ēdieni.

Apskatām 1121 - 1160 no 2281 vārdam 'ēdieni'

Baltic Beach Hotel & SPA,

Jūrmalas TIC,

il Sole,

Skyline Bar,

Esplanāde,

Via Vitalité,

LIELĀ INTERVIJA ar Tatjanu Kozačuku, Krāslavas Tūrisma informācijas centra vadītāju

Travelnews.lv redakcijas neklātienes viesis ir Krāslavas Tūrisma informācijas centra (TIC) vadītāja Tatjana Kozačuka, kura ir arī...

Viedoklis: Ko zaļu un svaigu mums šopavasar piedāvās restorāni?

Lēniem soļiem Latvijai tuvojas pavasaris – nepastāvīgs, neprognozējams, bet tik ļoti gaidīts. Šis ir laiks, kad esam

«Satiec savu meistaru! 2017» notiks vairāk nekā 160 vietās visā Latvijā

No 2017. gada 31. marta līdz 2. aprīlim tautas lietišķās mākslas meistari, amatnieki, stāstnieki, tautas teicēji, muzikanti un...

LIELĀ INTERVIJA ar Mārtiņu Rītiņu restorāna «Vincents» šefpavāru

Restorāna “Vincents”, Rīgas klusajā centrā sirds un dvēsele vairāk nekā 20 gadus ir šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, kurš ar savu pasaules...

Japānā veido tortes no kāda unikāla materiāla

Ja esiet unikālu un netradicionālu galamērķu cienītājus, jums noteikti jādodas uz Japānu. Šī valsts nekad nebeidz pārsteigt, kā ceļotājus, tā vietējos...

Viesnīca Radisson Blu Elizabete un restorāns C.U.T. rīko lielisku Wine & Dine vakaru

Atsaucoties uz plašo interesi, viesnīca Radisson Blu Elizabete un restorāns C.U.T. rīko vēl vienu lielisku Wine & Dine vakaru. Ar šo tiks sāktas vairāku...

Days Hotel Riga VEF aicina izmantot īpašos piedāvajumus pāriem

Romantiskais piedāvājums, 2 personām, Piedāvājumā iekļauts...

Kā tūristi var palīdzēt Bahamu salu peldošajām cūciņām

2016. gada nogalē Travelnews.lv redakcija rakstīja par Bahamu salu peldošajām cūciņām. Ja esiet aizmirsuši šo unikālo stāstu, tad tas ir sekojošs...

Aicina uz «Sarunu muzejā. Hiperreālisms. Virziena variācijas Latvijā»

Svētdien, 2017. gada 5. martā, plkst. 15.00 Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāle ARSENĀLS (Vecrīgā, Torņa ielā 1) un mākslas zinātniece, izstādes...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 9 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Ja mīliet vīna un siera kombināciju, pavasarī brauciet uz Londonu!

Londonas, Lielbritānijas East Village (Īstvilidža) organizē bezmaksas vīna un siera festivālu 2017. gada pavasarī. Ir paredzēts iekļaut īpašas sarunu teltis...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros (Papildināts - 6 viedokļi)

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Viedoklis: Ko apmeklēt un nogaršot «Rīgas – Gaujas gastronomijas reģiona 2017» ietvaros

Visa 2017. gada garumā, Rīgas – Gaujas reģions vienlaicīgi ir Eiropas gastronomijas reģions, kas piedāvā dažādas vienreizējas garšas un...

Iepazīsties ar aktuālajiem galamērķiem "Rīgas - Gaujas gastronomijas reģiona 2017" ietvaros

Tūrisma attīstības vadītāja Andra Magone aicina šogad apmeklēt tos restorānus Cēsīs un apkārtnē, kuri ir gastronomijas gada partneri un apņēmušies saviem...

Kuldīgā pirmo reizi norisināsies restorānu nedēļa «Kuldīgas garša»

Izbaudīt “Kuldīgas garšu” aicina Restorānu nedēļa, kas notiks no 13. līdz 19. martam. Pirmajā Restorānu nedēļā...

Mišelina restorānu eksperts «piešķir» zvaigzni restorānam Rīgā

Mišelina restorānu kritiķis Endijs Heilers (Andy Hayler) pagājušajā nedēļā viesojās Rīgā, kur piedalījās Reaton rīkotājās...

Izgaršojiet Banksy slaveno mākslas darbu «Meitene ar balonu»

Pavārmāksla ir fantastiska lieta – pavāri vienmēr paceļ savu kulināro dotību jaunā līmenī. Arī 2017. gadā, kāda Londonas, Lielbritānijas, restorāna pavāri ir

Izzini gastronomijas noslēpumus Valmiermuižas Garšu amatnīcā

Garšu amatnīca ir īsts gardēžu piedzīvojums, kur ikviens Valmiermuižas Alus virtuves viesis varēs izzināt gastronomijas meistarības no labākajiem Latvijas...

Rīgā notiks itāļu un franču kulināro zvaigžņu meistarklases

Profesionāļu Dienās Rīgā 16.februārī meistarklases sniegs slavenais itāļu šefpavārs Marčello Trentini (Marcello Trentini) un pasakaino...

