81.
«MICHELIN» zvaigžņu restorānu šefpavāri uzstāsies «Riga Food 2022»!
(01/09/2022 06:01)
[lv]
Skatīt vairāk
No 8. līdz 10. septembrim Baltijas nozīmīgākā pārtikas industrijas izstāde «Riga Food 2022» piedāvās aizraujošus un vērtīgus pasākumus gan profesionāļiem, gan ikvienam gardēdim.
82.
Igaunijā ir iespējams komfortabli nakšņot kravas konteinerā
(08/08/2022 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Jo vecāki mēs kļūstam, jo retāk kaut ko darām pirmo reizi savā dzīvē. Tas nozīmē, ka aizvien mazāk varam izbaudīt to patīkamo satraukumu, kas...
83.
Pasaules trīs labākie restorāni 2022.gadā atrodas Kopenhāgenā (video)
(26/07/2022 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
«World’s Best Restaurant Academy», kas atrodas Londonā, ir kronējis pasaules labāko restorānu, kas atrodas Dānijas galvaspilsētā...
84.
Igaunija kļūst par gastronomijas galamērķi, iekļūstot «Michelin» ceļvedī
(27/05/2022 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Tas nu beidzot ir noticis – Igaunija ir kļuvusi par pirmo Baltijas valsti, kas iekļauta prestižajā “Michelin” ceļvedī. “Michelin” eksperti vērtēja 31 Igaunijas restorānu no kuriem...
85.
Kompānija «Mogotel Hotel Group» sāks pārvaldīt pieczvaigžņu viesnīcu Tallinā - «Savoy Boutique Hotel»
(06/05/2022 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
2022.gada aprīļa beigās Rīgā bāzētā starptautiskā viesnīcu operatora Mogotel Hotel Group portfeli papildinājusi pieczvaigžņu dizaina viesnīca Tallinā – Savoy Boutique Hotel...
86.
Vegānu restorāns Francijā kā pirmais saņem «Michelin» zvaigzni
(21/01/2021 06:02)
[lv]
Skatīt vairāk
Vegānu restorāns Francijā kļuvis par pirmo kulināris vēsturē, kurš saņēmis “Michelin” zvaigzni...
87.
Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā
(13/10/2020 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
Šefpavārs Aleksandrs Kardašs: Jauni noteikumi un tendences restorānu biznesā...
88.
«Michelin» zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?
(12/10/2020 06:03)
[lv]
Skatīt vairāk
"Michelin" zvaigznes – kādi ir vērtēšanas kritēriji?...
89.
Taizeme uzlabo savu pakalpojumu kvalitātes standartus. Ieteikumi Tavam nākamajam ceļojumam (video)
(14/09/2020 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau 2019. gadā Taizeme guva vispasaules atzinību par savu veselības aprūpes pakalpojumu kvalitāti...
90.
Vlads Korjagins: Tirgus Rīgā – etnogrāfisks vai ekonomisks?
(27/04/2020 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Pēdējās nedēļās izskanējusī informācija, ka Rīgas Centrāltirgū esošā "Centrā Gastro Tirgus" nākotne...
91.
Uzzini, kuri ir TOP 10 Tallinas restorāni
(21/02/2020 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Kārdinoši sezonas ēdieni, kurus pagatavojuši starptautiskos konkursos godalgoti šefpavāri, ir tas, ko...
92.
Iepazīsti Latvijas TOP 30 labākos restorānus 2019. gadā
(09/11/2019 06:14)
[lv]
Skatīt vairāk
Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos...
93.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Grand Hotel Kempinski Riga» ģenerāldirektora Leona Bauma un Zorro
(08/08/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Rit jau otrais gads, kopš savas durvis viesiem vērusi pieczvaigžņu viesnīca «Grand Hotel Kempinski Riga». Šajā...
94.
Noskaidroti 50 pasaulē labākie restorāni
(02/07/2019 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Singapūrā notika Pasaules labāko restorānu apbalvošana, kur svinīgā ceremonijā tika...
95.
Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019
(05/04/2019 06:17)
[lv]
Skatīt vairāk
Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...
96.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa
(21/02/2019 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...
97.
Parīze un Londona uzsāk vēl nebijušu tūrisma sadarbību
(14/02/2019 06:16)
[lv]
Skatīt vairāk
Parīze un Londona 2019. gada 12. februārī paziņojušu par kādu iepriekš vēl nebijušu sadarbību, kuras ietvaros...
98.
10 lietas, kuras noteikti jāizdara ceļojot pa Ķīnu
(01/02/2019 06:11)
[lv]
Skatīt vairāk
Ķīnā sadzīvo sena pagātne, tagadne un nākotne, milzīgas, modernas pilsētas, impēriskās pagātnes...
99.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas restorāna «Prospekts 55» šefpavāra Reiņa Čerņajeva
(05/07/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Reinis Čerņajevs savos 26 gados ieguvis pavāra pieredzi gan Latvijā, gan Spānijā gan Norvēģijā...
100.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorānu grupas «Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu grupas CEO Pētera Ozola
(03/05/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
«Easy Wine» un «Easy Beer» restorānu
grupas CEO Pētera Ozola ambīcija ir šogad ar franšīzes palīdzību atklāt
vēl vismaz divus...
101.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ģimenes restorānu «Hercogs» vadītāja Andra Rūmīša
(15/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Ģimenes restorānu «Hercogs» vadītājs un līdzīpašnieks Andris Rūmītis aktīvi strādā, lai drīzumā trim...
102.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Gutenbergs» direktora un līdzīpašnieka Sanda Solima
(01/02/2018 06:24)
[lv]
Skatīt vairāk
Sandis Solims ir gan Vecrīgā meklējamās viesnīcas “Gutenbergs”
direktors, gan līdzīpašnieks. Biznesā joprojām...
