Michelin restorāni.

Apskatām 81 - 120 no 144 vārdam 'Michelin restorāni'

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

Parīze un Londona uzsāk vēl nebijušu tūrisma sadarbību

Parīze un Londona 2019. gada 12. februārī paziņojušu par kādu iepriekš vēl nebijušu sadarbību, kuras ietvaros...

10 lietas, kuras noteikti jāizdara ceļojot pa Ķīnu

Ķīnā sadzīvo sena pagātne, tagadne un nākotne, milzīgas, modernas pilsētas, impēriskās pagātnes...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva

Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola

«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt vēl vismaz divus...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša

Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima

Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs” direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...

Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes

12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu “Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...

Interesanti galamērķi dažādiem ceļotāju tipiem - 1.daļa.

Mēs visi esam tik dažādi, un tikpat dažādi ir mūsu priekšstati par ideālu atvaļinājumu. Kādam nepieciešams ķert

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā

Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi būs pārbaudījumi dalībniek

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Parādījies vēl viens iemesls, lai apmeklētu ainaviskās Fēru salas

Fantastiskā Fēru salu ainava ir iedvesmojusi daudzus ceļotājus. Tās ir salas, kur cilvēki var aizmirsties no ikdienas un tiesām izbaudīt savus atvaļinājumus...

Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā

Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna Latvijā 2016” titulu...

Dodies uz Horvātiju, lai izbaudītu valsts pirmo Michelin Star restorānu

Michelin Guide inspektori, kuri piešķir savu atzinību tikai prestižākajiem pasaules restorāniem, pirmo reizi ir piešķīruši zvaigzni kādam Horvātijas...

Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām

Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...

Romantikas pilnas vietas otrajam medus mēnesim

Otrais medus mēnesis ir ideāls veids, kā uzkurināt romantiku jūsu attiecībās. Vai svinat lielu jubileju, paaugstinājumu darbā vai jūsu bērna došanos uz koledžu: tie visi ir lieliski iemesli, lai stiprinātu savstarpējās attiecības. Ja meklējat brīv

Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek

Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru

Ar kvalitatīvu ēdienu uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...

Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!

Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija izsalkuma remdēšana...

LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru

Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...

LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju

Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...

LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori

Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...

Skandināvijas restorāni pirmo reizi saņem 3 prestižās Michelin zvaigznes

Slavenie Michelin kulinārijas kritiķi ir izdevuši savu 2016. gada Ziemeļvalstu ceļvedi, kur...

Noskadroti Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015. gadā

Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un...

Četri igauņu restorāni ir iekļuvuši 1000 pasaules labāko restorānu sarakstā La Liste

Francija ir nopublicējusi pasaules 1000 labāko restorānu sarakstu, kam ir dots nosaukums La Liste...

5 izplatīti padomi tūristiem, kurus vajadzētu ignorēt

Bieži vien pat rūdīti ceļotāji interneta vietnēs dalās tūrisma braucienos pieredzētajā, iesakot maksimāli izvairīties no kontakta ar svešiniekiem...

Romas leģendārā viesnīca «Hotel Hassler» atraida pat Madonnu

Itālijas galvaspilsēta lepojas ar vēsturisko viesnīcu Hotel Hassler, kura Spāņu kāpņu tuvumā piedāvā...

Radīta iespēja mājas apstākļos gatavot uzturvielām bagātīgas maltītes ar tvaiku un zemā temperatūrā

Lai ļautu mājas apstākļos pagatavot restorāna kvalitātes maltīti, zīmols "Electrolux" ar vairāk...

Vai zini, kas slēpjas restorānā Čemodāns

Ar ko mēs saprotam vārdu "čemodāns"? Pirmās asociācijas, iedomājoties par čemodānu, ir došanās ceļojumā, ņemot līdzi...

International S.V. nosaukts kā 10. labākais, vērtējot restorānus Krievijā un tās kaimiņvalstīs

Portāls Thedailymeal.com publicējis sarakstu ar 15 labākajiem restorāniem Krievijā un tās kaimiņvalstīs...

Pasaules kūrortu restorāni, kas noteikti sajūsminās gardēžus

Vakariņas uz privātas salas un brokastis ar ziloņiem – izmantojot šos un citus tik pat ekstravagantus piedāvājumus, ceļotāji...

Tūristu atzītāko pasaules restorānu TOP 10

Interneta vietnes "TripAdvisor" pasaules labāko restorānu sarakstā pārliecinošu pirmo vietu ieņem franču jūras velšu restorāns "Le Bernardin" Ņujorkā (ASV)...

Ekskluzīvais pludmales atpūtas komplekss «Havana Club Lounge» sāk vasaras sezonu

Aizvadītajā vasarā Jūrmalā pie „Dzintaru koncertzāles” uzsāktais ekskluzīvā pludmales...

Pirmoreiz notiks Rīgas restorānu nedēļa

Rīgas restorānu nedēļa tiek rīkota sadarbības ietvaros pasaules gastronomijas apvienībā “Délice". Vietējais ēdiens ir neatņemama...

Prāgas restorāni saņem «Michelin» zvaigznes

Populārais gastronomijas ceļvedis Michelin Main Cities ir piešķīris pa vienai zvaigznei diviem Prāgas restorāniem. Michelin...

Kopenhāgena iepazīstina ar sevi kā kulinārijas metropoli

Dānijas galvaspilsēta Kopenhāgena nereti tiek dēveta par Skandināvijas kulinārijas metropoli. Kulinārijas nozares...

Restorāns «BERGS» Eiropas labāko restorānu TOP 50 par 19 vietām augstāk nekā pērn

Portāla TheEuropean 50 bestrestaurants sarakstā restorāns BERGS ir atzīts par 21. labāko restorānu Eiropā...

Michelin ceļvedis iesaka Vācijas labākos restorānus

Gardēžiem, kas dodas ceļojumā uz Vāciju, pasaulslavenais restorānu ceļvedis Michelin iesaka ieplānot brīvu vakaru Lejassaksijas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.60083294sec.