kartupeļi.

Apskatām 81 - 120 no 350 vārdam 'kartupeļi'

Apvidvārdu talkā aicina dāvināt valodai sava novada vārdus

LU Latviešu valodas institūts sadarbībā ar UNESCO Latvijas Nacionālo komisiju aicina piedalīties Apvidvārdu talkā, lai visi kopā sarūpētu skaistu tautas dāvanu Jāņa Endzelīna 150. dzimšanas dienai...

Ēdienu pārpalikumu pagatavošanā Baltijā populārākās ir veģetārās un makaronu receptes

Gadumijas svētki aizvadīti, taču vēl aizvien par tiem atgādina gan pārtikas krājumi ledusskapī, gan gluži svaigās apņemšanās šogad ēst mazāk vai veselīgāk...

3 interesantas lietas par asinsdesām

Asinsdesas ir tradicionāls ēdiens Latvijas un citās Eiropas virtuvēs, kā arī tās pazīst Amerikā, Āzijā un pat Āfrikā...

«All inclusive» laime un posts no uztura speciālista viedokļa

Travelnews.lv lūdza viņu izvērtēt “all inclusive” viesnīcu ēdienu piedāvājumu, izvērtējot to tieši no uztura speciālistes viedokļa...

Valmierā Garšaugu dārzā būs izstāde «Kartupelis»

No 15. līdz 18. septembrim no plkst. 9.00 līdz 17.00 Valmieras muzeja Garšaugu dārzā būs skatāma dārzeņu izstāde “Kartupelis”...

Marta Mackeviča: «Bruch Garden» – zaļumu un garšu oāze pilsētas džungļos

Mārupes restorāns «Bruch Garden», kas izvietots starp mūsdienīgām augstceltnēm, piedāvā ne tikai iespēju atvilkt elpu zaļā dārzā...

Ventspilī Gheto Games festivāla 2021 laikā arī Ghetto Food - Extremely GOOD FOOD

Šogad GGFEST Ventspilī satiksies pasaules līmeņa ekstrēmie sportisti, asas izjūtas, ielu kultūra, aizrautība un izcili garšīgs ēdiens ar nemainīgu kvalitāti...

Vasaras saulgriežu svinēšana un tradīcijas Eiropas valstīs

Vasaras saulgieži tiek svinēti ne tikai Latvijā, bet arī vairākās citās Eiropas valstīs. Jāni saistās ar tradīcijām un dažādās valstīs ir...

Atvērtās dienas laukos 2021- Iedvesmojošā Krimuldas muiža- garšās, smaržās un gleznainajos dabas skatos!

«Atvērtās dienas laukos» (ADL) ir Latvijas lauku apceļošanas un iepazīšanas pasākums ar mērķi popularizēt laukus...

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons.

Hanzas perons atklāj kultūras un mākslas terasi Vasaras perons...

Kas izgudroja mūsu mīļākos našķus?

Lielākā daļa no mums var iztēloties ka šefpavārs vai uzņēmējs bezgalīgi eksperimentē, lai izveidotu un atklātu perfektu sastāvdaļu simfoniju. Tomēr tādus pasaulslavenus ēdienus kā čīzburgerus, kartupeļu čipsus un kukurūzu pārslas ir izdevies paga

5 produkti, kurus nevajadzētu ēst pirms lidojuma

Ne visiem ceļotājiem iet pie sirds lidsabiedrību piedāvātās maltītes, tādēļ daļa pasažieru izlemj...

Izgaršot Latgali: no spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem

No spēcinoši sātīgām putrām līdz saldiem kārumiem, no gardām dabas tējām līdz stiprinātiem dzērieniem...

Travelnews.lv izgaršo restorāna «Hercogs Mārupe» brīvdienu kastes gardumus

Izmēģinot šo piedāvājumu, radās vairāki būtiski secinājumi, ar kuriem vēlos padalīties...

Aptauja: Ātro ēstuvju ēdienus uzturā mēdz iekļaut vairāk nekā ¾ Latvijas iedzīvotāju

Lai arī Covid-19 laikā liela daļa iedzīvotāju ir pārgājusi uz attālinātu darba režīmu, uzturā joprojām bieži parādās ātro ēstuvju piedāvātie ēdieni..

Ķekavā durvis vērusi jauna kafejnīca

Acīgākie Ķekavas iedzīvotāji gan jau pamanījuši rosību pie Ķekavas baznīcas un Doles Tautas nama...

Jaunais Hercoga Ģimenes Brančs 2+2 Itālijas garšās – jau no 12.janvāra!

Kad pārvietošanās pa pasauli ir stipri ierobežota, neviens nav aizliedzis doties garšu ceļojumā...

Mandarīni – svētku galda nemainīga vērtība arī Covid-19 laikā

Lai arī jaunais gads ārkārtējās situācijas iespaidā aizvadīts citādāk kā ierasts, nemainīgi stabilu svētku galda garduma līdera pozīciju saglabā mandarīni, kam pārdošanas apjomi auguši par 43%, salīdzinot ar līdzīgu periodu pērn...

