pavārs.

Apskatām 641 - 680 no 1027 vārdam 'pavārs'

Rixwell Segevold Hotel ,

Dikļu pils aicina uz tradicionāliem Dārza svētkiem

Dikļu pils ielūdz uz ikgadējiem pils Dārza svētkiem, kas notiks 2015. gada 2. augustā. Pasākumu tradicionāli atklās Dikļu pūtēju...

Rēzeknes viesnīcas restorāns «Rozalija» lepojas ar augstas klases šefpavāru Andri Vāveri - Foto

20 bildes. Travelnews.lv redakcija apmeklēja viesnīcas Kolonna Hotel Rēzekne restorānu...

Ar grandioziem svētkiem tiek plānota Gaismas pils restorāna un galējā nosaukuma atklāšana

Ar grandioziem svētkiem un saviesīgu pasākumu beidzot oficiāli tiks atklāts Gaismas pils restorāns...

Rīgā atklāts jau otrais Vidusjūras virtuves restorāns – Riviera

Rīgā svinīgi atklāts jau otrais Vidusjūras virtuves restorāns – Riviera. Jaunais, 265 kvadrātmetru plašais...

Pirmo reizi norisināsies Livonijas Indriķa dienas pasākums Rubenē

Kocēnu novada Rubenē, vietā, kur savulaik Imeras katoļu priesteris Indriķis (Henricus de Lettis)...

Restorānu pārstāvji skaidro, kā reaģē, ja klients lūdz izņemt no ēdiena kādu sastāvdaļu

Ēdienu pasūtīt attur tas, ka tajā ir kāda sastāvdaļa, kas negaršo vai pret kuru ir alerģija. Sazinājāmies...

Vasarīgā noskaņā Latvijā prezentē jauno Mazda CX-3

Šonedēļ Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā vasarīgā noskaņā tika prezentēts jaunais Mazda CX-3, kas ir pavisam jauns un nebijis automodelis...

Norisināsies Kocēnu novada svētki

Jau nākamās nedēļas nogalē notiks Kocēnu novada svētki. Dažādi svētku pasākumi notiks visos novada pagastos, un ikviens būs laipni aicināts...

Slīteres ceļotāju dienas šogad noritēs ēdamlietu zīmē

Slīteres nacionālajā parkā, kas atrodas Dundagas novadā, norisināsies Slīteres ceļotāju dienas. Tās šogad noritēs...

Atklās Dikļu pils vasaras terasi

Darbu uzsāks Dikļu pils vasaras terase. Ziedoša parka burvīgā atmosfēra, putnu treļļi, aristokrātiskās pils klātbūtne un dažādi kulinārie...

Airbnb palaiž peldošu māju pa Temzas upi Londonā

Airbnb ir uzticama kopiena, kas piedāvā ceļotājiem iespēju izīrēt unikālas naktsmītnes no vietējiem iedzīvotājiem...

Industriālisms un vakariņas sveču gaismā Daugavas krastos jeb Ostas Skatu burvība

Lai palīdzētu saprast, kurš restorāns vislabāk varētu atbilst katra cilvēka konkrētām vēlmēm...

Arvien nozīmīgāki uzņēmuma saziņai ar klientu kļūst socālie tīkli

Arvien lielāka nozīme ir sociālajiem tīkliem, caur kuriem mums ērtā veidā mēs varam uzzināt, kur paēst...

Vecrīgas viesnīcas "Konventa Sēta Hotel" restorāns maina nosaukumu

SIA Latvijas Vācijas kopuzņēmums REHO informēja tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv par to, ka...

Rīgas vecākās viesnīcas "SemaraH Hotel Metropole" restorāns aicina uz vasaras terasi

Rīgas vecākās viesnīcas "SemaraH Hotel Metropole" restorānā "De Commerce Gastro Pub 1871" tiek atvērta...

"Dinner in the Sky" tikai 6 dienas Rīgā

Tikai 6 dienas Rīgā Dinner in the Sky piedāvā izbaudīt ekstravagāntakās un unikālākās vakariņas pasaulē, pieredzēt nebijušu gastranomisku...

Hotel Bergs lauku rezidence Rūmenes muiža attīstās un paplašina piedāvājumu klāstu

Ārpilsētas ekskluzīvu viesmīlības pakalpojumu piedāvājumi šobrīd ieņem arvien nozīmīgāku lomu...

Sparģeļu un Vācijas vīnu dienas Dikļu pilī

Dikļu pils vēsture izsenis ir cieši saistīta ar Vāciju, muižā jūtama vēsturisko saimnieku baronu fon Volfu, fon Tīzenhauzenu un...

Travelnews.lv redakcija apciemo Vecrīgas zivju restorānu «Le Dome» - Foto

35 bildes. Šefpavārs Māris Astičs ir sagatavojis jaunu kulinārā mantojuma degustāciju ēdienkarti...

