gaļa.

Apskatām 1041 - 1080 no 1469 vārdam 'gaļa'

Via Vitalité,

Satiec savu meistaru Berga Bazārā

Berga Bazārs, Rīga, 5. aprīlī no pulksten 10 līdz 16 aicina apgūt seno rotu, tautastērpu komplektēšanas, dziju krāsošanas, audēju un stāstnieku amata noslēpumus...

Cik Latvijas pieczvaigžņu viesnīcu restorānos maksā dārgākie ēdieni un dzērieni

Līdz 23. aprīlim portāli Travelnews.lv un Apollo.lv organizē kopīgu konkursu "Gardēža 5 zvaigžņu ceļojums"...

Niks Matvejevs radījis jaunu koncertprogrammu «Debesis ir vaļā»

Nika Matvejeva un Elizabetes Zagorskas koncerti "Debesis ir vaļā" par godu Kristus augšāmcelšanās...

Konkursā «Baltijas kulinārijas zvaigzne» Latvija iegūst divas medaļas

Marta nogalē, no 25. līdz 28.martam, Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā jau desmito gadu norisinājās...

Rīgā uzstādīs «Tukšo vēderu radaru»

Lai cilvēka organisms funkcionētu pareizi, svarīgi ir ne vien lietot uzturā kvalitatīvu un veselīgu ēdienu, bet arī ēst regulāri...

Čarlstona šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis aprīļa dienas ēdienkarti

Blaumaņa ielas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu aprīļa dienas...

Atzīmējot Liepājas dzimšanas dienu, muzejs atklās izstādi par Rožu laukumu

27. martā, pulksten 17:00 Liepājas muzeja nodaļā "Liepāja okupāciju režīmos" K. Ukstiņa ielā 7/9 atklās...

Dikļu pils šefpavārs: «Francijas virtuvei raksturīgi viegli ēdieni»

28. un 29. martā Dikļu pilī notiks ikgadējās Francijas dienas, kuru laikā īpašs uzvars tiks likts...

Igaunijā šogad tiks atvērts jau otrais LIDO bistro

Paplašinoties Igaunijā esošajam tirdzniecības centram Ülemiste, līdz 2014. gada beigām Tallinā plānots atvērt jau otro LIDO bistro. "Vēlamies, lai LIDO nes...

SemaraH Hotel Lielupe aicina uz amerikāņu branču

Nevienam nav noslēpums, ka mums visiem patīk panašķoties ar dažādiem amerikāņu virtuves ēdieniem gan burgeriem, gan hotdogiem, gan saldumiem. Tas viss un vēl...

Čarlstons šefpavārs ir sagatavojis jaunu speciālo dienas ēdienkarti

Rīgas restorāna Čarlstons šefpavārs Haralds Mekšs ir sagatavojis jaunu gardēžu dienas ēdienkarti...

Rīgas restorānos pavasarī aicina nobaudīt kazaspiena sieru, zaķskābenes un bisītes

Projekta "Gaumīgi Garšīgā Galvaspilsēta – Rīga", ko realizē Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs (RTAB) sadarbībā...

Vēlās brokastis (brančs) ir iespējams baudīt arī ārpus Rīgas

Vēlās brokastis ar moderno nosaukumu brančs (brunch) guvis popularitāti ne tikai...

Gavēnis - veselības uzlabošanas laiks

5. martā, pavasarim tuvojoties, sākās Lielais gavēnis. Tā laikā cilvēki aizvien biežāk izvēlas mainīt ēšanas paradumus...

Dinamo Rīga hokejisti šodien Čili Picā ceps picas

Turpinot just līdzi Latvijas hokejistu gaitām, lielākais picēriju tīkls Latvijā, Čili Pica, izveidojis...

RA travel: Ēšana Itālijā jeb mangiare in Italia

Pirmoreiz sastopoties ar ēšanas paradumiem Itālijā, esi viegli šokēts. Tomēr apzinoties, ka tie ir daļa no itāļu kultūras, nāk...

Restorāns Suite aicina uz Sieviešu dienas maltīti 7. un 8. martā

Šefpavārs Roberts Lismanis aicina visus vīriešus palutināt savas kolēģes, draudzenes, sievas, meitas...

Nedēļas nogalē restorānos nogaršo pankūkas un atpūties mūzikas skaņās

Pulksten 12:00 - 18:00 Masļeņicas ietvaros notiks: tirdziņi, konkursi, sacensības, tradīciju spēles...

Uzsāk darbību Lido Uztura skola ar mērķi izglītot bērnus par kvalitatīvu ēdienu

Ceturtdien, 27. februārī, AS LIDO atklāj LIDO Uztura skolu ar mērķi jau no mazotnes veicināt bērnu izpratni...

Valmiera ir īsts gardēžu galamērķis

Valmiera ir īsts Latvijas gardēžu galamērķis. Šeit iespējams nobaudīt maltītes jebkurai gaumei. Valmieras Tūrisma informācijas centrs...