Svētku laikā darbu Liepājā sācis virtuālais restorāns

No 23. decembra pasūtījumus pieņemt sācis Liepājas pirmais virtuālais restorāns „Rīve”...

Kā gardi baudīt svētkus, nenodarot pāri veselībai?

Daudzās ģimenēs svētku galdā tiek celti vairāku ēdienu veidi, kas nereti ir “smagi” un ļoti sātīgi...

Ziemassvētki bez stresa – septiņi padomi un recepte

Eglīte. Rotāšana. Dāvanas. Saiņošana. Svētku mielasts. Kad lai to visu paspēj?...

11.oktobrī Ģimeņu diena Jaunmoku pilī

11.oktobrī Ģimeņu diena Jaunmoku pilī...

Ekspedīcija Nr1. KOKI un Mežinieku brokastis Jaunmoku pilī

Ekspedīcija Nr1. KOKI un Mežinieku brokastis Jaunmoku pilī...

Mārtiņš Rītiņš radījis neparastu recepti bez gaļas

Atzīmējot Zviedru tradicionālo gaļas bumbiņu dienu, ko svin 23. augustā, pazīstamais šefpavārs...

Bārbelē veidos Latvijā pirmo dronu parku

Raugoties augusta debesīs, tā vien gribas sapņot par tāliem lidojumiem, par fantastiskām iecerēm un mērķiem...

10 lieliskas vietas, kur nobaudīt Latgaliešu tradicionālos ēdienus

Latgaliešu tradicionālie ēdieni ir bagātīgi, sātīgi un daudzveidīgi. Diētas ievērotājiem un...

Praktiski ieteikumi, kā saplānot produktus nedēļai

Maltīšu plānošana un līdz ar to arī retāka iepirkšanās palīdz ietaupīt gan laiku, gan naudu. Kā saplānot...

Tuvojas Cēsu Pavasara restorānu nedēļa

Marta izskaņā, sākot no 28. marta līdz 5. aprīlim, Cēsīs jau trešo gadu notiks Cēsu Restorānu nedēļa...

11 ēdieni, kas jānogaršo esot Francijā

Statistika norāda, ka Francija ir pasaulē populārākais tūristu galamērķis. Tieši Franciju...

5 viesu ieradumi, kas visbiežāk nokaitina restorāna personālu

Ja pēc garas darba dienas gadās satikties ar kādu, kurš strādā restorānā, tad var būt tā, ka visu vakaru...

Kā ietaupīt naudu iepērkoties?

Pārtika pieder pie mainīgajām mēneša izmaksām, ar kurām varam manipulēt un ko varam...

Kristīne Virsnīte: ceļojumā labāk uzsmērēt līdzi paņemto maizīti vai «frī» uzcept pašiem

Doties ceļojumā kopā ar ģimeni ir ne tikai lielisks piedzīvojums, bet tas prasa arī rūpīgu sagatavošanos...

Uzzini, kādus kārdinošus gardumus jums sola Grieķijas virtuve

Viens no populārākajiem šīs vasaras ceļojumu galamērķiem ir Grieķija - gan kūrorti kontinentālajā daļā, gan daudzās

Kareivīgie acteki un maiji bijuši veģetārieši

Kā zināms no vēstures, tagadējo Meksikas teritoriju līdz 15.gadsimtam un spāņu kolonizatoru iebrukumam apdzīvoja

TOP 7 lietas, kas Latvijas tūristiem jāizbauda Lietuvas pilsētā Druskininkos

Lietuvas pilsētā Druskininkos paveikts liels darbs, lai ceļotājam izdotos daudzveidīga atpūta gan...

Travelnews.lv ceļojumā uz Prāgu izbauda «Ecolines» autobusa stjuarta gādību

Rīgas autoosta, tveicīgs vasaras vakars ap plkst. 20:00 vakarā un sajūta, ka izbraukšanas nojumēs asfalta...

Iedvesmojies ceļojumam uz Horvātiju (video)

Horvātija ir īsts ceļotāju saldais ēdiens - te valda ļoti maigs Vidusjūras klimats un ceļotājus...

Vidējais patēriņa cenu līmenis gada laikā palielinājās par 3,0 %

2019. gada jūnijā, salīdzinot ar 2018. gada jūniju, vidējais patēriņa cenu līmenis palielinājās par 3,0 %, liecina jaunākie...

Latgales saimniece iesaka recepti skābeņu zupai

Latgalē skābeņu zupa ir ļoti iecienīta un to var droši uzskatīt par īstu pavasara ēdienu, ko pasniedz gan viesiem, gan ģimenes locekļiem...

Brīvdabas muzejā jau 49. reizi norisināsies lielais Gadatirgus

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs aicina uz jau 49. Latviešu tautas lietišķās mākslas darinājumu...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::7.95877504sec.