pavārs.

Apskatām 641 - 680 no 1089 vārdam 'pavārs'

Tallink Riga Hotel komandā uzņem "olimpisko" šefpavāru

Rīgas gardēžus varam iepriecināt ar ziņu, ka turpmāk apmeklēt Tallink Riga Hotel restorānu Elements būs vēl aizraujošāk, jo tā vadība uzticēta jaunam šefpavāram...

Viedoklis: Vai gaļas ēdieni vasaras sezonā ir populārāki kā zivis?

Gan gaļa, gan zivis ir ļoti labs olbaltumvielu avots, kas nepieciešams mūsu organismam...

Viedoklis: Kāds ir latviešu iecienītākais deserts?

Saldais ēdiens bieži tiek dēvēts par svarīgāko maltītes daļu, kurā tiek palutinātas garšas kārpiņas, kas liek...

Viedoklis: Kā restorānos vērtē ūdenspīpju aizliegumu?

Austrumnieciskās ūdenspīpes, veiksmīgi piedzīvojušas savus slavas laikus, nu saņemts aizliegumu...

Kulturāli muzikālajā džeza bārā-restorānā «Trompete» atklāj grafiķu izstādi «Uztveres»

Tiek atklāta jaunākā izstāde, kurā pirmo reizi uzņemsim 5 viesmāksliniekus vienlaikus ar...

Lielisks restorāns, kurā var baudīt Vecrīgas šarmu un izcilu maltīti

Aizvien lielāku vērtību gūst vietas, kurās, papildus izcili kvalitātei, iespējams baudīt nebijušas sajūtas un...

Zaubē notiks savvaļas kulinārais festivāls

Vasaras viducī, kad pļavas un upes, meži  un ezeri  pilni tik daudz kā garšīga, aicinām nobaudīt šīsvasaras dabas veltes Zaubes savvaļas kulinārajā festivālā. Šāds festivāls norisināsies pirmo reizi Latvijā...

Restorānā «Le Dome» atvērta terases sezona - Foto

25 bildes. "Le Dome" jumta terasē ir 14 vietas, kas veido klusu, omulīgu un netraucētu atmosfēru. Ikvienam viesim tiek radīta sajūta, ka viņš ir savā privātā pasākumā, kur viesmīlis un pavārs viesa acu priekšā uzbur brīnišķīgu restorāna

Viedoklis: Ar kādiem saldējumiem šovasar iepriecina Latvijas šefpavāri?

Tāpēc jautājām Latvijas restorānu šefpavāriem, kādas...

Rīgas pašvadība piedalījās Maizes svētkos Briselē

28. maijā, Eiropas Savienības institūciju Atvērto durvju dienu laikā Šūmaņa laukumā Briselē (Beļģija) norisinājās Maizes svētki, kuros piedalījās arī...

Valmieras puse iepriecina gardēžus

21.maijā notika Valmieras Tūrisma informācijas centra, Valmieras tehnikuma un „Valmiermuižas alus” darītavas rīkotā meistarklase–degustācija...

Valmieras puse pulcē vietējās dabas garšas baudītājus

Kā atzina šefpavārs Ēriks Dreibants, Valmiera un tās apkārtne viņam asociējas ar Burtnieka zandartu, tādēļ meistarklasē tika piedāvāti...

Viedoklis: Cik populāra ir Rīgas Restorānu nedēļa?

Rīgas Restorānu nedēļa ir ļoti gaidīts pasākums gan apmeklētāju, gan pašu restorānu vidū. Šoreiz, salīdzinot ar aizvadīto...

«Lido» avioreisa Rīga - Berlīne pasažierus pārsteidz ar cienastu un dzīvo mūziku - Foto

15 bildes. Atzīmējot "Kirsons" restorānu atklāšanu Berlīnē, lidmašīnā mūziķi izpildīja latviešu dziesmas, savukārt "Lido" šefpavārs bija parūpējies par cienastu - svaigi pagatavotu biezpiena-dzērveņu pīrāgu un karstajiem dzērieniem...

airBaltic pasažieri lidojumā no Rīgas uz Berlīni piedzīvoja patīkamu pārsteigumu no LIDO

17. maijā, airBaltic avioreisa pasažieri lidojumā no Rīgas uz Berlīni piedzīvoja patīkamu pārsteigumu no LIDO. Atzīmējot KIRSONS restorānu atklāšanu Berlīnē...

«Trompetē» atklāj jaunu foto izstādi

Kulturāli muzikālais džeza bārs-restorāns "Trompete" turpina radīt iespēju vizuālās mākslas māksliniekiem...

Aicinām apmeklēt meistarklasi “Dabas garša – Burtnieka zandarts”

Valmieras Tūrisma informācijas centrs, Valmieras tehnikums un “Valmiermuižas alus” darītava aicina gardēžus, pavārus un tos, kuriem vienkārši...