Lido skaidro, kas ir Masļeņica

Daudzas ģimenes iecienījušas pankūkas ikdienas un svētku maltītēs, taču ne visi zina seno pankūku vēsturi un to, ka septiņas dienas pirms...

Impro ceļojumu stāstus tagad var dzirdēt arī pa radio

Latvijas Radio 2 ēterā jau ir izskanējuši trīs "sulīgi" raidījumi "Ceļā ar Impro". Pats pirmais raidījums noticis februāra...

Valmiera priecē apmeklētājus ar pasākumiem katrai gaumei

Valmieras pilsēta lepojas ne tikai ar vēsturisko mantojumu un skaistām dabas ainavām, bet priecē pilsētas...

22. martā ar tirdziņu "Gardu Muti" Valmiermuižā tiks svinēti Pavasara saulgrieži!

Lai atzīmētu saules atmodu un pilnīgu gaismas uzvaru pār tumsu, 22. martā no pulksten 10.00 līdz 14.00...

Mazie svētki ikdienā! Vietas, kur Rīgā baudīt branču

Rīgā pēdējā laikā kļuvis populārs brančs (brunch) jeb vēlās brokastis. Tiek atvērtas arvien jaunas branča vietas, un to ir...

Recepte: Vistas kotletes ar sieru

Vistu atdala no kauliem, ādu atstāj. Samaļ gaļas mašīnā kopā ar sīpoliem. Pievieno olu dzeltenumus, sarīvētu sieru, zaļumus, sāli...

Vērtīgā biete: kā un kāpēc tā jāēd?

Biete ir dārzenis, kuru iecienījuši pavāri, jo to iespējams pagatavot visdažādākajos veidos, un pareizi uzglabājot tas pagrabā pieejams...

Idejas, kā pavadīt gada romantiskāko dienu - Valentīndienu

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

Infografika: šokolādes nozīme Valentīndienā

Šokolāde ir viena no biežāk dāvinātajām Valentīndienas dāvanām. Lai noskaidrotu, kā šī tradīcija aizsākusies, LIDO apkopojis interesantākos faktus...

Projekta Bella Cuisine dalībnieki piedalījās starptautiskajā tūrisma izstādē Balttour 2014

No 7. līdz 9. februārim izstāžu centrā Ķīpsalā norisinājās 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus Balttour 2014, kur savu...

Lido: Valentīndienā palīdzēs iemīlēties mīlestības cepumi ar afrodiziaku

Valentīndienā par godu visiem mīlētājiem un tiem, kuri savu mīlestību vēl tikai meklē, LIDO...

Baudi romantiskās vakariņas Valentīndienas nedēļas nogalē

Restorāns Čarlstons Valentīndienas nedēļas nogalē piedāvā izbaudīt romantiskās vakariņas mirdzošu sveču...

5 ieteikumi, kur labi un nedārgi paēst Barselonā

Spānija ir pazīstama ar savu daudzveidīgo virtuvi, sākot no plaša klāsta uzkodām, kas pazīstamas kā tapas, līdz pat izsmalcinātām...

Februāra mēneša favorīts restorānā Avalon – Latvijas rupjmaize

Latvijas rupjmaize ir atzīta kā unikāls produkts un ir saņēmusi Eiropas kvalitātes zīmi ar nosaukumu...

7 izplatīti mīti par Parīzi, kas var traucēt tās apmeklējumam

Stereotipi, subjektīvi viedokļi vai kaimiņa izklāstītais atgadījums – par Parīzi ceļotājiem nākas dzirdēt...

Ledus skulptūru festivāla laikā aizsāksies akcija "Garšas tūre Jelgavā!"

No 7.februāra Jelgavā sāksies akcija "Garšas tūre Jelgavā". Akcijas ietvaros ir izstrādāts īpašs pastaigu maršruts Jelgavas pilsētas...

Seko līdzi Olimpiskajām spēlēm Sočos! Ieteikumi, kur vērot spēļu tiešraides

Jau šo piektdien Krievijas kūrortā Sočos sāksies Ziemas olimpiskās spēles, kas būs jau 22. spēles...

Olimpisko spēļu gaisotne SemaraH Hotel Lielupe

SemaraH Hotel Lielupe, 2014. gada Olimpisko spēļu ietvarā piedāvā: vērot tiešraidi no Sočiem Lobby bārā, kā arī brīvdienās...

Recepte: Kartupeļi ar mednieku desiņām podiņā

Notīrītu kartupeli sagriež kubiņos vai šķēlītēs, sadala pa podiņiem, pievieno sagrieztas mednieku desiņas...

Club Brunch – sezonas jaunums Jūrmalā

Grandiozo sezonas jaunumu – Club Brunch: vēlās brokastis ar dzīvo mūziku un vīnu neierobežotā...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.76450515sec.