veselīga pārtika.

Apskatām 81 - 120 no 177 vārdam 'veselīga pārtika'

Baltijas valstu ceļotāju vidū populārākā šovasar bijusi Turcija

Šogad galvenā atpūtnieku plūsma no Baltijas valstīm bijusi uz Turciju, kuru kā atpūtas galamērķi izvēlējušies 26% Latvijas...

Ķīpsalā uzstāsies Krievijas labākā uztura eksperte

6. septembrī pārtikas izstādē “Riga Food 2018” notiks Krievijā populārā TV kulinārijas šova...

Šogad pirmo reizi “Riga Food” – Krievijas uzņēmēju kopstends

No 5. līdz 8. septembrim izstādē “Riga Food 2018” varēs apmeklēt kopstendu, kuru organizē Krievijas uzņēmēji...

Rīgas sporta naktī varēs satikt olimpiešus un izmēģināt savus spēkus dažādās aktivitātēs

1. septembrī pašā Rīgas centrā, Esplanādē, gaidāmajā Rīgas sporta naktī būs iespējams gan satikt...

Eksperts: “Rudzu maize baro zarnu traktu no abām pusēm!”

Lai atzīmētu Latvijas Maiznieku biedrības 25. jubileju, jau 7. septembrī izstādē “Riga Food 2018” Ķīpsalā...

Nedēļas nogalē Āgenskalna tirgus atklāj āra tirdzniecību ar plašu pasākumu programmu

No 3. līdz 5. augustam lieli un mazi aicināti piedalīties īpašā notikumā – Āgenskalna tirgus...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 03.08.2018 - 05.08.2018

Tūrisma ziņu portāla Travelnews.lv redakcija ir apkopojusi informāciju par interesantākajiem pasākumiem un notikumiem Latvijā...

Āgenskalna tirgus atsāks āra tirdzniecību no 3. augusta

Āgenskalna tirgus atsāks pārtikas un nepārtikas preču tirdzniecības organizēšanu plašai...

Pētījums: Nabadzīgās vietās ir teju piecas reizes vairāk "fast food"

Lielbritānijā veikts pētījums norāda uz problēmu, kas, visdrīzāk, attiecināma arī uz vietām ārpus Lielbritānijas...

Pieci ieteikumi, kā cīnīties pret krākšanu

Gan mājās, gan ceļojumos cilvēkiem var nākties sastapties ar krākšanu, ko daudzi no tiem, kas paši miegā nekrāc, uzskata par...

Plombīra saldējums - nekad nezūdošā vasaras klasika

Vietējie un ārvalstu saldējuma ražotāji nepārtraukti piedāvā Latvijas patērētājiem jaunu garšu un formu saldējumus, taču...

1.jūnijā tiks atklāts «Slow Food Riga» tirdziņš Sporta 2 kvartālā

Jūnija sākumā šefpavāri Mārtiņš Rītiņš un Dāvis Kancāns sadarbībā ar Sporta 2 kvartālu īstenos sen lolotu sapni par īstu Slow Food Riga...

Viedokļi: Vai maize kalpo kā vizītkarte Rīgas restorānos?

Maize ir neatņemams produkts katra latvieša ēdienkartē. Bieži vien ēdienreize bez maizes pat šķiet nepilnīga. Bet kā ar maizi restorānos? Lai noskaidrotu...

Septiņas idejas pavasara brīvlaika pavadīšanai Jūrmalā

Pavasara brīvlaikā ģimenes ar bērniem aicinātas Jūrmalā piedalīties izzinošās aktivitātēs – piedalīties robotikas nodarbībās...

«DPD Latvija» uzsāk pārtikas piegādes sadarbībā ar «Food Factory»

Ar šā gada martu sūtījumu pārvadātājs “DPD Latvija” uzsācis pārtikas piegādes sadarbībā ar veselīgās ēdināšanas uzņēmumu...

Latvijas ražotāji prezentēs kvalitatīvo produkciju Latvijas nacionālajā kopstendā pārtikas izstādē Gulfood 2018, Dubaijā

Svētdien, 18.februārī tiks atklāta pieprasītā pārtikas izstāde Apvienotajos Arābu Emirātos “Gulfood 2018”, kurā...

Āzijas ēdieni atsauc atmiņā ceļojumus un rosina idejas jauniem

Āzijas saldskābie un dažādi asākie ēdieni Latvijas virtuvēs populārāki kļuvuši pēdējās divās desmitgadēs...

Uz Ķīpsalu pēc skaistuma! Ar ko šogad iepriecinās izstāde «Baltic Beauty»?

Skaistais vairo skaisto – ļaujies skaistumkopšanas svētkiem Ķīpsalā no 3. līdz 5. novembrim izstādē...

Bez kā nav iedomājami Tex Mex ēdieni

Tex Mex apzīmē Teksasas, ASV dienvidu, Meksikas ziemeļu reģionu virtuvi, un Dienvidamerikai raksturīgie dārzeņi...

5 lietas bez kā nav iedomājama Āzijas virtuve

Āzijas virtuve ir eksotiska, bet reizē tagad kokosriekstu piena, sojas mērces, dažādu nūdeļu, garšvielu u.c. produktu...

