maize.

Apskatām 721 - 760 no 1530 vārdam 'maize'

Liepupes muiža,

Vietas pasaulē, kur par dzīvošanu maksā - vai tā var būt patiesība? 1.daļa

Redz kā pasaulē reizēm dīvaini sanāk – kamēr vairākas valstis un pilsētas nevar vien atkauties no imigrantu pūļiem,

Maizes kvalitātes konkursa rezultātus paziņos izstādē «Riga Food 2017»!

23. un 24. augustā Jelgavā notiks "Maizes kvalitātes konkurss 2017", kurā noteiks Latvijas augstākās kvalitātes maizes ražotājus. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti starptautiskās pārtikas izstādes "Riga Food 2017" atklāšanas dienā – 6. septem

Dolce Vita jeb saldie grēki itāļu stilā

Ir iestājusies ilgi gaidītā vasara, sezona, kurai piestāv neliegt sev nelielu baudu, arī – kāda salda un gaisīga kumosa veidolā.

Valmierā aicina uz ceļojumu garšu pasaulē – «Gardēžu pils»

Vārti, kas ved Valmieras vecpilsētā un muzeja teritorijā, vienu dienu – 29.jūlijā – kļūs par robežšķirtni starp tagadni un pagātni, ikvienu interesentu ievedot "Gardēžu pilī"...

Rēzeknē gardumu gatavošanas meistarus aicina piedalieties konkursā

Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 5. augustā no plkst. 10.00 līdz 14.00 ikvienam, kam patīk gatavot, iespēja piedalīties Latgales reģiona konkursā "Tautiskie raksti siera, biezpiena un maizes gardumā", bet svētku apmeklētāji varēs degustēt konkur

Poļu blogeri: esam Latvijā pirmo, bet ne pēdējo reizi!

Iepazīšanās vizīte, par kuru gādāja LIAA Tūrisma departaments, notika no 29. jūnija līdz 4. jūlijam. Bloga “Zlota Proporcja” veidotāji...

Travelnews.lv redakcija pusdieno «Hercogs Mārupe»

Tuvojas pusdienlaiks – 12:00 un visi birojā kļūst nedaudz nemierīgāki kā parasti. Tas jau gan saprotams, jo vēders liek par sevi manīt – tas ziņo, ka ir iztukšojis visas tās rezerves, kuras tika uzņemtas jau pirms vairāk nekā četr

Arlita Sedmale: svarīgākais par maizes uzglabāšanu vasarā

Kā vislabāk maizi uzglabāt vasarā? Vasara ir pikniku laiks – kā, dodoties piknikā, maizi paņemt līdzi, lai tā ilgāk būtu svaiga un...

Viedoklis: Kā izveidot un saglabāt Latvijā mīlētu zīmolu?

Jūnija vidū tika publicēts šā gada uzņēmumu reputācijas tops, kurā jau otro gadu pēc kārtas uzvarējusi maizes ceptuve "Lāči", savukārt tās vadītājs Normunds Skauģis atzīts par vadītāju ar augstāko reputāciju. Kā Lāčiem un tās vadīt

Rīga piedalījās 37.Starptautiskajās Hanzas dienās Kampenā

No 15. līdz 18. jūnijam Nīderlandes pilsētā Kampenā notika 37. Starptautiskās Hanzas dienas ar moto „Ūdens vieno”. Latvijas...

Pārtikas uzņēmumu Reputācijas topā Fazer Latvija kāpums uz septīto vietu

Fazer Latvija Uzņēmumu reputācijas topā šogad ierindots 26. vietā, pakāpjoties par divām vietām, salīdzinājumā ar...

Alutiņi, vecais brāli! Alus ir izmantojams arī dziednieciskos nolūkos - 2.daļa

Alu pamatoti uzskata par vienu no latviešu nacionālajiem dzērieniem, un īpaši bieži tas tiek pieminēts tieši šajā gada

Saulgriežus svinēt uz Kurzemi - plaša pasākumu programma no 21. līdz 23. jūnijam

Vasaras saulgrieži jeb Jāņi ir latviešu tautā iecienītākie svētki. Šajā laikā Latvijā ir visīsākā nakts un visgarākā diena. Jāņi ir tradīcijām bagāti, un tos svin visas paaudzes...

Līgo svētkos Latvijas Televīzijā būs skatāma plaša iemīļotu filmu un teātra izrāžu programma

Latvijas Televīzija saviem skatītājiem Līgo svētkos un Jāņos sagatavojusi īpašu svētku programmu visām gaumēm – LTV1 ēterā būs iemīļotas latviešu filmas un teātra izrādes, deju lieluzvedumi...

10. jūnijā Kalnciema kvartāla tirgū jautrība un atrakcijas Valmieras dienas ietvaros

Sestdien, 10.jūnijā, Kalnciema kvartāla tirgū Rīgā norisināsies Valmieras diena. Līdztekus teātrim, izrāžu radīšanai un pagalma spēlēm, ko piedāvās Valmieras vasaras teātra festivāls, īpašu noskaņu galvaspilsētā ievedīs arī Valmie

Aizsargāto produkta nosaukumu «Jāņu siers» drīkst izmantot seši Latvijas ražotāji

Tuvojoties Līgo svētkiem, Pārtikas un veterinārais dienests ķimeņu siera ražotājiem un patērētājiem atgādina...

Iepazīsti kārdinošo Latgales virtuvi - 2.daļa «Kas ir kas?»

