāt - t.i., Ryanair, airBaltic, Wizzair...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

Lielbritānijā uz trim dienām tika atvērts ceptu kartupeļu restorāns

Katram kārtīgam latvietim, protams, garšo kartupeļi. Īpaši cepti. Bet, izrādās, cepti kartupeļi nav tikai latviešu iecienīts ēdiens...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 20. diena: izvirtības maķītī un meitenes šopingā - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

4. novembrī Kalnciema kvartālā notiks Mārtiņdienas tirgus

Sestdien, 4. novembrī no 10.00 līdz 16.00, Kalnciema kvartālā norisināsies īpašais Mārtiņdienas...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie burgernīcas «Street Burgers» vadītāja Aleksandra Vēvera

Aleksandrs Vēvers Islandes ceļojumā pagaršojot īpaši kvalitatīvu burgeru, izlēma, ka arī Rīgā...

25 veģetāriešiem un vegāniem draudzīgākās ASV pilsētas

Diez vai kāds uz citu kontinentu no Latvijas ceļos tikai un vienīgi dēļ ēdiena...

Japāņu zupa Ramen – garšu ceļojums ziemeļnieku virtuvē

Tradicionālā japāņu zupa Ramen ir sātīga un garšām bagāta. Tomēr ziemeļniekiem tās pagatavošana nereti sagādā...

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie tūrisma aģentūras «Antario» direktores Veronikas Grīnvaldes

Kad pirms gandrīz 10 gadiem Veronika Grīnvalde izveidoja savu biznesu – tūrisma aģentūru...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Čarlstons» īpašnieka Artūra Birnbauma

Artūrs Birnbaums Vācijā uzkrāto pieredzi, savu enerģiju un nemitīgo dzinuli radīt kaut ko jaunu...

Viedoklis: Kāpēc Rīgas restorāni ņem dalību Rīgas restorānu nedēļā un kā izvēlas savu piedāvājumu?

Šonedēļ Rīgas restorānos sagaidāma īpaša rosība - norisinās Rīgas rudens restorānu nedēļa...

Kur Rīgā meklēt labākos burgerus?

Burgers - tā ir ne tikai ēdienreize! Patīk tas vai nē, bet burgers - tas jau ir kļuvis par tradīciju...

Vidzemes plānošanas reģions Valmiermuižā iepazīstinās ar jaunu kulinārā tūrisma ceļu «Livonijas garša»

17. oktobrī Valmiermuižas Alus virtuvē Vidzemes plānošanas reģions pulcinās kopā Vidzemes novadu krodziņu, restorānu, viesu namu...

Populārs žurnālists gatavo publikācijas caur LV100 prizmu

Mr. eTraveller ir segvārds, ar kādu viņš sevi piesaka portālā “ETB Travel News” austrāliešiem. Amerikāņu žurnālam “Long Island Pulse” viņš...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Limbažu tūrisma informācijas centra vadītājas Ilzes Milleres

Limbažu Tūrisma informācijas centra vadītāja Ilze Millere pēc 16 gadu darba aizvien saredz jaunas iespējas...

5 lietas bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve

Āzijas virtuve ir eksotiska, bet reizē tagad kokosriekstu piena, sojas mērces, dažādu nūdeļu, garšvielu u.c. produktu...

Brīvdabas muzejs ielūdz uz Rudens ražas svētkiem

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ielūdz uz Rudens ražas svētkiem 24. septembrī no 10:00 līdz 16:00...

Viedoklis: Kādas izmaiņas restorāni gatavo rudens sezonai?

Tuvojas rudens - un to, neapšaubāmi, var manīt. Dienas paliek īsākas, laiks aukstāks, kājas...

Septembra beigās - Miķeļa tirgus Rēzeknē

24. septembrī no plkst. 10.00 līdz 15.00 aicinām uz ikgadējiem ražas svētkiem – Miķeļa tirgu Rēzeknē...

Viedoklis: Kādas ir veģetāriešu un vegānu iespējas Rīgas restorānos?

Pasaulē attīstās dažādi uzskati - arī kulinārijas jomā. Populārākās diētas vēl arvien ir veģetārisms un vegānisms...

Meklējot tapas Seviļā...

Esot Spānijā - un īpaši Seviļā, jāaizmirst par "Mišelin" zvaigznēm apbalvotiem restorāniem...

Ko brokastīs piedāvā Rīgas restorāni?

Kā saka – brokastis ir katras dienas svarīgākā ēdienreize, jo tā dod sparu visai dienai, palīdzot uzsākt darba...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.52944303sec.