jūras veltes.

Apskatām 81 - 120 no 195 vārdam 'jūras veltes'

INTERVIJA AR CEĻOTĀJU: Dace Freimane ir sajūsmā par Japānu

Dace Freimane ir vadības konsultante-biznesa trenere, un viņu sastopam pirms kārtējā ceļojuma, kurā viņa jau nākamajā dienā uz Centrālameriku...

Uzzini kuri ir budžetam draudzīgi Eiropas galamērķi

Ikvienam ir nepieciešams pārtraukums. Vienkārši iemetiet somā pāris lietas, paņemiet atslēgas, telefonu...

6 galamērķi ceļojumiem ar bērniem

Ar ģimeni kopā pavadīts laiks ir lielākā, skaistākā un nenovērtējamākā dzīves vērtība. Ja Tavai ģimenei piemīt ceļotāja...

Cēsīs notiks Restorānu nedēļa «Garšas mostas»

No 26.marta līdz 2.aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja...

Gadu mija – eksotiskāk, kā ierasts

Jaunais gads ir priekpilns notikums, kuru svin it visā pasaulē. Ar dažnedažādām tradīcijām un...

Āzijas ēdieni atsauc atmiņā ceļojumus un rosina idejas jauniem

Āzijas saldskābie un dažādi asākie ēdieni Latvijas virtuvēs populārāki kļuvuši pēdējās divās desmitgadēs...

Uz Ķīpsalu pēc skaistuma! Ar ko šogad iepriecinās izstāde «Baltic Beauty»?

Skaistais vairo skaisto – ļaujies skaistumkopšanas svētkiem Ķīpsalā no 3. līdz 5. novembrim izstādē...

Iepazīsti Valmieras rudens Restorānu nedēļas piedāvājumu

Rudens ražas pilnbriedā Valmieras restorānos būs iespēja nobaudīt gardēžiem tīkamas maltītes...

Ar gaisa satiksmi pārvadātais kravu daudzums šogad pieaudzis par teju 13%

Šā gada augustā novērots 12,9% pieaugums pasaules gaisa satiksmes kravu pārvadājumos, salīdzinot ar 2016...

Garšu mednieki aicināti apmeklēt Valmieras restorānus

Jau otro reizi Valmiera aicinās uz Restorānu nedēļu, apmeklētājus iepriecinot ar seno garšu...

5 lietas bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve

Āzijas virtuve ir eksotiska, bet reizē tagad kokosriekstu piena, sojas mērces, dažādu nūdeļu, garšvielu u.c. produktu...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 15.09.2017 - 17.09.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Aqua Luna» līdzīpašnieces Jeļenas Kašinas

15 viesmīlības nozarē nostrādātie gadi gan Latvijā, gan ārzemēs – šī daudzpusīgā pieredze...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 25.08.2017 - 27.08.2017

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Riviera šefpavārs: pirmie trīs gadi restorānam ir ugunskristības

"Seši gadi restorānam Latvijā ir vecums, ar ko var lepoties. Ja restorānam izdodas noturēties ilgāk par trīs gadiem...

10 turku ēdieni, kas jānomēģina esot Turcijā

Ja kādreiz nonāc Turcijā, tad, noteikti, neaizmirsti nomēģināt šos ēdienus. Protams, turkiem ir arī daudz citu ēdienu...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie restorāna «Bibliotēka No 1» vadītājas Ineses Dzelmes

Restorāna «Bibliotēka No 1» klienti vēlas baudīt gardu ēdienu, tiem piemeklētus dzērienus, atmosfēru un skaisto skatu uz Vērmanes parku. Tā vadītājai Inesei Dzelmei lieliski izdodas šo vietu Rīgas centrā uzturēt kā nevainojumu pulkst

Tarantula kājiņas un citi neparasti gardumi svešās zemēs

Ja no ceļojuma vēlies gūt maksimālo, tad esot piedzīvojumu meklējumos Kambodžā, Japānā, Teksasā vai kur citur - painteresējies arī par neparastiem ēdieniem, ko piedāvā iespējams tikai šajā valstī...

Gastronomiskais ceļojums pa Francijas reģioniem – 2.daļa

Katram kaut reizi mūžā ir vērts nobaudīt pasakainos franču virtuves labumus tieši to dzimtenē, kopā ar pievilcīgo...

Kāpēc ir vērts apceļot Itālijas zābaka papēdi

Kad visā nopietnībā sāk šķist, ka daba sajaukusi gada laikus un siltā sezona pie mums ne par ko negrib...

