ēdiens.

Apskatām 961 - 1000 no 1293 vārdam 'ēdiens'

Itālijas viesnīcas īpašnieks krievu atpūtniekiem vēlas mācīt manieres

Kādas Itālijas viesnīcas īpašnieks ar televīzijas reklāmas klipa palīdzību nolēmis krievu atpūtniekus mudināt...

Lido: Latvijā vasaras sezonas produkti netiek pietiekami novērtēti

Kaut arī vasarā sezonas augļi, ogas un dārzeņi ir plaši pieejami ikvienam, LIDO veiktās aptaujas* dati liecina...

Zināms šī gada Igaunijas labāko restorānu Top 50

Igaunijā ir lieliska vieta, kur doties meklēt jaunus gastronomiskus piedzīvojumus, jo te atrodas teju 1300  dažādas ēdināšanas iestādes, kuru starpā ir daudz...

Drifts slavenajā Biķernieku elkonī aizvadīts ar aizraujošām cīņām

Aizvadītajā nedēļas nogalē slavenajā Biķernieku trases elkonī pirmo reizi norisinājās drifta sacensības. Latvijas drifta...

Šo ceturtdien jau otro sezonu atklās LIDO vasaras terasi Jomas ielā, Jūrmalā

Turpinot uzņēmuma attīstību un balstoties uz iepriekšējā gada rezultātiem, šo ceturtdien, 29. maijā, LIDO...

Iepazīsti Jelgavu pilsētas svētkos

Jelgavas pilsētas svētku laikā no 29.maija līdz 1.jūnijam Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina doties ekskursijās ar autobusu vai velosipēdu, izbaudīt...

Singapūras restorānā tūristiem pasniedz negaidīti dārgu krabi

Šķiet, ka jūras velšu baudīšana restorānā var pamatīgi kaitēt jūsu maciņam. Kādai filipīniešu ģimenei...

Gulbenes novada īpašā ēdienkarte – jau trešo gadu

Pašvaldības aģentūra "Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs" sadarbībā ar vairākiem Gulbenes novada ēdināšanas uzņēmumiem arī šajā...

Svinot Ūsiņdienu, 10. maijā notiks tirdziņš «Ar Gardu Muti Valmiermuižā» un Tradīciju vakars

Lai atzīmētu latviešu Gaismas Dieva – Ūsiņa ierašanos, 10. maijā pie "Valmiermuižas alus" darītavas...

Pētījums: ēdiens garšo labāk, ja par to samaksāts vairāk

Ja var ticēt amerikāņu zinātniekiem, šķiet, ka centieni ietaupīt naudu, ēdot ārpus mājas, ir itin bezjēdzīgi. Proti, tiek apgalvots, ka...

Radīta iespēja mājas apstākļos gatavot uzturvielām bagātīgas maltītes ar tvaiku un zemā temperatūrā

Lai ļautu mājas apstākļos pagatavot restorāna kvalitātes maltīti, zīmols "Electrolux" ar vairāk...

Maija brīvdienās Biķerniekos ies karsti!

Lielākais  Austrumeiropas drifta seriāls savu piekto sezonu iesāks tieši  Biķernieku trasē. Šajā dienā  trasē varēs redzēt pašus labākos Austrumeiropas drifta...

«Slow food» aleja Kalnciema kvartālā

"Slow Food Rīga" sadarbībā ar Kalnciema kvartālu īsteno ieceri un 3.maijā no 10.00-16.00 Kalnciema tirdziņa ietvaros atver pastāvīgu...

Atklāj, kurš alkoholiskais dzēriens ir «visbaudāmākais» lidmašīnā

Balstoties uz nesen veikta pētījuma rezultātiem, zinātnieki nu cenšas pārliecināt ceļotājus, ka baudāmākais...

Liepājas muzejā apskatāmas dažādu laikmetu ievērojamu personību vaska figūras

No 26. aprīļa līdz 25. maijam Liepājas muzejā, Kūrmājas prospektā 16/18, skatāma Sanktpēterburgas Vaska...

Kā pagatavot ēdienu pēc vairāku tūkstošu gadu senām receptēm (Raudsilla, Igaunija) - Foto

25 bildes. Arī vienkārši un bez mūsdienu šķietami neiztiekamām ierīcēm pagatavots ēdiens var būt garšīgs, pat...

Eco Catering un Dobeles dzirnavnieks piedāvā 5 īpašas receptes Lieldienu galdam

Lai arī tradicionāli Lieldienās ierastākā maltītes sastāvdaļa ir olas, noderīgi atcerēties - tie ir svētki...

Nosauc patieso iemeslu, kādēļ ēdiens lidmašīnā mēdz būt negaršīgs

Ceļotāji nereti pauž neizpratni, kādēļ lidmašīnā pasniegtais ēdiens mēdz būt pagalam negaršīgs. Kā noskaidrots nesen...

