produkti.

Apskatām 1041 - 1080 no 2403 vārdam 'produkti'

Baltic Beach Hotel & SPA,

View Restaurant & Lounge,

Hercogs Mārupe,

Atrodi mūsdienu Latvijas garšu kopā ar šefpavāru Valteru Zirdziņu

Tuvojoties mūsu valsts Neatkarības atjaunošanas dienai, aizvien vairāk cilvēku plāno, kā...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Taizemes lielākajā salā Puketā

Taizeme ir viens no ceļotāju pēdējo gadu iecienītākajiem galamērķiem, bet valsts galvaspilsēta Bangkoka...

Ludzas Amatnieku centrs aicina uz Lieldienu Zaļo tirgu

Ludzas novada meistari piedāvās podus un svečturus, pinumus, grozus, gan vilnas gan austas...

Iepazīsti Latgales tūrisma jaunumus gardēžiem

Mīlestība noteikti iet caur vēderu, pārliecināti viesmīlīgie Latgales reģiona ļaudis, kas...

Viedoklis: Kā Rīgas restorānu nedēļā tiks pārsteigti viesi?

Rīgā notiks Live Rīga organizētā Pavasara Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau piecpadsmitā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «ABAVAS» vīndarītavas saimnieka Mārtiņa Barkāna

«ABAVAS» vīndarītavas produkcija pazīstama ne tikai Latvijā, bet nepilnos 10 gados ieguvusi arī...

Zelta loks, geizeri un ziemeļu eksotika - ko ceļotājiem piedāvā Islande?

Ja pavasara ceļojumā noteicošais nav siltums un sauļošanās sezonas atklāšana, bet dabas skaistuma...

Ēriks Lingebērziņš: Teritoriālā reforma nāks par labu tūrismam

Virkne Latvijas pašvaldības gatavojas savās teritorijās rīkot iedzīvotāju balsojumus par...

Jaunā «Mazda3» iegūst augstāko «Red Dot Award» apbalvojumu

Konkursa augstākais apbalvojums tiek piešķirts produktiem, kuru dizains tiek uzskatīts par patiesi...

Noteikti 30 labākie restorāni Latvijā 2019

Novērtējot sešdesmit dažādus restorānus visā Latvijā, ārvalstu ekspertu žūrija noteikusi 30 labākos restorānus Latvijā 2019.gadā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie Jūrmalas dizaina viesnīcas «KURSHI» šefpavāra Ērika Aleksejeva

Šefpavārs Ēriks Aleksejevs dizaina viesnīcā KURSHI, Jūrmalā apmeklētājiem sniedz...

Uzzini, kuri ir Igaunijas populārākie tirdziņi

Igauņi nereti brauc ciemos uz latviešu tradicionālajiem sezonas tirdziņiem gan pircēju lomā, gan...

Pasaules Dabas fonds aicina iedzīvotājus pievienoties Zemes stundai

Jau šo sestdien, 30.martā, visā pasaulē, tostarp Latvijā, tiks svinēta Zemes stunda. Klimata un dabas pētnieki un...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie viesnīcas «Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētāja Renāra Circeņa

«Riga Islande Hotel» valdes priekšsēdētājs Renārs Circenis Ķīpsalā, Daugavas krastā esošo viesnīcu...

Viedokļi: Kā mainās restorānu ēdienkarte, iestājoties pavasarim?

Restorānu sfērā sezonu maiņa ir ļoti būtisks aspekts ēdienkartes izstrādē. Mainās pieejamo izejvielu klāsts, kā arī mainās klientu velmes. Par to, kādas tieši pārmaiņas var novērot ēdienkartē...

Uzzini par skaistuma industrijas iespējām «Expo Beauty Meetup 2019»

Pavasaris ir laiks, kad ļaujamies gan iekšējām, gan ārējām pārmaiņām, kad rodas vēlme būt...

Viesu skaits Daugavpilī ir pieaudzis par 8%

 Balstoties uz Daugavpils tūrisma pakalpojumu sniedzēju statistikas datiem, var secināt, ka...

7 galamērķi, kur savas garšas kārpiņas var palutināt ceļotāji - gardēži

Lielākā daļa cilvēku apceļo pasauli, lai savām acīm skatītu neredzētas vietas un gūtu...

Ceļojumu aģentūra «Airtour» iesaka: 7 lietas un vietas, kas jāizbauda Japānā un Tokijā

Pavasaris ikvienam saistās ar dabas mošanos un pumpuru pārvēršanos krāšņos ziedos. Lai arī...

