bali.

Apskatām 761 - 800 no 1091 vārdam 'bali'

RA travel: Normandijas pērles jeb "ar pirkstu pa karti"

Es nebūt nenoliedzu, ka Parīze ir īpaša, romantiska un apmeklēšanas vērta pilsēta, bet tas, ka Francijā ir daudz citu vietu, kuras būtu...

Kā restorāna Upe īpašniece Taizemē baudīja bambusa kāpurus, skorpionu un citus neierastus ēdienus

Āzija ir vieta, kur ierastie dzīvesveida, savstarpējo attiecību un kulinārijas uzskati apgriežas...

Lido šefpavāre iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai

AS Lido šefpavāre Ilga Joma iesaka recepti veselīgu biešu salātu pagatavošanai. Sastāvdaļām nepieciešama viena..

Vērtīgā biete: kā un kāpēc tā jāēd?

Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams...

Recepte: Kartupeļi ar mednieku desiņām podiņā

Notīrītu kartupeli sagriež kubiņos vai šķēlītēs, sadala pa podiņiem, pievieno sagrieztas mednieku desiņas...

Recepte: Krāsnī cepti ziedkāposti

Vispirms notīra ziedkāpostu un ievieto mērcēties sālītā ūdenī. Patur apmēram 7 minūtes. Pēc tam noskalo, sadala...

Izraēlā arheologi uziet 300 000 gadu senu virtuvi

Cilvēks uguni ēdiena gatavošanai, domājams, izmantojis jau simtiem tūkstošu gadu. Taču cik ilgi pārtikas uzglabāšana, gatavošana...

Par reģioniem, par latgaliešu valodu un jauno valdību ar veciem ministriem (Video)

Priecē, ka Laimdotas Straujumas sastādītais kabinets ir apņēmies turpināt iepriekšējās valdības...

Rīgas Sniega parks Mežaparkā uzsāk sezonu

Gaidām ciemos sestdien 18.01. sākam 12:00. Pie mums sniega ražošana rit pilnā sparā, lai jau sestdien mežaparkā atklātu sezonu...

8 kļūdas, ko ceļotājiem nevajadzētu pieļaut 2014. gadā

Jauns gads, jaunas emocijas, jauna pieredze un, protams, jauni ceļojumi. Taču ko darīt, lai brauciens uz kādu tālāku galamērķi...

Latviešu tradicionālās maskas varēs apskatīt Dabas muzejā

No 13. decembra līdz 2. martam Latvijas Dabas muzejā būs apskatāma Latviešu tradicionālo masku izstāde...

Steiku Haoss šefpavārs Kristaps Sīlis dalās ar vienkāršu šokolādes deserta recepti

Restorāns Steiku Haoss, kā jau visiem zināms, atpazīstams tieši ar izcilajiem steikiem. Tomēr ne tikai...

Lido: interesanti fakti par piparkūkām

Lai atgādinātu par gardā svētku cepuma piparkūkas izcelsmi, LIDO izveidojis infografiku, kurā apkopoti interesanti fakti par piparkūku...

Reiņa trase uzsākusi sniega pūšanu un gaida pirmos slēpotājus

9. decembra rītā pie Siguldas esošajā Reiņa trasē uzsākta sniega ražošana galvenajā trasē. Sniega ražošanai...

Septiņas lietas, ko nevajadzētu ņemt līdzi ceļojumā

Vai brīvdienās jums patiešām katrai dienai nepieciešams cits džinsu pāris? Taupiet vietu, taupiet spēkus bagāžas pārvietošanai un...

Lidmašīnas pasažiere savā ceļasomā atrod svešu apakšveļu

Kad Megana Makkorda ar lidsabiedrības Delta Air Lines reisu ieradās Ņujorkā, viņas...

Dīvainākās galda tradīcijas ārvalstīs - TOP 10

Citās zemēs pie galda valda citādas tradīcijas. Tas, kas pie mums ir ne tikai normāli, bet arī pieklājīgi, citviet var būt pat ļoti nepiedienīgi. Vēlākais...

Laiks doties piparkūku garšvielu ceļojumā apkārt pasaulei!

Katru gad` no jauna, tuvojoties Adventei un Ziemassvētkiem, pasaule sāk smaržot īpaši – pēc svaigi maltām garšvielām...

25 padomi tavai veselīgākai ikdienai

Seko līdzi savam svaram! Viens no veidiem, kā to var darīt, ir noteikt ķermeņa masas indeksu (ĶMI), kuru var aprēķināt...

Latvieši pasaulē - iepazīsti latviešu vadītās naktsmītnes Austrijā un Vācijā

Kas gan labāk zinās, kur zupa latvietim labāk garšo un kāds spilvens tīkamāks, ja ne pats latvietis. Šādas "ekstras"...