Rīgā ir atvērts lielākais «Optibet» sporta bārs Latvijā

Piektdien, 20. martā, pirmos apmeklētājus sāka uzņemt Latvijā lielākais Optibet sporta bārs. Trīs stāvi, populāru sporta...

Laimē gastronomisku vakaru restorānā «Melnā Bite»

Konkursa uzvarētājs balvā saņems iespēju apmeklēt restorāna MELNĀ BITE gastronomisko vakara no Alfredo Russo. Šefpavārs...

Dikļu pils restorāns iesaka recepti gardam pārsteigumam Sieviešu dienā

Ar ko lai iepriecina daiļās dāmas skaistajos pavasara svētkos? Kaut ko saldu un mazliet rūgtu, kaut ko svaigu...

SemaraH Hotels parūpējas par pārsteigumiem un enerģijas devu pavasarim

Marts ir pirmais pavasara vēstnesis, kad saules stari sāk patīkami sildīt un apkārt sāk jau parādīties...

Viesnīcas Avalon Hotel restorānā darbu sācis šefpavārs Egils Grīnfelds

Pavasaris nāk ar pārmaiņām arī viesnīcā ''Avalon Hotel'' (www.hotelavalon.eu) – tagad...

Astor Riga Hotel notiks unikāla koncertprogramma «Viesnīcas stāsts»

Tikai Jums par godu, mūsu daiļās sievietes, tiek organizēts elitāras klases vakars...

Intervija: Meksikāņu virtuvē izmanto dažādas garšas kombinācijas

Travelnews.lv interesējas par meksikāņu virtuves niansēm un to, ko no šīs virtuves ir iecienījuši latvieši...

Par godu 8. martam restorāns The Traveller dāvās viesiem Franciju

Katra sieviete 8. martā gaida kādu neparastu pārsteigumu. Rīgas restorāns The Traveller izlēmis savus viesus...

Bibliotēka No 1 Restorāns šefpavārs Māris Jansons radījis inovatīvu 9 kārtu ēdienkarti

''Bibliotēka No 1 Restorāns'' (www.restoransbiblioteka.lv)inovatīvais šefpavārs...

Baltic Beach Hotel & SPA kāzu plānošanas izstāde «Kāzu Romantika 2015»

Gada romantiskākajā laikā, kad mostas daba un gaisā virmo pavasara brīze, aicinām uz Jūrmalu...

Dikļu pilī tiks atzīmētas Francijas dienas

20. un 21. martā Dikļu pilī ar plašu vērienu tiks atzīmētas Francijas dienas, kurās tiks lutināti gan gardēži, gan izcilas mūzikas...

Parma: garša, aromāts un kultūra

Ar Mišlēna zvaigzni godalgotais itāļu šefpavārs Alberto Roseti, kas strādā vienā no labākajiem Parmas restorāniem «Al Tramezzo»...

Apskats: «Balttour 2015»– pamats optimismam par tūrisma izaugsmi

8. februārī veiksmīgi noslēdzās 22. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus...

Liepājā pirmo reizi svinēs stinšu svētkus

2015. gada 14.februārī Liepājā notiks pirmās stinšu zemledus makšķerēšanas sacensības un pasākums ģimenēm ''Stinšu svētki Liepājā''...

Dikļu pils restorāns atklāj mīlētāju iecienītā deserta noslēpumu

Pretpolu pievilkšanās, kas raksturīga mīlestībai, lieliski izpaužas arī kulinārijā. Valentīna dienas...

Dikļu pils gardēžu restorānā atvērta jauna ēdienkarte

Sākot ar šo nedēļas nogali, Dikļu pils restorāns saviem apmeklētājiem piedāvā izbaudīt jaunu, izsmalcinātu ēdienkarti...

Kolonna Hotel Group piedāvā siltā Ziemassvētku dzēriena un gardās piparkūku mīklas receptes

Ar siltiem un gardiem sveicieniem, Kolonna Hotel Group piedāvā karstā smiltsērkšķu dzēriena recepti...

TOP 7 vēlo brokastu vietas Rīgā

Vēlās brokastis jeb brančs (brunch) ir nedēļas labākā maltīte, kad pēc saspringtas darba dienas ģimenes lokā var laiski baudīt...

«Čiekurkalna Krustcelēs» – Ziemassvētku gadatirgus trīs ceļu krustcelēs

Sestdien, 20.decembrī Mežaparka un Čiekurkalna krustojumā norisināsies Ziemassvētku...

Tavernas pavārs Ziemassvētku galdam iesaka vitamīnu līdaku

Lai bagātinātu svētku galdu ar latviskajiem ēdieniem, izmēģini vienu no restorāna...

Ar konjaku «Martell» gatavo sulīgu laša fileju

Tuvojoties svētkiem, tika rīkota īpašā Martell konjaka meistarklase, kurā atzītais šefpavārs Lauris Aleksējevs un un dzērienu eksperts Edgars Grišulis...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.92167997sec.