recepte .

Apskatām 681 - 720 no 892 vārdam 'recepte '

Restorāns Granāts aicina baudīt Taškentas gardākos ēdienus

Dārgie restorāna "GRANĀTS" draugi un apmeklētāji, mēs nolēmām Jūs atkārtoti palutināt ar...

Piedzīvo Leģendu nakts brīnumus pilīs un muižās

Turpinot aizsākto Leģendu nakts tradīciju, arī šogad, 26.oktobrī, savas durvis vērs Latvijas pilis un muižas dažādos...

Igates pils Dzirnavu krodziņš galdā ceļ ceptus miežu plācenīšus (recepte)

10. oktobrī tiek atzīmēta Putras diena. Šī diena īpaša ir Igates pils Dzirnavu krodziņam...

Kaimiņu kulinārijas tradīciju apmaiņa Rīgas zivju restorānā Le Dome

Zivju restorānā Le Dome šī gada 4. un 5.oktobrī tika aizvadītas Igaunijas nacionālajai virtuvei veltītas vakariņas...

Jūrmalas brīvdabas muzejā notiks Vīna svētki

Jūrmalas brīvdabas muzejā, jau trešo gadu pēc kārtas, 28. septembrī, pulksten 13:00, visi tiek mīļi aicināti uz "Vīna svētkiem"...

Video: Bibliotēka No1 šefpavārs informē par Latvijā audzētu dārzeņu un salātu izmantošanu

Pirms laika publicējām video ar restorāna Bibliotēka No1 šefpavāra Māra Jansona stāstu par storu audzēšanu...

Intervija: sajūti Liepājas viesnīcas Promenade Hotel radīto atmosfēru

Viesojoties Promenade Hotel pagājušā gada rudenī, pārņēma īpašas sajūtas – viesmīlīga sagaidīšana...

Ķīpsalā turpinās izstāde "Riga Food 2013"

18. starptautiskā pārtikas izstāde "Riga Food 2013" notiks no 4. līdz 7. septembrim Starptautiskajā izstāžu...

Aktivitātes Latvijas uzņēmumu un reģionu stendos izstādē "Riga food 2013"

Latvijas uzņēmumi tiekas starptautiskajā pārtikas izstādē "Riga Food 2013", kas norisināsies...

Atklājam slavenās Bistro Silva "Šarlotes skūpsta" recepti

Jelgavā pilnā sparā notiek pilsētas "Garšas tūre", kā ietvaros jānobauda trīs īpašie ēdieni, tai skaitā...

Bistro un konditoreja Silva Jelgavā par ābolu izmantošanu ēdienu gatavošanā

Ir sācies ābolu laiks, kad bērni steidz baudīt svaigos ābolus, saimnieces gatavo ābolu krājumus ziemai...

"Sliņķu recepte": Rudens ābolu salāti

Sastāvdaļas paredzētas četrām personām, pagatavošanas laiks - 10 minūtes. Vidēja lieluma bļodā sajauc visas nosauktās...

"Senās uguns nakts" atkal iededzas Pāvilostā

2013. gada 31. augustā, Pāvilostā, tiek rīkots tradicionālais pasākums "Senās uguns nakts", kas reizē ir arī tūrisma...

Brīvdabas muzejā notiks Maizes godi

Šo svētdien, 2013. gada 25. augustā, Brīvdabas muzejā no pulksten 12:00 līdz pulksten 16:00 norisināsies Maizes godi...

Ķīpsalā savu virtuozitāti rādīs Latvijas labākie bārmeņi

Starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2013" laikā Latvijas Bārmeņu federācija rīkos divus aizraujošus bārmeņu konkursus...

10 galamērķi, kurp doties ilgmūžības noslēpumu meklējumos

Kā liecina nesen medijos izskanējusī informācija, iespējams, ka pasaulē vecākais cilvēks ir bolīvietis...

Vienkāršas ābolkūkas recepte (+foto)

Visas sastāvdaļas sajauc kopā, ieklāj cepamajā veidnē, cep 200 grādos aptuveni 30 minūtes. Ja ir vēlēšanās, var veidot kūkas glazūru...

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna šefpavārs piedāvā vasarīgu salātu recepti

Viesnīcas Opera Hotel & Spa restorāna Boulevard 33 šefpavārs Vladislavs Gerke "netur sveci zem pūra"...

Recepte: ķiploku un garšaugu kartupeļu čipsi

Ievietojiet kartupeļus lielā katlā ar aukstu ūdeni, pievienojiet  divas ēdamkarotes sāls un vāra, līdz kartupeļi ir mīksti, bet vēl stingri...

Restorāns Upe piedāvā: recepte kokteilim "Dzirkstošā upe"

Restorān UPE Liepājā (Lielā iela 11) dalās kokteiļu gatavošanas pieredzē. Šoreiz tiek piedāvāta kokteiļa...