Daži noderīgi priekšmeti, ko der iekravāt ceļasomā

Kravājot ceļasomu kādam garākam braucienam nereti vadāmies pēc saraksta, kurā atzīmēti nepieciešamie medikamenti, apģērba...

Lido: Smiltsērkšķis – no tūkstošiem gadu sena dziednieka līdz modernai superogai

Smiltsērkšķa dziednieciskās īpašības jau daudzus tūkstošus gadu atpakaļ novērtēja senie tibetieši, ķīnieši...

Saldējumu dažādība jābauda Itālijā

Saldējums, ko Itālijā dēvē par gelato, pieder pie itāļu dzīves baudīšanas sastāvdaļām. Gadā katrs itālis notiesā aptuveni deviņus...

Aicina uz novembra pasākumiem un notikumiem Brīvdabas muzejā

Novembrī Brīvdabas muzejā sākas ziemas sezona, savukārt, 10. novembrī muzejs aicina uz Mārtiņdienas...

Ogrē notiks garderobju izpārdošana "ManNeder–TevNoder 2"

Lielākoties cilvēka drēbju skapi raksturo divi varianti. Viens no tiem - skapis ir nevajadzīgi pārpildīts gan ar ikdienā...

Lido: Ķirbis - vērtīgs produkts veselībai un labai pašsajūtai

Ķirbis ir viena no rudens ražas veselīgākajām dārza veltēm. Tam ir pozitīva ietekme uz veselību...

Nosauc dīvainākās "Oktoberfest" laikā atrastās mantas

Dārza rūķis, gigantisks zīmulis un 30 medību nažu komplekts – tie ir tikai daži no neparastākajiem priekšmetiem, ko pēc grandiozā festivāla...

Park Hotel Latgola: viesi ir sajūsmā par restorānu, Napoleona kūku salīdzina ar debesu gabaliņu

Augstākā vieta Daugavpilī, latgaliešu mūzikas vakari, gardi ēdieni (kādu desertu klienti salīdzina pat ar debesu...

Atklājam slavenās Bistro Silva "Šarlotes skūpsta" recepti

Jelgavā pilnā sparā notiek pilsētas "Garšas tūre", kā ietvaros jānobauda trīs īpašie ēdieni, tai skaitā...

Ieskaties - Rīgas svētku 16. - 18.08.2013 programma

Svētku laikā vairāk nekā 800 ciemata iedzīvotājiem būs iespējams piedalīties radošajās darbnīcās, notiks galda spēļu....

Rīgas svētki iepriecinās bērnus

Rīgas svētku organizatori ir padomājuši par to, lai bezmaksas teātra izrādes, izglītojošus un izklaidējošus pasākumus...

Tūrists Florencē 600 gadus vecai statujai nolauž pirkstu

Kāds amerikāņu tūrists Florencē nejauši nolauzis pirkstu 600 gadu vecai skulptūrai, pamatīgi saniknojot...

Restorāns Upe piedāvā: recepte kokteilim "Dzirkstošā upe"

Restorān UPE Liepājā (Lielā iela 11) dalās kokteiļu gatavošanas pieredzē. Šoreiz tiek piedāvāta kokteiļa...

Izstādē "Riga Food 2013" noteiks labāko konditoru Latvijā

4. septembrī starptautiskajā izstādē "Riga Food 2013" Ķīpsalā konkursā "Latvijas 2013. gada...

G.Ķirsons atver jaunu veikalu un bistro Ķirsons Māja", Stirnu ielā 32

Balstoties uz augošo pieprasījumu pēc kvalitatīvas pārtikas un interesi par cittautu ēdieniem...

Atklāj savu vasaras dzērienu - grieķu iecienītā Frappe jeb aukstā kafija

Paruna vēsta, ka labai kafijai jābūt karstai kā ellei, melnai kā velnam un saldai kā mīlai...

Aicina apmeklēt Sajūtu taku Valmierā

Kopš 2013. gada 8. jūlija valmieriešiem un pilsētas viesiem ir iespēja atpūsties no ikdienas steigas un burzmas, apmeklējot dabā...

Attirance SPA - padomi ķermeņa ādas kopšanai vasarā

Vasara - pludmales, sportisku aktivitāšu, sezonas dārzeņu, augļu un ogu baudīšana...

Izbaudiet pēdējās zemenes Valmierā

Vasaras ogas ir ne tikai gardas, bet arī ļoti veselīgas! Tāpēc aicinām jūs izgaršot un sajust pēdējās zemenes Valmierā...

Buvē sala – pasaulē vientuļākais zemes pleķītis

Iepazīstieties ar Atlantijas okeāna dienvidu daļas Buvē salu – sauszemes pleķīti, kurš vistiešāk attaisno apzīmējumu "vientuļa sala"...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.05299401sec.