Notiks «Bauskas patriotiskā kafejnīcu nedēļa»

No šī gada 16. līdz 26.februārim Bauskas Tūrisma informācijas centrs sadarbībā ar septiņiem Bauskas un apkārtnes ēdināšanas uzņēmumiem organizēs

Bauskas un apkārtnes mājas lapa pieejama arī igauņu valodā

Bauskas un apkārtnes mājas lapa visit.bauska šobrīd tās apmeklētājiem pieejama arī igauņu valodā. Bauskas TIC statistikas dati rāda...

Dikļu pilī notiks gastronomiskā misija "Alnis"

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novada tūrisma speciālisti piedalās izstādē «Balttour 2017»

Š.g. 3.-7.februārī Rīgā,  izstāžu centrā Ķīpsala,  notiks ikgadējā tūrisma izstāde “Balttour 2017”. Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novada tūrisma...

Siguldā notiek Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums

Sestdien, 28.janvārī, Siguldā, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisinājās Eiropas gastronomijas reģiona 2017 atklāšanas pasākums „Ziemas garšu svinēšana”...

333 Ziemas kausa dalībniekus 4.posmā izaicina izlīdzināt kopvērtējuma rezultātus

Svētdien, 29. janvārī, sporta kompleksā “333” tiks aizvadīts ceturtais no sešiem šīs sezonas “333 Ziemas kauss” posmiem, kurā dalībnieki sacentīsies pēc

Stiprini sevi! Veselīga dzīvesveida pamatprincipi ziemā – garšvielu spēks

Gada aukstajā sezonā zināmas korekcijas pieprasa arī ikdienas ēdienkarte. Lai stiprinātu imunitāti un vairotu enerģiju, Jūrmalas rehabilitācijas centra...

Latvijas labākie šefpavāri Dikļu pilī piedāvā apmeklēt gastronomisko misiju „Alnis”

Apvienojoties trīs izciliem Latvijas šefpavāriem – Jānim Siliņam (Dikļu pils restorāns), Mārtiņam Sirmajam un Artūram Trinkunam („Tam labam būs...

Viedoklis: Kādi ir veselīgākie ēdieni, kurus lietot uzturā ziemas periodā?

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, taču šis, Janvāra, periods ir laiks, kad ļoti daudzi cilvēki slimo. Vēlējāmies noskaidrot, kā no tā izvairīties?...

15 lietas, ko ceļotājam vajadzētu izdarīt vismaz vienu reizi

Lai iegūtu vislabāko no ceļojuma, tev vajag pārkāp pāri savām robežām, bailēm un dzīves rāmjiem, lai pa īstam izjustu ceļojuma garšu. Šeit būs 15 lietas, kuras....

Eksperti: Izcilu restorānu viesmīļiem ar valodu prasmēm vien nepietiek

Četru gadu laikā, kamēr norisinās “Ekselence 30 labākie restorāni Latvijā” saraksta veidošana, Latvijā viesojušies vairāk kā...

Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu kalendārs, 20.01.2017 - 22.01.2017

Ieskaties labākajos brīvdienu pasākumos, ko katru nedēļas piektdienu apkopo Travelnews.lv...

«Stinšu svētkiem» par godu Liepājā tiek gatavoti īpaši zivju ēdieni

21.janvārī Liepājā notiks pasākums ģimenēm un bērniem “Stinšu svētki”, kas apmeklētājus pulcēs jau trešo gadu pēc kārtas.  Lai liepājniekiem un pilsētas...

Kruīzi tieši vīna cienītājiem - aplūko tos!

Lai arī Francija vēl joprojām ir vīna cienītāju epicentrs, kruīza kompānijas veido jaunus maršrutus, lai apmierinātu ceļotāju augošo vēlmi iedziļināties vīnzinībā, izbaudīt jaunas garšas un emocijas, atrodoties uz kuģa klāja.

Izbaudi vasaru ziemā – brauc uz Jūrmalu!

Aktīva atpūta – peldēšana un dažādas nodarbības ūdenī – ir lielisks veselības uzlabošanas veids, kas īpaši nozīmīgi ziemas sezonā. Jūrmalniekiem un pilsētas...

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā? (Papildināts, 6 viedokļi)

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Viedoklis: Kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā?

Vēlējāmies noskaidrot, kādus interesantus ēdienus piedāvās Latvijas restorāni 2017. gadā. Atbildes zemāk:

Brīvdabas muzeja Gadatirgus piparkūku cepēja Emīlija Trankale svin 100 gadu jubileju

Neatņemama Brīvdabas muzeja Latviešu tautas lietišķās mākslas gadatirgus daļa ir viena no vecākajām piparkūku cepējām...

Laura Romeraite Kuklieriene: Kā ēdiens var ietekmēt tavu garastāvokli

Drūmi laikapstākļi, saules trūkums un ilgas pēc vasaras var likt mums justies nomāktiem. Garastāvoklis ietekmē mūsu darba spējas, to...

Amsterdamā atvērs restorānu, kura galvenā tēma būs... avokado!

Nīderlandes galvaspilsēta jau sen ir iecienījusi avokado augli, un nu tam būs arī atvērts savs restorāns. The Avocado Show būs īpašs restorāns pašā...

Neziniet, no kurienes nāk jūsu restorāna ēdiena sastāvdaļas? Iegūstiet tās pats!

Restorāna apmeklētāji Keiptaunā, Dienvidāfrikā nu var paši doties kopā ar šefpavāru pēc ēdiena sastāvdaļām un zināt, no kurienes tad sastāvdaļas restorāni...

Atpakaļ Uz priekšu

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.99219704sec.