Latgaliešu virtuve un neizmērojamā viesmīlība noteikti ir tā vērti, lai mērotu daudzus kilometrus un iepazītu

Liepājā viesojās Latvijas tūrisma aģentūru pārstāvji

No 23. līdz 25.maijam Liepājā viesojās 17 Latvijas Tūrisma aģentūru (turpmāk TA) vadītāji un pārstāvji, lai iepazītu vēl...

5 Rīgas restorāni, kur pusdienās tikt pie gardēžu maltītes, neiztērējot vairāk par 8 eiro

Reizi pa reizei der izrauties no skrejošās ikdienas rutīnas, pie kuras diemžēl nereti pieder arī steigā ieturētas maltītes,

Dodieties iepazīt Latgales kulināro mantojumu – 1.daļa

Latgales reģions ir īpašs – ar savām unikālajām dabas ainavām, daudzajiem ezeriem un Daugavas lokiem,  no

Brīvdabas muzejā «Muzeju naktī» aicina uz spēlēm un rotaļām

Starptautiskās Muzeju nakts ietvaros, 20. maijā, no 19:00 līdz 23:00, Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina ikvienu apmeklētāju, neatkarīgi no vecuma – spēlēties un rotaļāties...

Atvērtās dienas laukos šogad notiek Latvijā un Lietuvā

"Lauku ceļotājs" sadarbībā ar Lietuvas lauku tūrisma asociāciju "Atostogos kaime" aicina uz akciju "Atvērtās dienas laukos"...

Viedoklis: Kā ar gadiem ir mainījusies cilvēku ēdienkartes vēlmes?

Globalizācija viennozīmīgi ir ienesusi jaunas vēsmas cilvēku ikdienas ritējumā. To skaitā arī dažādu jauno, līdz šim latviešiem iespējams mazpazīstamo produktu un ēdienu "ienākšana" ēdienkartē. Ēdināšanas sfērā s

5 Rīgas restorāni, kur biznesa pusdienās piedāvā gardēžu cienīgas maltītes

Biznesa pusdienu piedāvājumi ir gandrīz katrā sevi cienošā kafejnīcā un restorānā. Savā labākajā izpildījumā

Gardēžu neprāts – 10 pasaules dārgākās degustācijas ēdienkartes

Ko tik pasaules kaislīgākie gardēži nav ar mieru atdot, lai tiktu pie jauna, nebijuša, satriecoša garšas

Ķemeru Nacionālā parka Ceļotāju diena pulcē vairāk nekā 300 apmeklētāju

Popularizējot Ķemeru Nacionālā parka (ĶNP) dabas bagātības un tūrisma iespējas, sestdien, 6. maijā, ĶNP norisinājās...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Tuvojas Madonas Lielais pavasara stādu tirgus

29.aprīlī jau no plkst.8:00 Madonas pilsētas centrālajā Saieta laukumā kā ik gadu aprīļa beigās sāksies tradicionālais Stādu gadatirgus. Ņemot vērā, ka Lielās pavasara talkas būs...

Viedoklis: Vai latvieši atbilst pieņēmumam un ir «mājās sēdētāji» - restorānu pieredze!

Nereti nākas dzirdēt, ka latvieši ir tādi "mājās sēdētāji" un pārsvarā gatavo un ēd mājās. Vai tā patiešām ir – to jautājām tiem, kas ikdienā strādā ēdināšanas nozarē...

Ceļojums pa Mekongas upi – lieliska ideja visai ģimenei

Kā būtu, ja Disnejlendas un tamlīdzīgu mākslīgu, pārpildītu un nenormāli komercializētu atrakciju vietā jūs

20. un 21.maijā Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie «Līvas ciema svētki»

Maija priekšpēdējās nedēļas nogalē, 20. un 21. maijā, Liepājas Promenādē norisināsies ikgadējie "Līvas ciema svētki" – vieni no lielākajiem tradicionālās kultūras mantojuma svētkiem Kurzemē...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie 3 pavāru restorāna «Tam labam būs augt» līdzīpašnieka un pavāra Mārtiņa Sirmā

Rīgas restorānu vidū pozitīvi izceļas 3 pavāru restorāns "Tam labam būs augt", un viens no tā īpašniekiem – pavārs Mārtiņš Sirmais...

Uzzini, ko vērts nobaudīt Latvijas reģionos

Pavasarim iestājoties, ģimeņu un draugu izbraukumi brīvdienās kļūst par regulāru un iecienītu aktivitāti daudziem...

Fazer Latvija pērn apgrozījuma pieaugums par 12,23%

Vienas no Latvijā lielākajām maiznīcām Fazer Latvija apgrozījums 2016. gadā sasniedza 24,23 miljonu eiro, kas ir par...

Pārmantotās lauksaimniecības tradīcijas Latvijā un Lietuvā iemiesojas pievilcīgā tūrisma piedāvājumā

Latvijas un Lietuvas lauku tūrisma asociācijas apvienojušās kopīgā projektā, lai iesaistītu lauksaimniecības vēsturisko...

Viedoklis: Kā izveidot mūsdienu apmeklētājiem interesantu piedāvājumu?

Mūsdienu cilvēki attiecībā uz brīvā laika pavadīšanas iespējām ir diezgan izlutināti – katru dienu informācijas

Slavenās gruzīnu virtuves noslēpumi

Gaidāmajās brīvdienās sinoptiķi mums sola gluži neticami siltu un jauku laiku – īstais laiks atklāt āra grilēšanas sezonu.

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Apgūsti senās amatu prasmes Brīvdabas muzejā

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs Latvijas Nacionālā kultūras centra rīkotā projekta "Satiec savu meistaru! 2017", kas iekļaujas...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.11283302sec.