Restorāns Taverna piedāvā: deserta "Meža vilinājums" recepte

Restorāna Taverna pavāre Daiga Smilga dalās ar vasarīgu recepti "Meža vilinājums" jeb meža ogu muss...

Recepte - augļu pica ar mellenēm, kivi, nektarīniem, avenēm un zemenēm

Uzkarsē krāsni. Bļodiņā sajauc kopā miltus, cepamo pulveri un sāli, pievieno saputotu sviestu ar...

Noskaidros 2013. gada Latvijas labāko pavāru

Lai noskaidrotu labāko Latvijas pavāru, kā arī veicinātu Latvijas pavāru profesionalitātes izaugsmi, pieredzes apmaiņu un savstarpējo sadarbību...

Kur Rīgā nopērkams dārgākais un arī lētākais Mojito

Par Mojito izcelsmi klīst dažādas leģendas, tomēr Kubu uzskata par šī kokteiļa dzimteni. Mohito bija iemīļots rakstnieka Ernesta Hemingveja...

Rožu dārzs skatāms Latvijas Dabas muzejā

Latvijas Dabas muzejā no 10. līdz 14. jūlijam norisināsies izstāde "Rožu dārzs", kas tiek organizēta sadarbībā ar...

Atklāj savu vasaras dzērienu - grieķu iecienītā Frappe jeb aukstā kafija

Paruna vēsta, ka labai kafijai jābūt karstai kā ellei, melnai kā velnam un saldai kā mīlai...

Apkopota apetīti rosinoša informācija par Latvijas melno zeltu - mellenēm

Mellenes ievērojami uzlabo redzi tumsā, pastiprina redzes asumu un novērš acu nogurumu...

Rīgas Centrāltirgus pulcē svaigu ogu tīkotājus

Vasaras garšīgākā nodarbe, protams, ir zemeņu un citu ogu ēšana un to saglabāšana ziemai. Viena no vietām, kur atrast šos...

Recepte: Grilēts arbūzs ar zilo sieru un prošuto

Uzsildīt grilu līdz vidēji karstai temperatūrai. Sagriezt arbūzu 1 cm biezos trijstūrīšos. No abām pusēm apsmērē arbūza šķēlītes...

Recepte zemeņu laikam: Aukstais zemeņu - sālsstandziņu pīrāgs

Samaisiet kopā pirmās trīs sastāvdaļas, cieši piespiediet masu pa malām viegli ietaukotā cepamajā...

Recepte: Glazēta balzamiko vistas krūtiņa

Visas marinādei vajadzīgās sastāvdaļas sajauc  bļodā. Vistu apber ar sāli un pipariem. Uzlikt grilēties vistu ar ādu uz leju. Cept 10 minūtes...

Recepte zemeņu laikam: Nutellas un zemeņu piena kokteilis

Blenderī sajauc pienu, zemenes, vaniļas saldējumu un Nutella. Blenderē līdz viendabīgai konsistencei...

Rabarberu laiks turpinās. Recepte - vārīts rabarbers ar ingvera un pekanriekstu drupačām

Katliņā ielej 1/3  glāzes auksta ūdens, apelsīnu sulu un cukuru, vāra mērenā...

Intervija: Ivica no "Dziedošajām ģimenēm" par dzīvi Latvijā un īstu gulaša zupu

Horvāts Ivica Janderok zināms kā "Dziedošo ģimeņu" šova dalībnieks Baumaņu ģimenes sastāvā...

TOP 11 aktivitātes bērniem Ķīpsalā – no 24. līdz 26. maijam

Ķīpsalā būs milzum daudz atraktīvu, sportisku, izglītojošu un sirsnīgu aktivitāšu bērniem un viņu vecākiem...

Recepte no Melnā Kaķa Mājas Restorāna pūra

Melnā Kaķa Mājas Restorāna šefpavārs Andrejs Kudravecs piedāvā deserta "Cukura cepumi ar balsamico marinētām zemenēm un zemeņu sorbertu"...

Recepte pavasara garšu mīļotājiem: Rabarberu un olu krēma kūka

Vispirms apgrauzdē rabarberus, uzmanīgi nolej sulu pirms ļauj tam atdzist. Kūkas formu apsmērē ar sviestu...

Pasažieri Ķīnā uzsāk skandālu ar lidostas darbiniekiem

Grupa nervozu pasažieru, neparedzēta avioreisa kavēšanās un "neizpalīdzīgi" lidostas darbinieki, šķiet, ir recepte pamatīgai ķildai...

Ādas veselīgam izskatam dabaSpa iesaka 8 vienkāršus paņēmienus

Tā kā šī nedēļa Travelnews.lv ir pasludināta par veselīga dzīvesveida un aktīvās atpūtas nedēļu...

ES apmācību programma studentiem, topošajiem reģionālā tūrisma uzņēmējiem un darbiniekiem

2013. gada 8. un 9. aprīlī Biznesa augstskolā Turība viesojas Leonardo da Vinči projekta "Reģionālie un lauku...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.6179812sec.