22. aprīlī kanālmalas kafejnīca KASDĀRZĀ atklās gril sezonu

22. aprīlī kanālmalas kafejnīca KASDĀRZĀ atklās gril sezonu! Apmeklētājus gaida jauna dzērienu un ēdienkarte, netradicionāli saviesīgi pasākumi...

Vai Mārtiņš Rītiņš saņems Mišelina zvaigzni pēc tikšanās ar pasaulslaveno kritiķi?

Restorāna Vincents šefpavārs Mārtiņš Rītiņš tiksies ar pasaulslaveno Mišelina restorānu kritiķi Endiju Heileru (Andy Hayler), kurš...

LIELĀ INTERVIJA ar Arno Ter-Saakovu, tūroperatora «Alida Tūrs» valdes priekšsēdētāju

Tūroperatora “Alida Tūrs” valdes priekšsēdētāja Arno Ter-Saakova vispārliecinošāk jūtas, lai ceļotājus aizvestu skaistā atpūtā uz Krētu...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Pilsētas, kas ir īpaši piemērotas vegāniem

Varētu šķist, ka ceļošana vegāniem ir grūts uzdevums, jo grūti iepazīt dažādu tautu virtuves kultūras, jo visbiežāk tajās nozīmīgu lomu ieņem gaļa un jūras...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

LIELĀ INTERVIJA ar Lauru Skrodeli, Siguldas Attīstības aģentūras direktori

Siguldai ir tik vēl daudz veidu kā sevi parādīt! Ar šādu apņēmību pirms sešiem gadiem darbu sāka P/A “Siguldas Attīstības aģentūra” direktore Laura Skrodele, kura...

10 Baltijas valstu piekrastes pērles vasaras brīvdienām

Domājot par vasaru pie Baltijas jūras, prātā nāk skaistās, saulainās Pērnavas, Jūrmalas un...

Latviešu, igauņu un lietuviešu iecienītākās vietējās atpūtas vietas vasarā

Domājot par vasaru pie Baltijas jūras, prātā nāk skaistās, saulainās Pērnavas, Jūrmalas un Palangas pludmales – latviešu, igauņu un lietuviešu iecienītākās vietējās atpūtas vietas vasarā...

Kā kļūt par īstu Venēcijas iedzīvotāju?

Iepazīt Venēciju nozīmē sekot vietējo iedzīvotāju ikdienas gaitām...

TOP 5 lietas, kas jāzina, dodoties uz Olbiju saulainajā Vidusjūrā

Olbija atrodas Sardīnijas salas ziemeļaustrumos, Galluras apgabalā – tā ir centrālais punkts, kas savieno otru lielāko...

Ko nozīmē SC, BB, HB un citi burtu salikumi?

Ceļojuma neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana, turklāt garšu ceļojums bieži vien sākas jau viesnīcā...

7 apzīmējumi, kas jāzina tūristam, lai neapjuktu ēdināšanas labirintos

Ceļojuma neatņemama sastāvdaļas ir katras valsts tradicionālās virtuves baudīšana, turklāt garšu ceļojums bieži vien...

Vai zini, cik bieži Latvijas iedzīvotāji ēd picu?

Lai gan par picas dzimteni uzskatīta Itālija, picas iekļaušana ikdienas ēdienkartē ir stipra tradīcija arī Latvijas ģimenēs. Kā liecina aptaujas dati...

10 kārdinoši ēdieni dažādās pasaules valstīs

Katrā valstī ir savi nacionālie ēdieni, ar ko katras valsts virtuve atšķiras no citām. Ēdieni un paražas reizēm mēdz ļoti...

Rīgā tiks atvērts pirmais robata restorāns Baltijā

Latvijas galvaspilsētas restorānu saimei martā piepulcēsies pirmais robata grila restorāns un...

Veselīgas diētas dažādās pasaules valstīs

Daudziem jaunā gada apņemšanās ir labs veids, kā uzlabot savu pašsajūtu. Piekopjot veselīgu dzīvesveidu, cilvēki...

Naktīs uz aizsalušā kanāla Liepājā maģiski iemirdzas gaismiņas

Stinšu makšķernieku gaismiņas tumsā uz aizsalušā kanāla rada īstu maģijas izjūtu. Tiklīdz aizsalst...

Rīga kļūst par Baltijā vērienīgākā jauno izpildītāju pasākuma mājvietu

2015. gads pārsteidz ar līdz šim lielāko festivāla dalībnieku skaitu – Rīgā ieradušās delegācijas no 35 valstīm...

Platinum Platter Awards notiek kopš 2009. gada, un šim apbalvojumam nav analogu Latvijā

Jau sesto gadu luxury un biznesa tūrisma žurnāls RigaNOW! kopā ar HoReCa industrijas...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.32860684sec.