Kuldīgā norisinās restorānu nedēļa, kur īpašā godā ceļ kaņepes

Kaņepe latvietim vienmēr ir bijis tuvs augs. Mūsu senčiem kaņepju sēklas bija viens no svarīgiem...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Itaka Latvija» un «Itaka Lietuva» vadītāja Dominika Milovska

Pēc aktīva darbības gada Lietuvas tirgū Polijas tūrisma milzis Itaka ienācis arī Latvijā...

Valters Zirdzinš: Latvijas virtuve tā pa īstam veidojas tikai tagad

Lai gan izskan viedoklis, ka koncepta restorāni piedzīvo savu norietu, viens no tādiem – Valtera restorāns...

5 šī pavasara skaistumkopšanas trendi, kurus ir vērts izmēģināt

Mode nav vienīgā nozare, kurā tendences mainās ne retāk kā katru sezonu. Tāpat arī...

Lidsabiedrība «Qantas» atteiksies no vienreiz lietojamiem plastmasas produktiem

Apjaušot plastmasas piesārņojuma radītās problēmas pasaulē, Australijas lidsabiedrība...

Padomi, kā vari sev palīdzēt atmest smēķēšanu

Tuvojoties pavasarim, par kuru vēsta zemes smarža un siltāki vēji, tā vien gribas pilnu krūti...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Baltic Beach Hotel» pārdošanas direktora Oļega Bļinova

Baltic Beach Hotel pārdošanas direktors Oļegs Bļinovs ir pārliecināts, ka Baltic Beach Hotel & SPA ir...

KONKURSS: Laimē «Street Burgers» dāvanu karti un nobaudi izcili gardu maltīti

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv, sadarbojoties ar Latvijas garšu cienītāju - burgernīcu...

Latvieši kafiju lieto aizvien vairāk un atbildīgāk

Pēdējos gados pasaulē kafiju lieto ne tikai vairāk, bet arī izvēlīgāk. Starptautiskās Kafijas...

Latgalē stāstīs, kas ceļotājiem jādara, lai tie neapzināti nekļūst par kontrabandistiem

Pēdējo gadu desmitu laikā pasaulē strauji attīstījusies tirdzniecība un tūrisms. Preču klāsts no savvaļas sugām ir...

Raunā atvērta makaronu darbnīca

Ģimenes uzņēmumā "Siera ražotne", kas Raunas novadā jau trīspadsmit gadus ražo beramos sierus, makaronus un...

Apstiprināta Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras vidējā termiņa darbības stratēģija 2019.–2021.gadam

2019. gada 28. februāra Daugavpils pilsētas kārtējā domes sēdē tika apstiprināta Daugavpils pilsētas pašvaldības...

«Latviabeerfest 2019» aicina uz garšas un aromātu baudīšanu kopā ar savējiem

Iekļauts starptautiskajā alus notikumu ceļvedī, "Latviabeerfest 2019" aicina uz garšas un...

Ventspilnieki iepazīstas ar vienu no Latvijas veiksmes stāstiem

Lai iedvesmotu Ventspils uzņēmējus, strādājot tūrisma un viesmīlības jomā, Ventspils...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie «Valtera restorāna» īpašnieka un šefpavāra Valtera Zirdziņa

Nedaudz lauku mājai līdzīgajam "Valtera restorānam", kas atrodas Vecrīgā, aprīlī apritēs...

8 interesanti fakti par viesnīcām

Ko nozīmē viesnīcu zvaigznes, ko drīkst iznest no viesnīcas un ko kategoriski nē? To visu un vairāk...

Talsu TIC aicina pieredzes braucienā «Pērļu medības Kurzemē»

Talsu novada tūrisma informācijas centrs aicina pieredzes apmaiņas braucienā "Pērļu medības Kurzemē", kas...

Skriešana ziemā: kāpēc kupenai nevajadzētu būt šķērslim?

Ziema, sniegs un aukstums nav šķērslis fiziskām aktivitātēm – gluži pretēji, tas ir lielisks veids, kā...

LIELĀ INTERVIJA: Esam ciemos pie ceļojumu kompānijas 1Travel vadītājas Margaritas Šalejevas

Ceļojumu kompānijas 1Travel vadītājas un Baltijas Starptautiskās akadēmijas Tūrisma...

Nozīmīgākais ieguldījums ekonomikas izaugsmē pērn - mājsaimniecību patēriņš un investīciju kāpums

Saskaņā ar Centrālās statistikas pārvaldes veikto iekšzemes kopprodukta (IKP) ātro novērtējumu šā gada 4. ceturksnī, salīdzinot ar...

Paradumi kā ronim, āda kā zīds jeb ziemas peldes noslēpumi

Ziemas aukstums labi der, lai norūdītos. Viens no veidiem ir peldes ledainā ūdenī, tomēr tas jādara ar...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.74079919sec.