maize.

Apskatām 641 - 680 no 1530 vārdam 'maize'

Liepupes muiža,

Cēsīs norisināsies informatīvā diena gidiem

29.martā Cēsīs gidu informatīvajā dienā  tiks uzsvērti jaunie piedāvājumi tūristiem, kas izceļ Cēsis kā Hanzas...

Iepazīsti 5 garšvielas sildošiem ēdieniem

Īpaši labi sildoši ēdieni noder gan pie vakariņu galda aukstākā laikā, gan rīkojot pavasara talkas un pirmos...

5 ieteikumi ceļojumam uz Almati

Latvijas lidsabiedrība airBaltic 2018. gada 29. aprīlī sāks lidojumus jaunā vasaras sezonas maršrutā starp Rīgu un...

«333 Ziemas kauss 2017/2018» sezonā vēl vienas sacensības – ledus posms 25.februārī

Pateicoties īstenai ziemai, kas šobrīd valda Latvijā, norisināsies vēl viens 333 Ziemas kausa posms. Šis posms būs...

Ceļotāja stāsts: 100 stundas Itālijā - Bari

100 stundas - vai tas ir daudz vai maz? Kā uz to skatās - 100 stundas jeb 4 darba dienas var paskriet nemanot...

Latvijas ražotāji prezentēs kvalitatīvo produkciju Latvijas nacionālajā kopstendā pārtikas izstādē Gulfood 2018, Dubaijā

Svētdien, 18.februārī tiks atklāta pieprasītā pārtikas izstāde Apvienotajos Arābu Emirātos “Gulfood 2018”, kurā...

«Aglonas maizes muzejs» sūta Travelnews.lv redakcijai speķa maizes sveicienu - Foto

15 bildes. «Aglonas maizes muzejs» sūta Travelnews.lv redakcijai speķa maizes sveicienu...

Uztura speciāliste: brokastu ēšana palīdz samazināt našķošanos dienas laikā

Izrādās, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju brokastīs ēd olas vai sviestmaizes ar gaļu, bet regulāri brokastis...

Kāpēc Grieķiju vislabāk apskatīt ceļojot ar kuģi

Grieķijas vasaras pievilcība - nesteidzīgas Vidusjūras pusdienas, burvīgi gaiši ciematiņi, slepenas peldvietas...

Latgales kulinārais mantojums – kvalitatīvs un smeķīgs tūrisma produkts

Cilvēki iepazīst kultūras, izzinot vēsturi, aplūkojot senus priekšmetus un fotogrāfijas, klausoties cilvēku atmiņu...

Latvija tiks pārstāvēta Berlīnes starptautiskajā izstādē - gadatirgū «Zaļā nedēļa 2018»

Pateicoties Zemkopības ministrijas (ZM) atbalstam un Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) izstāžu daļas...

Siguldā notiks pasākums gardēžiem «Ziemas garšu svinēšana»

27.janvārī Livonijas ordeņa Siguldas pilī otro gadu pēc kārtas norisināsies pasākums gardēžiem...

22 lauku tūrisma uzņēmumi saņem vides kvalitātes zīmi «Zaļais sertifikāts»

2018. gada 25. janvārī Rīgas pilī Latvijas Valsts prezidents un „Zaļā Sertifikāta” patrons Raimonds Vējonis un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs...

Cik pusdienas maksā pasaules dārgāko viesnīcu restorānos?

Raugoties uz Rīgas pusdienu cenām, zinām - visdrīzāk, vismaz pieci eiro par tām būs jāatstāj. Tomēr cik pusdienas varētu...

Pētījums: Latvijā brokastīs visbiežāk ēd olas, sviestmaizes ar gaļu un putru

Latvijas iedzīvotāji no rīta visbiežāk iecienījuši mieloties ar olām (52%), sviestmaizēm ar gaļu (49%) un putru (45%)...

Desmit nepieklājīgas situācijas, no kurām jāizvairās ceļojumu laikā

Reizēm cilvēki sava naivuma, stulbuma vai vienkārši neveiksmīgas apstākļu sakritības dēļ ceļojot iekuļas...

Gada izskaņa Kalnciema kvartāla tirgū 30.-31. decembrī

Kalnciema kvartāls aicina gada nogali pavadīt kopā, apmeklējot tirgu un pasākumus gan 30. decembrī...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā...