Liepājas restorāna Piano šefpavārs atbalsta vietējos ražotājus

Liepājas vienīgās pieczvaigžņu viesnīcas Promenade Hotel restorāna Piano šefpavārs ir Edgars...

Cik Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorānos maksā dārgākie ēdieni un dzērieni

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē kopīgu konkursu "Gardēža 5 zvaigžņu ceļojums"...

Konkursā «Baltijas kulinārijas zvaigzne» Latvija iegūst divas medaļas

Marta nogalē, no 25. līdz 28.martam, Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā jau desmito gadu norisinājās...

Dikļu pils šefpavārs: «Francijas virtuvei raksturīgi viegli ēdieni»

28. un 29. martā Dikļu pilī notiks ikgadējās Francijas dienas, kuru laikā īpašs uzvars tiks likts...

Lielo dienu jeb pavasara saulgriežus nedēļas nogalē svinēs folkloras centrā Namīns

22. martā pulksten 13:00 folkloras centrā "Namīns", Bāriņu ielā 32, Liepājā folkloras kopa "Atštaukas"...

Igaunijā šogad tiks atvērts jau otrais LIDO bistro

Paplašinoties Igaunijā esošajam tirdzniecības centram Ülemiste, līdz 2014. gada beigām Tallinā plānots atvērt jau otro LIDO bistro. "Vēlamies, lai LIDO nes...

Rīgas atslēga šefpavāre cienā ar veselīga ēdiena recepti

Restorāna Rīgas atslēga (Key to Riga) šefpavāres Gunitas Rolovas gastranomijas laboratorijā tapusi garda un vitamīniem bagāta maltīte...

Īpaši asa burgera dēļ ēstuves klienti nonāk slimnīcā

Kādā Braitonas ēstuvē nopērkams burgers nodēvēts par asāko Lielbritānijā pēc tam, kad pēc īpaši asā ēdiena baudīšanas...

Vēlās brokastis (brančs) ir iespējams baudīt arī ārpus Rīgas

Vēlās brokastis ar moderno nosaukumu brančs (brunch) guvis popularitāti ne tikai...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Pavadīsim ziemu svinot Masļeņicu Jēkabpilī

Tradīcija svinēt Masļeņicu iesākās jau senos laikos. Mitoloģijas ticējumos pavasara atnākšana nozīmēja uzvaru pār ļaunuma spēkiem un tumsu...

Nedēļas nogalē restorānos nogaršo pankūkas un atpūties mūzikas skaņās

Pulksten 12:00 - 18:00 Masļeņicas ietvaros notiks: tirdziņi, konkursi, sacensības, tradīciju spēles...

Travelnews.lv iesaka, kur svinēt Masļeņicu

Septiņas dienas pirms lielā gavēņa tiek svinēta Masļeņica. Svētku galvenais ēdiens ir pankūkas, kas simbolizē sauli...

Lido skaidro, kas ir Masļeņica

Daudzas ģimenes iecienījušas pankūkas ikdienas un svētku maltītēs, taču ne visi zina seno pankūku vēsturi un to, ka septiņas dienas pirms...

Kā restorāna Upe īpašniece Taizemē baudīja bambusa kāpurus, skorpionu un citus neierastus ēdienus

Āzija ir vieta, kur ierastie dzīvesveida, savstarpējo attiecību un kulinārijas uzskati apgriežas...

Recepte: Cīsiņi kartupeļu mīklā

Šis ēdiens piemērots bērniem un nedaudz atgādina hotdogu.
Pagatavošanai nepieciešams. 30g cīsiņu, glāze miltu, 2 olas...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

5 ieteikumi, kur labi un nedārgi paēst Barselonā

Spānija ir pazīstama ar savu daudzveidīgo virtuvi, sākot no plaša klāsta uzkodām, kas pazīstamas kā tapas, līdz pat izsmalcinātām...

Ledus skulptūru festivāla laikā aizsāksies akcija "Garšas tūre Jelgavā!"

No 7.februāra Jelgavā sāksies akcija "Garšas tūre Jelgavā". Akcijas ietvaros ir izstrādāts īpašs pastaigu maršruts Jelgavas pilsētas...

Nedēļas nogale Latvijas restorānos solās būt mūzikas un gardu ēdienu pilna

Nedēļas nogale no 31. janvāra līdz 2. februārim Latvijas restorānos solās būt mūzikas un gardu ēdienu pilna...

Restorāna C.U.T. šefpavārs atgādina, ka ziemā var atļauties uzturā lietot nedaudz treknākus ēdienus

Vienalga, vai aukstās ziemas dienās sildies zem segas, ļaujies ziemas priekiem vai dodies sevi iepriecināt...

Restorāna Piramīda šefpavārs uzskata, ka garšīga ēdiena priekšnoteikumi ir mīlestība un talants

Ko iecienījuši restorāna Piramīda viesi, ko ieteicams ēst ziemas periodā, kā pagatavot garšīgu maizīti un citus...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.61179709sec.