103.
Valmiermuižā viesojas «Michelin» zvaigžņoto restorānu pavāri no Nīderlandes
(14/09/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
12. septembrī, Valmiermuižā notika ēdienu meistarklase par godu
“Michelin” restorānu pavāru vizītei. Pavāri tika iepazīstināti ar...
104.
Interesanti galamērķi dažādiem ceļotāju tipiem - 1.daļa.
(05/07/2017 06:18)
[lv]
Skatīt vairāk
Mēs visi esam tik dažādi, un tikpat dažādi ir mūsu priekšstati par ideālu atvaļinājumu. Kādam nepieciešams ķert
105.
LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes
(15/06/2017 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru
un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski
izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst
106.
14. un 15. jūnijā tiks noskaidrots World Class Baltija uzvarētājs - labākais bārmenis Baltijā
(09/06/2017 06:06)
[lv]
Skatīt vairāk
Jau pēc nedēļas, 14. un 15. jūnijā, norisināsies World Class Baltijas
posma fināls, kur varēsim uzzināt, kurš no triju valstu bārmeņiem
pārstāvēs Baltiju pasaules bārmeņu konkursā World Class Meksikā. Kādi
būs pārbaudījumi dalībniek
107.
LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru
(23/03/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...
108.
Parādījies vēl viens iemesls, lai apmeklētu ainaviskās Fēru salas
(10/03/2017 06:15)
[lv]
Skatīt vairāk
Fantastiskā Fēru salu ainava ir iedvesmojusi daudzus ceļotājus. Tās ir
salas, kur cilvēki var aizmirsties no ikdienas un tiesām izbaudīt savus
atvaļinājumus...
109.
Noskaidroti 2016. gada Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā
(24/02/2017 06:08)
[lv]
Skatīt vairāk
Ceturto gadu pēc kārtas atzīti ārvalstu eksperti noteikuši 2016.gadā
labākos Latvijas restorānus un kāroto „Ekselence labākā restorāna
Latvijā 2016” titulu...
110.
Dodies uz Horvātiju, lai izbaudītu valsts pirmo Michelin Star restorānu
(09/02/2017 06:13)
[lv]
Skatīt vairāk
Michelin Guide inspektori, kuri piešķir savu atzinību tikai
prestižākajiem pasaules restorāniem, pirmo reizi ir piešķīruši zvaigzni
kādam Horvātijas...
111.
Pasaulslavenais Mišelina restorānu kritiķis ierodas Latvijā uz HoReCa Profesionāļu Dienām
(07/02/2017 05:30)
[lv]
Skatīt vairāk
Pasaulē plaši pazīstamais restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy
Hayler), kurš vienīgais pasaulē apmeklējis visus trīszvaigžņu Mišelina...
112.
Romantikas pilnas vietas otrajam medus mēnesim
(25/01/2017 06:12)
[lv]
Skatīt vairāk
Otrais medus mēnesis ir ideāls veids, kā uzkurināt romantiku jūsu attiecībās. Vai svinat lielu jubileju, paaugstinājumu darbā vai jūsu bērna došanos uz koledžu: tie visi ir lieliski iemesli, lai stiprinātu savstarpējās attiecības. Ja meklējat brīv
113.
Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek
(23/01/2017 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...
114.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Astiču, restorāna «Ferma» šefpavāru
(05/01/2017 06:20)
[lv]
Skatīt vairāk
Ar kvalitatīvu ēdienu
uzņemt vajadzīgo enerģiju, gūt sāta sajūtu – būtiskākais pēc kā Rīgas restorānā
Ferma klienti atgriežas vēl un vēl...
115.
Ingas Bukovskas pētījums par Rīgas restorāniem: Bon Appetite, mon Ami!
(21/10/2016 05:31)
[lv]
Skatīt vairāk
Atliek tikai paiet garām kādam „šikākam” restorānam, lai taptu pilnīgi
skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija
izsalkuma remdēšana...
116.
LIELĀ INTERVIJA ar Māri Jansonu, restorāna «Bibliotēka No1» šefpavāru
(25/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Vērmaņdārza ieskautais restorāns "Bibliotēka No1", Rīgas centrā piecos gados šefpavāra Māra Jansona vadībā kļuvis par...
117.
LIELĀ INTERVIJA ar Viktoru Ravdive, restorānu grupas «Restau-Rateur» vadītāju
(11/08/2016 06:22)
[lv]
Skatīt vairāk
Restorānu grupas "Restau-Rateur" valdes loceklis Viktors Ravdive Rīgā un Jūrmalā atklāj vienu restorānu pēc otra, ienesot...
118.
LIELĀ INTERVIJA ar Sandru Sirmaci, restorāna «Kaļķu vārti» izpilddirektori
(16/06/2016 06:23)
[lv]
Skatīt vairāk
Latvijas restorānu apmeklētāja prasīgums un reizē atkarība no tūristu pieplūduma aizvadītajos gados veicinājusi...
119.
Skandināvijas restorāni pirmo reizi saņem 3 prestižās Michelin zvaigznes
(26/02/2016 06:19)
[lv]
Skatīt vairāk
Slavenie Michelin kulinārijas kritiķi ir izdevuši savu 2016. gada Ziemeļvalstu ceļvedi, kur...
120.
Noskadroti Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā 2015. gadā
(15/01/2016 06:10)
[lv]
Skatīt vairāk
Pieaicinot kompetentu šefpavāru žūriju no ārvalstīm, trešo gadu pēc kārtas noskaidroti labākie restorāni Latvijā un...