Notiks Latvijā labāko jauno pavāru un viesmīļu konkurss

Par labākā jaunā viesmīļa titulu savukārt sacentīsies seši jaunie viesmīļi no...

«Allumette» restorāna šefpavārs nācis klajā ar kulinārijas entuziastu apģērbu kolekciju «Chef’s line»

Ambiciozais un inovatīvais "Allumette" restorāna Šefpavārs – Reinis Čerņajevs nupat nācis klajā ar vēl Latvijā neredzētu...

Pasaules slavenais «Dinner in the Sky» atgriezīsies Latvijā

Pasākumā dalību ņems dažādi augstākās raudzes šefpavāri. Vakariņu laikā "dienas šefpavārs" pats personīgi...

Valmierā norisināsies krāšņas un pasākumiem bagātas «Mākslas dienas 2016»

Valmierā norisināsies Mākslas dienas 2016, kā laikā paredzēti daudzveidīgi kultūras, mākslas un radošās...

Pavasarīga recepte Lieldienu svētku maltītei

Lieldienas ir skaista svētku diena, kad satiekas tuvie un dārgie cilvēki, kopā baudot...

Viedoklis: Kā restorānos izvēlas traukus, kuros pasniedz ēdienu?

Maltīte labākajos Latvijas restorānos izskatās gluži kā mākslas darbs. Lai tas ir ne vien...

Izbaudi šarma un elegances apgarotās Francijas sajūtas tepat Latvijā

Divas dienas Dikļu pilī varēsiet baudīt pēc labākajām franču receptēm gatavotus ēdienus un...

Bērniem sagatavots koncertuzvedums «Kaķīša dzirnavas»

Reiz vecos laikos, kad tie labie gadi bij, vienam kaķītim bij dzirnavas. Viņas gāja dien'...

Lattelecom Rīgas maratons aicina uz «adidas skriešanas skolas Lekcijām» jau šo sestdien

Līdz Lattelecom Rīgas maratonam atlikušas vien 8 nedēļas, kas iezīmē pēdējo sagatavošanās...

Notiks rīsu ēdienu meistarklase

Viens no lielākajiem graudaugu pārstrādātājiem Latvijā AS "Rīgas Dzirnavnieks" uzsācis...

Dikļu pils marta beigās piedāvā īpašu veselības kūri dāmām

Pamodies no ziemas miega, dabas spēks asnos un pumpuros flirtē ar sauli. Šo atkal atmošanās mirkli...

Latvijas simtgades svinībām ir vieta ne tikai Rīgā, bet arī ikvienā novadā

Šie svētki, kā ikviens vērienīgs pasākums, var radīt pievienoto vērtību un arī finansiālu ieguvumu...

Liepājas kafejnīcas un restorāni aicina nobaudīt īpašu zivju ēdienus

Liepājā, kā piejūras pilsētā, nozīmīgu lomu ieņem zvejniecība un makšķerēšana. Uzsverot šo...

Piedalies diskusijā par Latvijas valsts simtgades pasākumiem kā kultūras tūrisma produktiem

Strauji tuvojas 2018. gads, kas iezīmēsies ar vērienīgu un būtisku notikumus – mūsu valsts...

Vidzemes atpūtas iespējas kļūst vēl pievilcīgākas

Valmieras Drāmas teātra apmeklējuma un pasākumu plašajam piedāvājumam ar marta mēnesi pievienojas...

Rīgā tiks atvērts pirmais robata restorāns Baltijā

Latvijas galvaspilsētas restorānu saimei martā piepulcēsies pirmais robata grila restorāns un...

Skandināvijas zvaigžņu šefpavārs mācīs Latvijas pavārus

Rīgā notiks vērienīga pārtikas produktu izstāde, kur būs iespēja sastapt pasaules...

Latgales garša ietērpta sirsnīgā video (video)

Video rāda silto Latgales sajūtu un ļauj vizuāli nobaudīt bagātības, kas, ejot cauri gadiem...

Atver studentu un Raimonda Zommera radītu POP UP restorānu

Restorānā apmeklētājiem būs iespējams nobaudīt labākos Itālijai raksturīgos ēdienus, kas...

Raimonds Zommers atvērs POP UP restorānu

Restorāna "Kaļķu Vārti" šefpavārs Raimonds Zommers kopā ar savas profesijas pārstāvi...

Noskadroti Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015. gadā

Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un...

Viedoklis: Vai restorānu apmeklētāji baidās no sliktiem laikapstākļiem un sala?

Laikā, kad Latvijā valda ziema, pilsētu pārklāj sniegputenis un gaisa temperatūras stabiņš nokrīt krietni...

25 padomi, kas palīdzēs Tev veidot veselīgu ikdienu

Neviens cits bez mums neparūpēsies par veselību un mūsu dzīvi nesakārtos pa plauktiņiem. Ir vajadzīgs liels...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.27060413sec.