Noslēdzies projekts «Maizes cepšanas tradīciju pārmantošana Cēsu apriņķī»

Biedrība “Kultūra aTver” sadarbībā ar Vaives, Līgatnes un Drabešu amatu mājām aicināja izzināt maizes cepšanas tradīcijas...

Tūrisma zinātāji novērtē HANSA pilsētu stāstus un garšas

Gastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā, Igaunijā un...

Lai Ziemassvētkos virtuvē smaržotu pēc cepeša un cepumiem

Ziemassvētku smaržu mājās viegli var radīt ar dažādu šim laikam raksturīgo garšvielu – kanēļa, krustnagliņu, ingvera...

Jūrmalā Jauno gadu sagaidīs Lasvegasas vēsmās

31.decembrī pieczvaigžņu viesnīcā Baltic Beach Hotel & SPA (Jūras iela 23/25, Majori) norisināsies krāšņas Jaunā gada...

Izveidots Valmieras garšu kalendārs 2018.gadam

Valmierieši vienmēr pratuši dzīvot ar smeķi, baudot pilsētas neatkārtojamo piedāvājumu. Dabas ieskautajā Valmierā, kur...

Pētījums atklāj, kāds ir mūsdienu varonis

Viens no Latvijas maizes tirgus līderiem “Fazer Latvija”, laižot klajā jauno “Hero” maizes līniju, pētījumā noskaidroja...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 29. diena: vissirslikti.lv un kā atšķirt īstu pilgrimu no viltojuma - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kā

Madonā līdz nākamā gada martam skatāma izstāde «Kulinārais mantojums, tradīcijas un godu saimnieces novadā»

Mārtiņdienā Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja izstāžu zālēs (Skolas iela 10a )tika atklāta muzeja garšīgākā...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 26. diena: griķu biezputra, krievu antibiotikas un māju sajūta - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu

Kultūras zīme «Latviskais mantojums» iezīmē ceļu uz UNESCO

30. novembrī Latvijas Nacionālajā bibliotēkā,  notiks informatīvais seminārs „No kultūras zīmes “Latviskais mantojums” līdz UNESCO”, kura...

Ieteikumi gardumiem Latvijas dzimšanas dienas svinību galdam

Tuvojoties Latvijas valsts neatkarības proklamēšanas dienai, AS “Dobeles dzirnavnieks”...

Labdarības akcijā 40 bērni saņems inovatīvu rehabilitāciju

Noslēdzoties labdarības akcijai, “Fazer Latvija” sadarbībā ar rehabilitācijas centru “Poga” palīdzēs 11 bērniem...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 21. diena: kā sprinteri 3 nedēļās izdresēt par gargabalnieku - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 18. diena: kā es visiem dziedāju «Pūt, vējiņi!» un pašai savs policists - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

«Fazer» iegādājas vadošo Ziemeļvalstu smūtiju zīmolu «Froosh»

Īstenojot starptautisko stratēģiju, “Fazer Group” iegādājies vadošo smūtiju zīmolu Ziemeļvalstīs – “Froosh”. Šis zīmols ir...

Apdraudēts Francijas simbols - kruasāns

Kas gan ir Francijas apmeklējums bez viena no tās lielāko simbolu - kruasāna, nogarsošanas...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 15. diena: vecais kārumnieks, smukie dibeni un ģitārkoncerts un 16. diena: kaut kur starp vistām, ceļa stabiņiem un normālumu - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

4. novembrī Kalnciema kvartālā notiks Mārtiņdienas tirgus

Sestdien, 4. novembrī no 10.00 līdz 16.00, Kalnciema kvartālā norisināsies īpašais Mārtiņdienas...

«800 km atpakaļ pie sevis» - 7. diena: nedēļa ceļā un skrējiens kopā ar zemessardzes instruktoru - Ceļotāja stāsts

Nesen mums parādījās lielisks piedāvājums publicēt kādas latviešu ceļotājas vienu no mūža...

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

Jaunā kulinārā tūrisma ceļa «Livonijas garša» ziņu dienā pulcējas liels skaits interesentu

17. oktobrī, Vidzemes plānošanas reģiona aicināti, Valmiermuižas Alus virtuvē viesojās vairāk nekā sešdesmit gardēžu pieturvietu...

Ko darīt skolēnu brīvlaikā Salaspilī?

Nemanot pienācis skolēnu brīvlaiks. Kā saturīgi pavadīt laiku un ko darīt skolēnu brīvlaikā Salaspilī...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.64914298sec.