«Santa Maria» garšvielu jauno sortimentu un iepakojumu profesionāļiem atklās izstādē «Riga Food 2017»

Starptautiskajā izstādē "Riga Food 2017" garšvielu ražotājs AS "Santa Maria" restorānu, kafejnīcu vadītājiem, pavāriem...

Kādos īpašos veidos klientus lutina pasaules viesnīcās?

Darījumu cilvēki un citi pastāvīgie ceļotāji ir tā publika, kuru labprāt pie sevis redz teju vai visas viesnīcas. Lielākajai daļai...

Uzzini, kuras pasaules pilsētas ir draudzīgākās vegāniem un veģetāriešiem

Cilvēkiem, kuri ikdienā piekopj veģetāriešu vai vegānu ēšanas paradumus, ceļošana var izvērsties par visai satraucošu

Ak, šie saldie grēciņi jeb kur meklējamas gardākās kūkas Rīgā

Mēs dzīvojam laikmetā, kura viena no iezīmēm ir tiekšanās pēc arvien veselīgāka dzīves veida un pārtikas,

Ievēro praktiskus padomus sportojot aukstā laikā

Neskatoties uz laika apstākļiem, mums vienmēr vajadzētu būt aktīviem un nemainīt fizisko aktivitāšu paradumus arī tad, ja temperatūras stabiņš...

Valmieras tehnikums parakstījis sadarbības līgumu ar SIA «Valmiermuižas pils»

Sadarbība darba vidē balstītu mācību un mūžizglītības programmu attīstībā, prakses vietu nodrošināšana, mācību...

Ieteikumi, kur doties Lietuvā rudens un ziemas sezonā

Ko darīt Šauļos rudens un ziemas periodā, lai sajustu pilsētas dvēseli, apmeklētu  atsevišķus objektus, paši taptu, kaut tikai uz laiku, par šīs pilsētas daļu? Ekskursiju...

Jūras velšu festivāls veicina jūras produktu apgrozījumu Latvijā

Lielākā jūras velšu piegādātāja Baltijas valstīs Reaton Ltd pasūtītā pētījuma rezultāti liecina, ka pēdējā gada laikā paaugstinājies jūras velšu patēriņš...

Kas ir Latvijas dabas garša un gastronomijas tūrisms?

Valmierā 21.oktobrī norisināsies starptautiska tūrisma konference, kurā viena no tēmām būs gastronomijas tūrisms. Par to, kāda ir Latvijas dabas garša, stāsta viens no Latvijā vadošajiem šefpavāriem...

Izsludina konkursu «Rīgas – Gaujas reģiona 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģiona oficiālais suvenīrs»

Lai veicinātu Rīgas – Gaujas reģiona gastronomisko suvenīru jaunradi, nodibinājums “Rīgas tūrisma Attīstības birojs” sadarbībā ar ...

«LIDO» uztura speciāliste: pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki var atrisināt lielu daļu veselības problēmu

Pareizi izvēlēti ēdienreižu laiki ir neatņemama veselīga dzīvesveida sastāvdaļa un var atrisināt...

Par Rīgas-Gaujas gastronomijas reģiona vēstnesi izvēlēts Dzintars Kristovskis

Atzīmējot Rīgas-Gaujas reģiona iegūto titulu “Eiropas gastronomijas reģions 2017”, par tā oficiālo vēstnesi iecelts restorāna...

Vija Ikauniece: Svētkus vajag baudīt ar mēru

Tuvojoties Līgo svētkiem, Stopiņu ambulances direktore, ģimenes ārste, Biznesa augstskolas Turība absolvente Vija Ikauniece sniedz padomus, kā svinēt, lai pēc svētkiem nav...

Atvērts pasaulē pirmais veselīgais McDonald's

McDonald’s vienmēr pozicionējis sevi ar rūpīgu sastāvdaļu izlasi, ātrumu apkalpošanā un cenu, kas...

Brīnumlīdzekļi cīņā pret stresu un nogurumu

Decembris ir saspringts laiks daudziem mūziķiem, tostarp arī dzīvesbiedriem – Elīnai un Vestardam Šimkiem, kas...

Aicina apmeklēt nodarbības par bērnu uzturu dažādos vecumposmos

Rīgas domes Labklājības departaments iedzīvotājiem novembrī piedāvā iespēju apmeklēt uztura speciālistu...

Galamērķis: Drošs un veselīgs ceļojums

Ja brīvdienu ceļojuma mērķis ir pašsajūtas uzlabošana, tad kādēļ tik bieži starp suvenīriem mājās pārvedam arī nepatīkamas...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 23.10.2015 - 25.10.2015

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...  

Viedoklis: Šefpavāri bērniem novēl veselīgu pārtiku

Travelnews.lv Latvijas restorānu šefpavāriem vaicā, ko viņi novēlētu bērniem. Šogad Starptautiskā šefpavāru dienas tēma bija "Veselīgi bērni - veselīga nākotne", un, svinot...

Spēles, zināšanas un izstāde ģimenes dienā «Paēdis un vesels»

Ģimenes diena notiks izstādē "Paēdis un vesels". Dalībniekiem piedāvās dažādas aktivitātes par...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.73531103sec.